2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

17 June 2013, 15:50:54 #525 Son düzenlenme: 17 June 2013, 15:55:06 Sadece Samsunsporlu
Bırak bu işleri.. Adamı daha gelmeden harcıyonuz, allah aşkına.. Süper lige çıktığımız sene yönetimimizle, teknik ekibimizle ve taraftarımızla bir olduk.. Bu süper üçlü ile çıktık süper lige.. Neyin kafasını yaşıyonuz anlamıyorum. Sanki kalparın hiç katkısı yokmuş ve idman yaptırmayı bilmiyormuş vs tarzı yazıyonuz çiziyonuz.  Neden kalpar seçildi, emin başkana sorun.Onunda mantıklı bir açıklaması vardır elbet.

Neymiş efendim kalpar gelirse stadın önünden geçmezlermiş.. Geçmeyin anasını satıyım.. Daha düne kadar Samsunspor'umuzun maçlarına ne olursa giderim diyordunuz, bugünlerde 'U' dönüşü yaptınız. Eğer gerçekten Samsunsporluysan, Samsunda yaşıyorsan kalpar bizim hocamız olsa da, olmasa da maça geleceksin.

beşnumara

Sen mi ögretecen la bize Samsunsporluluğu? Benim ağzımı actırma sövdürme kendine.

Mert

Beyler sakin olalım.Birbirimizi kırmadan fikirlerimizi paylaşalım.Boşuna dememişler zaman herşeyin ilacıdır diye biraz sabırlı olalım bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.Henüz resmi açıklama yok belki vazgeçilir.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Mert - 17 June 2013, 16:14:24
Beyler sakin olalım.Birbirimizi kırmadan fikirlerimizi paylaşalım.Boşuna dememişler zaman herşeyin ilacıdır diye biraz sabırlı olalım bakalım ilerleyen günlerde ne olacak.Henüz resmi açıklama yok belki vazgeçilir.
Benim açımdan sorun yok kardeşim.. Gelecek teknik adama saygı duyulsun, ana avrat dümdüz gidilmesin istiyorum.. Yanlış mı düşünüyorum ? Hata yaptığında herkes gibi bende eleştiririm.

Musti

Bize; Ercan'ı, Canberk'i, Doğan'ı, Kemal'i, Mehmet'i, Halil'i gözü kapalı 11'e alabilecek, gençlerin gelişimine katkı yapacak hoca lazım...

Sercan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 17 June 2013, 16:42:39Benim açımdan sorun yok kardeşim.. Gelecek teknik adama saygı duyulsun, ana avrat dümdüz gidilmesin istiyorum.. Yanlış mı düşünüyorum ? Hata yaptığında herkes gibi bende eleştiririm.

Evet o sene takım süper lige çıktığında hoca Hüseyin Kalpar'dı ama elindeki kadro iyiydi, özellikle de taraftar mükemmeldi. Anıl gibi bir adamı yaktı da gitti Kalpar...

Ayberk

Hoca kim olursa olsun ciksak da dussek de Samsunspor cikacak,dusecek.hocayi kimse hatirlamaz on sene sonra ama samsunspor hep olacak insallah.tamam kalpari ben de istemiyorum ama gelirse bu takimi ait oldugu yere getirmek icin elimden ne gelirse yaparim,yapariz.suan duygusal konusuyoruz.benim asil anlamadigim 2 yil once kalpar huzurevine diyenler,bugun o bizi superlige cikardi diyor ya hayret.sozum kisisel degil,kimse alinmasin

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Sercan - 17 June 2013, 16:52:00
Evet o sene takım süper lige çıktığında hoca Hüseyin Kalpar'dı ama elindeki kadro iyiydi, özellikle de taraftar mükemmeldi. Anıl gibi bir adamı yaktı da gitti Kalpar...
o dönem kalparı eleştirdiğim en çok konulardan biriydi anıl meselesi kardeşim. Birkaç gün içinde resmi imzayı atacaklar diye biliyorum. Hüseyin Kalpar inş bu tür hataları yapmaz.Yaparsa da bizde gerekli eleştiriyi yaparız..

Eğer daha önceki yazdıklarımdan dolayı yanlış anlaşıldıysam, herkesten de özür dilerim..

HoliganSamSunLu

lato

Millet transfere başladı biz hala o hoca gelsin bu hoca gitsin peşindeyiz. Daha iç transfer için bile bişey yapamadık hoca belirsizliği yüzünden. Kim gelirse gelsin de artık bir yerden icraat başlasın her sene aynı stres aynı sıkıntı

samsunluhakan

inşallah doğru değildir eğer doğruysa vay halimize cihat arslan deniyordu sanki bi aralar

KotuCocuk55

Kimse iyi yada kötü demiyorum..tabiki futbolu farklı gözlerle izliyoruz,bem kalparın, 1,5 senede kurduğuna inandığım, takımını sevmiştim.. o yüzden kendisine sempatim var..o zamanda öyleydi hala öyle..

ve
KÜFÜRSÜZ ELEŞTİRİ

lato

Bilaz Aziz'in Erciyes'le sözleşmesi feshedilmiş. İyi sol bek dşünülebilir

Akyol

KareAs55