2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

varol55

arkadaşlar bız ne zaman ögreneceğiz değerlerimize sahıp çıkmayı...hala ne duruyor emın başkan bızım öz ve öz sembollerimiz olan celil cenk serkan dan faydalanmayı...bu mıllet keriz mi ki...kocaelide faruk u hoca yapıyo...bu mıllet aptal mı kı fatıh terim hasan şaşı tecrubesi olmadığı halde yanına alıyo...bu millet aptal mı kı sivasspora daha yenı futbolu bırakmış murat erdoğanı sportif direktör yapıyo...bu mıllet bilmiyo mu ki bucaspor erman gönulaçarı sportıf menejer yapıyo...şimdi sorarım size bızım celilimiz serkanımızın bunlardan eksilerimi var..aslaaa artıları daha fazladır..hataları yok mu varrr..ama bz sahıplenmıyecegiz de kım sahiplencek arkadaşlar...yanlış mı söyluyorum....

Dartagnan

Özcan İNAN

Bir yanım Özcan biz bu adamın senesinde iyi veya kötü süper lige çıktık diyor.
Diğer yanım yine bu adam saç baş yoldurdu bize bu adamla bu iş zor diyor.
Zaman herşeyin ilacıdır bekleyeceğiz göreceğiz yönetimimiz böyle bir karar aldıysa ben daima arkasındayım.Önemli olan Arma ve o arma bünyesindeki herkese karşı saygı da saygı duyarım...  samsunspor_x

cezayir55

en azından onun takımları çok iyi top oynar besim durmuş gibi silik takımları olmamıştır hocanın

fanatik

Sanki Türkiye'de iki hocadan başka kimse kalmamış gibi hareket ediliyor bu taraftarın Eriş ve kalpar!a ne kadar tepkili olduğunu bilerek halen bunlarla görüşülmesine akıl erdiremiyorum biz bilmeden sadece iki hocamı kaldı piyasada

lato

Bugün hocayla görüşme olacağı söyleniyordu bilgisi olan var mı ne oldu?

Ollivanders

Aslankaya

malıyetı düşük yapacak bırşey yok demiştim ama genel olarak huseyın kalpara internette tepki var... bu köşe yazarıda 4 gün önce yazmış

AlıntıŞimdi ise 2010-2011 yılında bizi çalıştıran hocaların hocası! Hüseyin KALPAR'a, pardon kendini hoca zanneden KALPAR'A.

Gazetelerde ismini görünce inanın ki doğruluk payı var ise ki asla var olduğunu zannetmiyorum çünkü taraftarların haftalarca tribünlerde koro halin de bunu herkes duydu ve gördü, Hüseyin KALPAR huzur evine! Protestolarını unutmadık. Ayrıca da yine söylüyorum, o zamanlarda yazmıştım, Samsun'u şampiyon pardon 2. olarak lige çıkartan da zaten kendisi değil. Başta şehrin dinamikleri, o zamanının yönetici kadrosu, iş adamlarımız ve bu büyük taraftarlarımızdı. Kimse de bunun aksini söyleyip, inkar edemez.

Eğer ki KALPAR çok iyi bir hoca olsaydı, bizden sonra gittiği Rizespor'a neden şampiyonluk yaşatamadan istifa etti yada bu sezon başı Göztepe'ye 10 milyon TL.'ye yakın transfer parası harcatıp da baştan işini düzgün yapsaydı Göztepe bu gün 2-B'ye düşer miydi? tek sebebi KALPAR'dır. Artık daha ne yazayım? Gazetelerde çıkan bu haber doğru ise kongreden sonra yeniden güçlü bir şekilde göreve gelecek olan başta başkanımız Emin KAR olmak üzere bu yazımı okumalarını tercih ederim.

http://www.samsunsporluyuz.net/yazar/5815-huseyin-karatas-saka-gibi-aklim-almiyor-.html

Ertuğrul Sağlam

Cogunlugun istemedigi bir hoca insallah basarili olur bir senemiz bosa gitmez...

samuray

bu kadar çok istenmiyorsa kalpar şahsen bende istemiyorum taraftarların tepkisinie kulak verilmeli biz osezon kalpara rağmen ıktık süper lige saç baş yoldurmadı bize az iyi futbol oynatıyormuş ta bilmem ne biz farklı maçlarımı izledik tav
anlıdan alınan bir puan iyidir kartaldan alınan bir puan iyidir diyen hoca istemiyo rum şahsi fikrim kendimi bağlar ama şu sitede bi anket yapılsa yüzde on bile alamaz gibi geliyor kalpar :kafa:

Aslankaya

Alıntı yapılan: samuray - 17 June 2013, 21:40:52
bu kadar çok istenmiyorsa kalpar şahsen bende istemiyorum taraftarların tepkisinie kulak verilmeli biz osezon kalpara rağmen ıktık süper lige saç baş yoldurmadı bize az iyi futbol oynatıyormuş ta bilmem ne biz farklı maçlarımı izledik tav
anlıdan alınan bir puan iyidir kartaldan alınan bir puan iyidir diyen hoca istemiyo rum şahsi fikrim kendimi bağlar ama şu sitede bi anket yapılsa yüzde on bile alamaz gibi geliyor kalpar :kafa:

ıyı fıkır,sitede anket yapılsın sonucu basına servis edilsin... kamuoyu bılsın

ismail

kalparı kimse istemiyor ama vakit de hızla akıp gidiyor. eğer görüşülen başka bir isim yoksa karara saygı duyulmalı

lato

Hiçbir açıklama yok mu anlaşıldı mı adamla ne oldu?

Aslankaya

aks de taraftarın sesi programı şimdi başladı arkaşlar,bizim taraftarlar çıkmış...

FaTiH_HaN

Teknik direktörle ilgili resmi bir açıklama gelmeden Kalpar geldi haberlerine inanmak istemiyorum sanki başka birileri ikna edilmeye çalışılıyor da Kalpar yedekte tutuluyor gibi bir hissiyat var bende, yoksa iş bu kadar neden uzasın hocamız Kalpar der çalışmalara başlanırdı.. Bir duyumum yok öyle temenni ediyorum  :)