2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: ugurozkan - 10 June 2013, 20:29:41
abi transfermarkt'ta yalnızca urfa maçında bir asisti görünüyor. diğer asistleri hangileri?

;) Ne yalan söyleyeyim, maç maç bilemiyorum. Benim verdiğim istatistikler, kendi bilgisayarımda maç maç biriktirdiğim istatistikler ama asistin hangi maç olduğunu yazmamışım.

Buna karşın aklımda kalan Adana ile iç saha maçında sol kenardan kazanılan frikikte yaptığı orta (ki bence pas niteliğindeydi) ve Cemil'in kafayla attığı gol.

Ama bir bakayım diğerlerine...

Bir de benim bu istatistiği vermem 5 asist 3 gol denmesine dairdi...  :D

Sol Açık

Alıntı yapılan: Sol Açık - 10 June 2013, 22:50:04
;) Ne yalan söyleyeyim, maç maç bilemiyorum. Benim verdiğim istatistikler, kendi bilgisayarımda maç maç biriktirdiğim istatistikler ama asistin hangi maç olduğunu yazmamışım.

Buna karşın aklımda kalan Adana ile iç saha maçında sol kenardan kazanılan frikikte yaptığı orta (ki bence pas niteliğindeydi) ve Cemil'in kafayla attığı gol.

Ama bir bakayım diğerlerine...

Dostum diğer asistler şöyle (en azından ben asist varsaymışım);
Samsunspor 4-0 Ç.Rize
   Dk.6: Fatih Şen kendi yarı alanımızdan uzun bir top atıyor, savunma vuramıyor, Dimitrov ceza alanına sağ çaprazdan girip golü atıyor.

Denizli 2-1 Samsunspor
   Dk.34: Orta sahada paslaşılıyor, orta yuvarlağın kendi yarı alanımızdaki bölümünden Fatih Şen savunma arkasına uzun bir top atıyor. Haluk Türkeri kovalıyor, kaleci, savunma derken, Haluk vuruyor.

Ş.Urfa 2-1 Samsunspor
   Dk.23: Fatih Şen soldan köşe gönderine yakın bir noktadan frikiği ön direğe yolluyor, Abdülkadir kafayla topu içeri bırakıyor...

ugrass

isa55

Yeni hocanın Nurullah Sağlam olması iyi bir tercih olacaktır.

MeL_55

Ahmeti

KAN EMİN KAR YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜN İSMİNİ YAPILACAK KONGREDE AÇIKLAYACAĞINI
AÇIKLADI...           
Samsunspor  başkan adayı Emin Kar  göreve getirilmesi
düşünülen  yeni teknik direktörün ismini Perşembe günü yapılacak
olağan üstü kongre de yapacağı konuşma sırasında açıklayacağını
söyledi.               
Bu gün  Samsunspor Nuri asan tesislerinde samsungol.com
wep sitesi  spor yazarı Ercüment Gül ile bir araya gelen başkan adayı
Emin Kar konuşması sırasında Ertuğrul Sağlam'ın teklifi kabul
etmemesi sonrası  halen görüşmekte olduğu ve ismini şu an
söylemediği  yeni teknik direktörün ismini kongre konuşmasında büyük olasılıkla
açıklayacağını belirtti.             
Başkan adayı Emin Kar yine bazı yeni transfer etmek istedikleri  futbolcularla
görüşmelerin devam ettiğini yeni teknik direktörün belli olması ardından transferlerin
daha da netleşerek hız kazanacağını sözlerine ekledi.

jean

seyf55

samuray

b planı nurullağ sağlam deniyordu keşke şifo olsa ydı

Sioux

Başkan Emin Kar, Ercüment Gül'e verdiği röportajdan;

Eğer yeni hoca itiraz etmezse Cemil, Abdülkadir ve Dimitrov'un devam etmesini istiyorum dedi.

Yeni hocamızı kongrede açıklayabilirim.

Hedefimiz Süper Lig. Aldığımız oyuncular eğer çıkarsak en az 6-7'sinin Süper Lig'de de oynayabilmesi lazım.

lucarelli

AlıntıHedefimiz Süper Lig. Aldığımız oyuncular eğer çıkarsak en az 6-7'sinin Süper Lig'de de oynayabilmesi lazım.

işte kurulacak takımdaki hedef bu olmalı. Düşmemizdeki en büyük nedenlerden biri tüm takımı yenilemek. elimizdeki 2-3 genci de sayarsak 8-10 tane adam eder süper lig için.

cakir55

-------------Loria-----------
Adem--Smakov--Cemil--Orhan
------F.Şen-H.Bayraktar-----
Dimitrov--------------Ekigho
---------Abdulkadir---------
-----------Zenke-----------

Şöyle bir kadro süper lige çıkar.Ekigho ve Zenke yerine o türde siyahi oyuncularda alınabilir.Loria ve Smakov Türk statüsünde oynadıkları için iyi transfer olur.

King1965