Samsunspor ürünleri satışta !!

Başlatan MeL_55, 25 October 2007, 13:57:15

« önceki - sonraki »

Lazoli

Alıntı yapılan: "sempatik bengülü"Öncelikle samsuniye bizimle bunları paylaştığı için çok teşekkür ederim.ürünler gerçekten çok güzel şahsen ben çok beğendim.Ama samsuni'nin bardaklar için yaptığı yorumada katılıyorum.bencede düz beyaz bardağın üzerine samsunspor logosu daha iyi dururdu diye düşünüyorum.ama böylede güzel.en kısa zamanda bende alıcam.

bende düz beyaz üzerinde logolu bi bardak var. ama bardagin beyaz yerleri sararmaya basladi (nedense)?

bardagin böylesi daha güzel inanin arkadaslar

mctlçy

Alıntı yapılan: "tuqberk"bardağı neden düz yapmışlar ya benim 3 sene aldığımki ne güzeldi siyah gözüküyordu sıcak su koyuncu samsunspor logosu çıkıyordu bu dandikmiş ama çorapla anahatarlığı beğendim

bardağın senin dediğin gibiside war kardeşim ben fermuarlı switi çok beğendim aldım birtane yanında anahtarlık aldım 2sinide çok beğendm biraz pahalı ama olsun snçta klübe gidecek param oluncada ilk işm top yastık almak olacak

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: "KOS"
bardagin böylesi daha güzel inanin arkadaslar

ben sadece fikrimi söyledim.daha hoş görünmesi açısından yani daha hoş durur diye düşündüm herkezin düşüncesine ve fikrine saygım sonsuzdur.

Harun55

Ya arkadaslar Samsunstore nezaman açiliyor. :)
Avrupa'dan nasil alabilecegiz bu ürünleri.

Lazoli

Alıntı yapılan: "Harun55"Ya arkadaslar Samsunstore nezaman açiliyor. :)
Avrupa'dan nasil alabilecegiz bu ürünleri.

walla harun bende acilmasini bekliyorum 4 gözle!

@ sempatik bengülü

ben sana sert dille cevap vermedimki arkadasim. ben sadece bende beyaz bi bardagin oldugunu söyledim :)

celebi

Alıntı yapılan: "CurvaSudSamsunspor"arkadaşlar samsunsporumuzun lisanslı  ürünlerini malatya maçı akşammından itibaren www.samsunlumekansizlar.com adresinden görebilirsiniz bunun için arkadaşla çaba içindeyiz ...

bu site şu anda çalışıyormu şu an için askıdaydı bu site.

MeL_55

AlıntıÜRÜNLERE İLGİ AZ

BİRAZ DESTEK
Basın sözcüsü İmran Okumuş, kulübe maddi gelir için hazırlanan lisanslı ürünlerin beklenen ilgiyi görmediğini söyledi. Okumuş, Samsun halkının kulübüne sahip çıkması gerektiğini belirterek,"Şunu açıklıkla ifade edeyim manevi anlamda hiçbir sıkıntımız yok.Ancak, maddi anlamda ne durumda olduğumuzu ise bilmeyen yoktur. Külübe gelir getirecek projeler üretmekteyiz" dedi.

YILMAYACAĞIZ
Yaklaşık 15 projelerinin ellerinde bulunduğunu, bunlardan birisini de lisanslı ürünler olduğunu ifade eden Okumuş,"Şehrin en işlek 5 noktasına ürünlerimizi koyduk. Geçen süre içinde ilginin olmadığını gördük. Bu bizim moralimizi biraz bozuyor. Ama biz yinede yılmayacağız ve proje üretmeye, onları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sadece Samsunlulardan ilgi bekliyoruz" diye konuştu.

cuneytavar55

Sayın okumuş,
Hazırladığınız ürünleri çiftlikteki mağazada gördüm.Bana çok basit geldi.Renklerin uyumu iyi fakat swet'in arkasında SAMSUNSPOR namına hiç bir şey yok.Öndeki armada bazı swetlerde çok aşağıda dikilmiş.
Ürünlerin satışından önce futbolcuların üzerinde basına ve kamuoyuna tanıtılsa çok iyi olurdu.Adeta oldu biitiye getirilmiş.

