2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Ellibeş Numara

19 June 2013, 15:01:35 #616 Son düzenlenme: 19 June 2013, 16:00:30 Sadece Samsunsporlu
Kalparinho orhanı sever, herşey olabilir. Ayrıca orhan erciyeste kiralık oynarken, kayserispor maçı öncesi ben takımın kaldığı oteldeydim. Takıma başarı dilemeye gelmişti. Sohbet etme imkanım oldu. Petkoviç'in hemen göndermesine kırılmış. Ama yine de Samsunspor'a herhangi kırgınlığı olmadığını, hayatının en güzel günlerini samsunda geçirdiğini söylemişti. (Sohbet ettikten sonra içimden, helal olsun sana adam gibi adamsın dedim.)

King1965

Kahe transfer haberi halk ve arena gazetesindede yer buldu ...

selahattin55

en umuztsuz olduğum sezon bu sezonn ALLAH sonumuzu hayır etsin.orhan kalpar eskiyue rağbet var.o bir  tesadüftü oldu kahretsin diyorumm al_sana al_sana :rulet: :rulet: :rulet: :( :(

Shane_Falco

Eskilerden adam alınacaksa şu Dilaver gelsin diyorum başkada bir şey istemiyorum...

seyf55

Orhan bence kayıp transfer olur kahe çok iyi olur ama kahenin maliyeti bizi aşar sanırım

King1965

Alıntı yapılan: seyf55 - 19 June 2013, 16:19:37
Orhan bence kayıp transfer olur kahe çok iyi olur ama kahenin maliyeti bizi aşar sanırım

HEDEF SÜPER LİG LİGDE KALMAK DEĞİL ..  Bizlere çok kaliteli isimler lazım bu yıl .

Ayberk

SivasLee

Alıntı yapılan: Erdinc - 19 June 2013, 09:19:00
Düşünüyorumda Kahe gelirse Abdülkadir ile birlikte coşar.

Abdülkadir seneye Buca'da çok büyük bir ihtimalle.

Alparslan Erdem transferi karşılığında Sivasspor'dan Bucaspor'a gidecek.

lato

Sol bek alınacaksa ilk aday Bilal Aziz olmalı çok daha faydalı olur. Ama olmazsa Şaban'ın oynadığı yerde Orhan'a da hayır demem.

cezayir55

uykan

Ertuğrul sağlam eskişehirle fatih şen boluyla anlaştı :(

cezayir55

Gaziosmanpaşalı3455

AGBETUUUUUUUUUUUUUU bu kadar adamın isminin gectiği yerde buda adamın kralı olur heralde ;)

samuray

ertuğrul sağlam esk.e gittiğine göre orada şartlar oluşmuş herhalde malum samsunspora gelmeme nedeni olarak şartların oluşmadığını söylemişti. ??