2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

5trawberry

Adem Alkaşı için Elazığ'dan ayrılcak diyenler vardı. Nedir acaba durum.

Musti

Orhan Kapucu twitter'da yazmış.

@orhankapucu
"Samsun spor teknik direktörlüğünü benden daha fazla hak eden olduğunu düşünmüyorum. Samsun sporu hangi şartlarda kümede bıraktığım unutulmamalı.."

Kodalak

adem alkaşi,murat yıldırım,oktay delibalta ne süper olurdu.

yirmiuc

Orhan hoca, kumede kalmayi hedefleyeceksek besim hocayi gondermezdik heralde.  :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Musti - 06 June 2013, 17:41:04
Orhan Kapucu twitter'da yazmış.

@orhankapucu
"Samsun spor teknik direktörlüğünü benden daha fazla hak eden olduğunu düşünmüyorum. Samsun sporu hangi şartlarda kümede bıraktığım unutulmamalı.."

Arkadaş hane bir şey demek istemiyorum ama Samsunspor yazmayı bir öğretemedik şu millete...

cakir55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 06 June 2013, 17:37:34
Adem Alkaşı için Elazığ'dan ayrılcak diyenler vardı. Nedir acaba durum.

Kadroda istemiyorlar ayrılacak diye haberler çıktı ama ne oldu bilmiyorum net haber yok

80lerden

Samsunspordan başka hangi takimda calismis ayrildiktan sonra?

5trawberry

Önce Fenerbahçem yazmış.. sonra memleketimin takımı batman petrolsporun terfisinden gurur duyarım yazmış, en sonda Samsunspor'u benden çok hakeden olduğunu düşünmüyorum yazmış..

neremle gülsem bilemedim.

samuray

em büyük transferimiz ertuğrul sağlam olacak gibi şok,şok,şok haber

55.hakan

Alıntı yapılan: samuray - 06 June 2013, 20:00:42
em büyük transferimiz ertuğrul sağlam olacak gibi şok,şok,şok haber
şok,şok,şok haber derken?

berusa55

Samsunspor'da olağanüstü kongre öncesinde Başkan Kar'ın çalışmaları tüm hızıyla sürerken, yeni sezondaki kadro yapısı da merakla bekleniyor.
Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Samsunspor'da olağanüstü kongre öncesinde Başkan Kar'ın çalışmaları tüm hızıyla sürerken, yeni sezondaki kadro yapısı da merakla bekleniyor. Kadro yapısının yeni teknik direktörün direktifleri doğrultusunda oluşturulacağı belirtilirken, geçtiğimiz sezon Kırmızı Beyazlı ekibin formasını giyen kiralık ve sözleşmesi biten oyuncular ise 13 Haziran'da yapılacak kongreyi bekliyor.

Geçtiğimiz sezon Samsunspor'da top koşturan, Cemil Adıcan, Fatih Şen ve Nikolay Dimitrov sözleşmelerinin bitmesinin ardından boşta kalmışlardı. Kırmızı Beyazlı ekipte kiralık olarak oynayan ve bonservisi Sivasspor'da olan Abdulkadir Özgen ise takımıyla anlaşılması halinde Samsunspor'da forma giymeye sıcak baktığını belirtmişti.

Ligin ikinci yarısında Samsunspor'a gelip takımın ligde kalmasında başrol oynayan futbolcuların takımda tutulmak istendiği öğrenilirken, Kırmızı Beyazlı ekibin Pazar günü Ertuğrul Sağlam ile anlaşması halinde transfer çalışmalarına başlayacağı ve kongre sonrası transfer hareketliliğinin hız kazanacağı belirtildi.

Kaynak

Integral

cakir55

F.Şen iyi bir oyuncu bence bu sezon ağır eleştiriler yapıldı ama H.Bayraktar ile iyi ikili olurlar diye düşünüyorum takımda kalmalı.

samuray

bencede kalmalı fatih şen yarım devre 5 asist 2 golü mü vardı yanlış hatırlamıyorsam

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samuray - 07 June 2013, 20:37:47
bencede kalmalı fatih şen yarım devre 5 asist 2 golü mü vardı yanlış hatırlamıyorsam

Yaptığı asistleri bilmem ama attığı gol yok...