CeLL-O

Bence ürünler güzel Samsunsporumuza destek olmak için alabildiğim kadar alacağım

CarSambaLi.Lord

KardeŞLerim aßiLerim ßırakın eLeŞtiri Yapmayı ÜrünLerimizi ALan yok SamSunSpora Maddi Yönden DeStek Vermek iStiyorSak ßiz ßu ÜrünLeri aLaLım ! Trüßünde Çoğu KiŞinin ne atkıSı var ne SamSunSpor Namına ßir Şeyi AdamLar ßizim iÇin ve KLüp iÇin Ürün YapmıŞLar ßeğenmemiŞ oLaßiLirSiniz ama HerŞey SAMSUNSPOR iÇin DiyorSanız Her türLü FedakarLık YapmaLıyız ! ÜrünLer ßitSin Taraftarımızı Yerden Yere vurmaSınLar .

celebi

Alıntı yapılan: "CarSambaLi.Lord"KardeŞLerim aßiLerim ßırakın eLeŞtiri Yapmayı ÜrünLerimizi ALan yok SamSunSpora Maddi Yönden DeStek Vermek iStiyorSak ßiz ßu ÜrünLeri aLaLım ! Trüßünde Çoğu KiŞinin ne atkıSı var ne SamSunSpor Namına ßir Şeyi AdamLar ßizim iÇin ve KLüp iÇin Ürün YapmıŞLar ßeğenmemiŞ oLaßiLirSiniz ama HerŞey SAMSUNSPOR iÇin DiyorSanız Her türLü FedakarLık YapmaLıyız ! ÜrünLer ßitSin Taraftarımızı Yerden Yere vurmaSınLar .

kardeşime katılıyorum.ilk fırsatta samsuna gelinip alınır bu ürünlerden. :wink:

mctlçy

Alıntı yapılan: "CarSambaLi.Lord"KardeŞLerim aßiLerim ßırakın eLeŞtiri Yapmayı ÜrünLerimizi ALan yok SamSunSpora Maddi Yönden DeStek Vermek iStiyorSak ßiz ßu ÜrünLeri aLaLım ! Trüßünde Çoğu KiŞinin ne atkıSı var ne SamSunSpor Namına ßir Şeyi AdamLar ßizim iÇin ve KLüp iÇin Ürün YapmıŞLar ßeğenmemiŞ oLaßiLirSiniz ama HerŞey SAMSUNSPOR iÇin DiyorSanız Her türLü FedakarLık YapmaLıyız ! ÜrünLer ßitSin Taraftarımızı Yerden Yere vurmaSınLar .

aynen katılıorm ki ürünlerimizden birkaçı hariç hepsi çok güzel mesela;anahtrlık,fermuarlı sweat,yastık top,ve renk değiştren bardak çok güzel bunların hepsini alamayabilrsnz ama en azndan anahtrlık ve top yada sweat alabilrsinz ben hepsnden de çok memnunum HERŞEY SAMSUNSPOR içn

samsunmania

İnternet üzerinden alışveriş imkanı olsa hemen alacağız ama hala hareket yok. Beklemedeyiz. O zaman bir şeyler olur gibime geliyor.

KotuCocuk55

1.Ürünler muhteşem ve çok estetik değil ama yıllarca bu eksikliği çeken bizler için ve bu işe ilk kez adım atan kulübümüz için iyi bir başlangıç niteliğinde.Bence ilerleyen yıllarda çok daha klas kaliteli moda olacak yaratacak bu ürünler yüzünden insanların samsunsporlu olmasına vesile olacak ürünler üretilecektir.
2.Gurbette yaşayan insana vatanının,memleketinin herşeyi güzel herşeyi hoş,bu tür şeylere aç,daha fazla ihtiyaç duyuyo,daha çok sarılıyo bu nedenle bu ürünlere asıl rağbetin samsun dışında yaşayan insanlardan geleceğini düşünüyorum,acil online satış başlamalı.

3.Futbolcu numaralı mesela 10 serkan Aykut gibi formalar satışa sunulmalı bunların reklamı futbolcuların üstünde yapılmalı gerekirse futbolcular bu formalara imza atmalı

Yinede bir yerden başlayanlara teşekkür ediyorum

King Of The North

Alacağız inşallah ama Ankara'dan zor oluyo,internet üzerinden değil de bizzat deneyerek görerek almak isterim,en kısa zamanda Samsunda olacağım zaten eşofman ve polar almayı düşünüyorum.