Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Şimdi işin yoksa pazarı bekle.

55.hakan

Samsun'dan ''Sağlam'' harekat!

Besim Durmuş ile yollarını ayırmasının ardından hoca arayışına başlayan ve ilk olarak Osman Özköylü ile Abdullah Ercan isimlerinin konuşulduğu kırmızı-beyazlı ekipte herkesi şaşırtacak bir isim gündeme geldi. Bu isim de Bursaspor'u Süper Lig'de şampiyon yaparak büyük bir başarıya imza atan Ertuğrul Sağlam.

DENİZLİ NASIL GELDİYSE
***'nın haberine göre; Dün Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılığını yapan Birol Berkem'i Samsun'a davet eden Başkan Emin Kar, yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi. Hafta sonu da Ertuğrul Sağlam ile ön görüşme yapacağını belirten Kar, "Mustafa Denizli'nin Rize'ye gediği gibi Ertuğrul hoca da bize neden gelmesin" dedi. Geçtiğimiz haftalarda Samsun'da bir panele katılan Ertuğrul Sağlam Samsunspor'a gelebileceğinin sinyallerini vermişti. Sağlam, kırmızı-beyazlı ekiple anlaşma sağlanması halinde teknik direktörlük kariyerine başladığı Samsunspor'a geri dönmüş olacak.

kaynak: http://adf.ly/Q5pos

evolution55

emin başkanın kongredeki bombası olacak gibi duruyor ertuğrul sağlam...  :kanka: inşallah da olacak,öncekinden daha tecrübeli bir ertuğrul bize çok büyük başarılar yaşatacak inşallah!! :_nazar ;) :evet:

cembaba

Şahsım adına söyleyeyim. Bu çok tatlı bir rüya. Adamın kariyeri ortada. Geleceğine pek ihtimal vermiyorum. Daha doğrusu imza atmadan inanmak istemiyorum. Geleceğine inandıkça, sonra gelmediği zaman hayal kırıklığı çok fazla oluyor.

baha55

evet cok tatlı bir rüyaa...
ben sahsım adın baskanın hocayla görüşmesini istemiyorum, çünkü olacagına ihtiml vermiyorum...bari bu sekilde içimizdeki umutla birazcık hayaller kuralım duygulanalım  gurur duyalım...en azından gelmese bile adının geçmiş olması yönünden hedeflerimiz anlamında reklamımızı iyi yapmış olacaktır..

usare

Birol Berkem sportif direktör mü oldu?

cembaba

Başkan Emin Kar, Sportif Direktör konusunda Birol Berkem ile anlaştı. Berkem'de Sağlam'ı ikna edecek. Bu iş yüzde 60 tamam gibi.
Murat Sandıkçı - DHA

Integral

AlıntıSamsunspor'da Ertuğrul Sağlam sesleri
06.06.2013 12:12

Samsunspor yönetimi Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'da yardımcılığını yapan Birol Berkem ile Sportif Direktörlük konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Berkem'in Kırmızı Beyazlı takımın teknik direktörlüğü konusunda da Sağlam ile temasta olduğu ve ikna turlarına başladığı belirtildi.

PTT 1'nci Ligde iddialı bir ekip kurmaya çalışan Kırmızı Beyazlı takım olağanüstü kongreye kilitlenirken, bir yandan da teknik heyet konusunda somut adımlar atmaya başladı. Olağanüstü kongrede yeniden aday olduğunu açıklayan Başkan Emin Kar, kolları sıvadı. İlk olarak Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılığını yapan Birol Berkem ile sportif direktörlük konusunda el sıkışan yönetim teknik direktör konusunda da Türkiye'yi sarsacak bir isimle anlaşmak için girişimlerini hızlandırdı. Teknik Direktör konusunda Ertuğrul Sağlam ile dirsek temasında olan yönetim, teknik adama transfer konusunda da büyük bir bütçe vermeyi planlıyor. Birol Berkem üzerinden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı ikna etmeye çalışan Kırmızı Beyazlılar, önemli bir mesafe aldı. Şuanda yurt dışında olan Ertuğrul Sağlam'ın Türkiye'ye döndüğünde hem Birol Berkem ile hem de yönetimle bir araya gelip görüşeceği belirtildi.

Ertuğrul Sağlam'ın isminin gündeme gelmesi ile Samsunsporlu taraftarlarda sosyal medya üzerinden sevinç çığlıkları atmaya başladı. PTT 1'nci ligde şampiyonluğa oynayıp Süper Lig'de bir kaç yıl içerisinde yeni stadıyla birlikte Avrupa yolunda önemli adımlar atmak isteyen yönetim, büyük düşünerek hamlelerini yapmaya çalışıyor.

Kaynak : DHA

şu son cümleyi de duyduk ya, şükürler olsun.

berusa55

06 June 2013, 12:41:00 #128 Son düzenlenme: 06 June 2013, 13:04:11 berusa55
Çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaya gerek olmamakla beraber çok fazla karamsarlığa da gerek yok bence arkadaşlar.

Ertuğrul Sağlam ve ekibinin gönlünde, aklında Samsunspor'umuzu çalıştırmak gibi bir düşünceleri olmasaydı zaten Ertuğrul hoca veya Birol hoca telefonda kibarca "teklifinize olumlu cevap veremiyoruz başkan; teşekkür ederiz" derlerdi; Samsun'a kadar bile gelmezlerdi. Demek ki süreç şu anda olumlu seyrediyor. Gelişmeleri merakla izliyoruz. Hadi hayırlısı bakalım.  ::) ::)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 June 2013, 12:41:00
Çok ümutlanıp hayal kırıklığı yaşamaya gerek olmamakla beraber çok fazla karamsarlığa da gerek yok bence arkadaşlar.

Ertuğrul Sağlam ve ekibinin gönlünde, aklında Samsunspor'umuzu çalıştırmak gibi bir düşünceleri olmasaydı zaten Ertuğrul hoca veya Birol hoca telefonda kibarca "teklifinize olumlu cevap veremiyoruz başkan; teşekkür ederiz" derlerdi; Samsun'a kadar bile gelmezlerdi. Demek ki süreç şu anda olumlu seyrediyor. Gelişmeleri merakla izliyoruz. Hadi hayırlısı bakalım.  ::) ::)

Aynen berusa arkadaşımıza katılıyorum. Olumlu güzel gelişmeler var ama her ihtimale hazırlıklı olmalıyız. Ertuğrul Sağlam büyük bir isim büyük bir rüya umarım istediğimiz gibi olur. Ayrıca biliyorum ki Ertuğrul hoca bu takımın başına bu gün gelmezse yarın bir gün elbet tekrar takımım başına gelecek. Umarım doğru zaman bu gündür ve büyük başarılar için küçük bir adım atmış oluruz...

Ahmeti

Herkes çok ama çok heycanlı ilk başlarda bende hadi canım olmaz bu iş diyordum ama Birol Berkem'in sportif direktör olmasıyla olacak bu iş Allah'n izniyle

desperate1

ulusal medyaya da düştü ertuğrul sağlam haberleri.inşallah sonu hayal kırıklarıyla bitmez

kalptenþimþek

5trawberry

Desiqner

Ertuğrul Hoca gelirse sadece iyi bir hocaya sahip olmayacağız.Bazılarına Samsunspor'un bitmediğini de gösterme fırsatımız olacak...