Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

caneRisse

Alıntı yapılan: celebi - 06 June 2013, 15:23:32
Var yardımcı olayım

başkan bir haber yokmu hala ahh bır gelırse varya ...

Ahmeti

Alıntı yapılan: barnebau55 - 07 June 2013, 08:38:01
Teşekkürler güneşli gün pazar günü hayırlı olsun camiamıza

Arkadaş zaten heyecanlıyız birde şifreli konuşupta kalpten götürmeyin bizi

Integral

Alıntı yapılan: samsuni - 06 June 2013, 23:49:45
Sen benim içimdeki büyük yangınların adı
Ben senin gecendeki mavi ya da günündeki sarı
Sen benim şehrindeki bütün sokakların adı
Ben senin yüzümdeki çizgi dünündeki anı

Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves biraz cesaret
İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet
Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves biraz cesaret
İlk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet

Bi şarkı bu kadar mı oturur.  :)

feticalik

NTV Spor Radyo'ya konuşan Emin Kar: 'Ertuğrul Sağlam ile görüştük ve ufak detaylar kaldı. Büyük ihtimalle anlaşacağız. Önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Ertuğrul Sağlam takımın başında olacak.' demiş

Bakican55

Beyler pazar günü havalimanında bir karşılama lazım ufak pürüzleri'de taraftar olarak biz halledelim saatini öğrensek'de gitsek

Jnr.Serkan

Samsunspor Başkanı Emin Kar, teknik direktörlük konusunda Ertuğrul Sağlam ile konuştuklarını ve anlaşma olanaklarının yüksek olduğunu söyledi.
NTV Spor Radyo canlı yayınına bağlanan Emin Kar, "Ertuğrul Sağlam ile Samsunspor için konuştuk. Pazar günü biraraya gelip detayları konuşacağız. Anlaşma olanağımız yüksek. Ertuğrul hoca, Samsunspor'a büyük hava katacak. Bizim çocuğumuz. Bütçe konusunda anlaştık, transferlere pazartesi başlarız" diye konuştu.
Kar, "Samsun'un ileri gelenleri toplandı. Bütçe oluşturduk. PTT 1.Lig için önemli bütçe; 24 milyon TL civarı. Hoca da biliyor bütçeyi" dedi.

Haydaaaa : )

jean

24 trilyon super lig icin bile onemli hocada gelirse bismillah deyip baslariz bu ise ins

berusa55

Haydaaa; mübarek Cuma'nın üstüne zemzem gibi geldi töbe haşa  :D

feticalik

Kelimeler kifayetsiz  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey:

caneRisse

süperlig çok SAĞLAM geLiyoruz..

FaTiH_HaN

Cuma namazından sonra besmele ile açtım forumu, son haberi Emin Kar'ın açıklamasını okuduktan sonra tekbir sesleri yükseldi  :)

cembaba

Sevgili taraftar gruplarımız bu adam için hava alanına gitmezse, kimse için gitmesin... Gerek yok...

Bakican55

NTV SPOR | Ertuğrul Sağlam Samsunspor yolunda !

Samsunspor Başkanı Emin Kar, NTV Spor Radyo canlı yayınında teknik direktörlük için Ertuğrul Sağlam ile görüştüklerini ve anlaşma olasılıklarının yüksek olduğunu söyledi. Kar, transfer için de 24 milyon TL bütçe oluşturduklarını söyledi.

Samsunspor Başkanı Emin Kar, teknik direktörlük konusunda Ertuğrul Sağlam ile konuştuklarını ve anlaşma olanaklarının yüksek olduğunu söyledi.

NTV Spor Radyo canlı yayınına bağlanan Emin Kar, "Ertuğrul Sağlam ile Samsunspor için konuştuk. Pazar günü biraraya gelip detayları konuşacağız. Anlaşma olanağımız yüksek. Ertuğrul hoca, Samsunspor'a büyük hava katacak. Bizim çocuğumuz. Bütçe konusunda anlaştık, transferlere pazartesi başlarız" diye konuştu.
Kar, "Samsun'un ileri gelenleri toplandı. Bütçe oluşturduk. PTT 1.Lig için önemli bütçe; 24 milyon TL civarı. Hoca da biliyor bütçeyi" dedi.Beyler hunileri hazırlayın bu sene çıldıracağız :)

maviay55

beyler o aradaki ufak pürüzleri havaalanında hocamıza dillere destan bi karşılama yaparak bizler halletmeliyiz.. keşke orada olabilsem, Cuma namazında ellerimizi açtık dualarımızı ettik,forumu besmeleyle açtık güzel haberler geliyor sonu da güzel olsun görev bizlere düşüyor  :holey: