Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

29 May 2013, 14:07:34 #105 Son düzenlenme: 29 May 2013, 14:16:01 Sadece Samsunsporlu

Elin linyitlisi ajansspor'da lafı bizimkilere iyi oturtmuş. Samsunda yaşayan bazı kişiler gerçekleri göremiyor mu, yoksa görmek istemiyor mu ? Dışarda yaşayanlar iyi gözlemliyor.. Birileri çıkmış kayyuma gidin diyor.. Kayyuma giden kulüpleri de biliyoruz. 3.ligde veya amatörde sürünüyor..

Karabudun

29 May 2013, 14:09:07 #106 Son düzenlenme: 29 May 2013, 14:22:31 sener.eren
@Ertuğrul Sağlam

Siyaset yapmayalım diyorum, illaki oraya geliyor mezvu. Tek bir parti dışında hiçbirinin esamesini okumuyor ve her kesim diye lafa başlıyorsunuz. Bu tavrınızı çok samimi buldum. Hani hiç mi görmüyor, duymuyor sanıyorsunuz insanları! Büyükşehir Belediye Başkanı' ndan ne gördü bu takım? Bırak beni bir kenara, şu sitenin bütün müdavimlerine bir sorun. Sene 2001 Fenerbahçe maçı... Büyük başkan en büyük güzelliğini yaptı Samsunspor' a. :x((  ALLAH aşkına bir de sen anlat, Büyükşehir Belediye ne gibi faydalar sunmuş Samsunspor' a bütün Samsun öğrensin! O değil de bu şehirde başka belediye yok mu ya da başka siyasi partiler? Yoksa diliniz mi varmıyor yazmaya? Samsunspor için uğraştığını iddia ettiğiniz bakan, Samsunspor taraftarı kendi mabedinde  polisten dayak yerken neredeydi? Çok sevgili bakan hepimizin hassasiyetlerini bildiği halde iki de bir "Oğlum Trabzonsporlu!" demekten hiç çekinmiyor. Sağ olsun, değerlerimiz konusunda çok hassas. >l<  Çok sevgili vali kaç kere zikretti Samsunspor' un adını? Emniyet taraftarı kovalerken neredeydi çok muhterem valimiz?  1461 maçında taraftarımıza yapılan muamelenin asıl kahramanları bilesin bu saydıklarındır. Pek sevgili oda başkanlarına gelelim. Daha düne kadar neredelerdi? Emin ol ağa babaları çıksa "Helaya gidilmeyecek!"  dese bir sene helanın önünden geçmezler. Samsunspor birileri için sadece basamaktan ibaret! Ama en kral Samsunsporlu onlar! Onlar  üzerimize basıp yükselirlerken biz her geçen gün ağırlıklarından dibe vuruyoruz.  Taşıyamıyoruz artık! Acı gerçek bu! Öyle her kesimden insan falan yok ortada!

Bu arada şahsınızla en ufak dedim yoktur, kişisel algılamayınız. Sıradan bir Samsunspor taraftarının hezeyanıdır, o kadar!

Ertuğrul Sağlam

Ben siyaset değil şehri yöneten ve bu şehirdeki söz sahibi olan insanların mutabakatından bahsediyorum ama sen kafayı takmışsın siyasete konuyu oraya çekiyorsun.
Şunu açık söylermisin bu oluşumun bir araya gelip Samsunspor için fikirlerini ortaya koyup bir çıkış yolu aramasından rahatsızmı oluyorsun önerin ne onu söylermisin.

cembaba

Ben onu bilmem de herkes destek verirse çıkarız Süper Lig'e. Reklam yapmadan el birliği ile.
İkincisi de acilen sabit gelir sağlanmalı. Samsunspor'a çare üretmek isteyenler, otoparkı geri verip bunun gibi bir çok proje üretip Samsunspor'a kazandırmalı. Bugün kulübe başkan olan bir adayın aylık sadece 120.000 TL'ye yakın personel gideri oluyor.

Otoparkımız olsaydı bu personelimizin maaşları otoparktan çıkardı. Yani küçük olarak görmemeliyiz bazı şeyleri. Bolu başkanı 4 trilyon borcumuz var diye ağlarken, Samsunspor takımı aylık 500.000 TL sigorta ödemesi yapıyor. Bunları görelim diye yazıyorum.

Samsunspor'un kurtuluş reçetesi: SABİT GELİR KAYNAĞI.

Karabudun

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 29 May 2013, 14:21:41
Ben siyaset değil şehri yöneten ve bu şehirdeki söz sahibi olan insanların mutabakatından bahsediyorum ama sen kafayı takmışsın siyasete konuyu oraya çekiyorsun.
Şunu açık söylermisin bu oluşumun bir araya gelip Samsunspor için fikirlerini ortaya koyup bir çıkış yolu aramasından rahatsızmı oluyorsun önerin ne onu söylermisin.

Eyvallah, mesele şu ki sizin inandığınız bu insanlara ben inanmıyorum. Şayet bu zamana kadar bulundukları makamların gereği Samsunspor için yapmaları gerekenleri yapsalardı tartışıyor olmazdık. Gayet tabi Samsunspor da burada olmazdı. Bahsettiğiniz kimselere inanmamak için gayet yeterli bir sebep! Verilecek bir desteğe elbette hayır demem. Ama 3 kuruş verip paha biçilemez reklamlara da gönül verdiğim takımın alet edilmesine razı değilim.O makam, mevki ve para sahibi ulema madem çok samimilerde Emin Kar' a neden destek olmadılar. Reklam yapmadan maddi manevi Emin Başkan' a destek olsunlar. Bir de kulübü babalarının çiftliği gibi görmesinler. Toplantı yapıyorlar kendi aralarında. İki çift kelam et, başkana da bir sor ne halin var? İlla kendi adamları mı olacak dümende?

Beni siyaset yapmakla suçluyor; diğer yandan parti, belediye, vesaire reklamı yapıyorsun ve hepsi aynı safta. Hani farklı kesimler olsa sesimi çıkarmayacağım. Bu yaptığın ne? Parti, belediye zikreden ben değilim! Sorularınıza cevap veriyorum; ama sorularıma cevap alamadığım gibi başka başka sorularla karşılaşıyorum. Tartışma tekniği mi uyguluyoruz? Neyse hüküm vermeyi diğer üyelerin insaf ve vicdanına bırakıyorum. Tatsız yerlere varmasın mevzu.

brigand

Belli bir zaman dilimi için oluşturulan gelirin ( kişisel veya kurumsal) bir yararı olmayacağı gibi ileride maliyetiyle beraber yüklenmek zorunda olunulan meblağlar ortaya çıkaracaktır. Bence bu yol kesinlikle unutulmalıdır.
Oluşturulması gereken tek şey sabit gelir kaynaklarıdır. Bunu yapacak olanlar Belediyeler, Valilik, Ticaret,Sanayi ve Meslek Odaları ve Samsunspor Kulübü'dür. Kulübün şuan için böyle projeler üretmeye ayıracak zamanı da enerjside yok. O yüzden yukarıda saydığımız kurumlar, bağlayıcı ve uzun süreli sözleşmeler çerçevesinde sabit gelir kaynaklarını kulübe aktarmak zorundadırlar.
Yukarıda yazanların olabilirliğine geldiğimizde maalesef olumlu yönde bakamıyorum. Çünkü toplumsal hafızası yok denecek kadar zayıf bir topluluğuz. Dün, bugün ve yarın. Yönetenler, kurumlar, söz sahibi addedilenler olumlu veya olumsuz ne yaparsa yapsın hiçbir zaman ödülünü veya cezasını alamıyor. Bugünde aynısı olacak diye bekliyorum. Yine sahipsiz şehrin sahipsiz takımı olacağız belkide. Ama birkaç kişi dışında kimse tepkisini, isyanını, düşüncesini ortaya koyamayacak. Sorumsuzca davranıp, malum şehrin lobisine katkıda bulunanlar yine aynı makamlarında yine güzel gelirlerle yine hürmetle yine ihtişamla hayatlarına devam edecekler.
Umudum olması gerekenin yapılması. Son olarak yönetimdeki abi ve kardeşlerime, Emin başkana teşekkür ediyorum.
İyi sabır varmış. Ne diyeyim !

seyf55

Arkadaş  argo tabirle Biz Ne Emmeye Ne Gömmeye Geliyoruz kimseden ses çıkmıyor diye yakınırız toplantı olur Samsunspor için yine yakınırız bizde taraftar böyleyken başkalarına hiç suç bulmamak lazım

Ertuğrul Sağlam

Konu çok uzadı verdiğim rahatsızlıktan dolayı  Siteden özür dilerim ama yazsam olmuyor yazmasam gönül razı değil.

1 Haberexen'deki haberi olduğu gibi kopyalayıp siteye koydum ve kendi görüşümce Samsunspor adına olumlu bir gelişme olduğunu düşündüğüm için bu haberin altına şu yorumu yazdım.
AlıntıHaydi bakalım hayırlısı inşallah toplantıdan hakkımızda hayırlı olacak bir sonuç çıkarda bizde rahat nefes alırız

2 Bu insanlara inanıp inanmamak değil önemli olan çıkacak sonucu görmek.
3 Emin Kar'a destek olmadılar derken (Belki yeterli değil) neye dayanarak söylüyorsun bilmiyorum ama Başkan defalarca desteklerinden dolayı Bakan'a ve Köktaş'a teşekür etti!
4 Parti ve Belediye reklamı yaptığımı söylüyorsun ben bu isimlerin hiç birini kendim yazmadım noktası virgülüne kadar Haberexen haberi.
5  (Bırak beni bir kenara, şu sitenin bütün müdavimlerine bir sorun. Sene 2001 Fenerbahçe maçı... Büyük başkan en büyük güzelliğini yaptı Samsunspor' a.    ALLAH aşkına bir de sen anlat), demişsin
Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 14 April 2013, 18:19:06
YZY'ın trübünleri Fener'e vermesi gibi bir tramvadır bugün gerçek Samsunspor taraftarı için.  Lanet olsun içimizdeki angaralılara......... anlatabildim sanırım
Herşeyi geç benim YZY'ı Suat Kılıç'ı Samsunspor'a yapabilecekleri çok şey varken yapmadıkları için sevmediğimi Fuat Köktaş'ı da sadece Samsunspor için gayretlerinden dolayı sevdiğimi bilen biliyor. Benim için Samsunspor'un menfaati hepsinden önde gelir. Suat Kılıç ve Fuat Köktaş'ın haricinde Akparti dahil Bütün partilerin vekilleri, Belediye başkanları İl, İlçe başkanları, Meclis üyeleri kim çıkıpta şu süreçte iki kelam laf etti kim taşın altına elimizi koyalım diye çağrıda bulundu? Diyelim ki o iki isim konumları itibari ile (sevdiklerinden değilde) mecburlar da birşeyler yapıyorlar bunlara sallamayı bırakıp ta  ağzına Samsunspor kelimesini dahi ağzına almayan iktidar'ı olsun muhalefeti olsun onlara neden birşey demiyor?

GökhanÇağlar

Bir partiyi sevmeyebiliriz ki ben de sevmem şu anki iktidar partisini ama güç bu adamlarda.Ne kadar Samsunsporlu oldukları tartışılır ancak külübü düze çıkarmak için desteklerini almak şart.Sonuçta süper ligde olan çoğu takım Trabzon,Kayseri,Kasımpaşa,Rize bu şekilde başarılı oluyorlar.Galip Öztürk konusuna gelince parayı nasıl kazandığını bilemem günahı boynuna ancak bir Çarşambalı olarak Çarşamba,Ayvacık,Salıpazarı'nda yaptırdığı okulları iyi biliyorum.Külübün ona muhtaçmış gibi görünmesi benim de hoşuma gitmiyor ama başka çaremiz yok.Para olmadan bir yere kadar.Emin Başkan da bundan yakınıyor.Ne diyelim inşallah her kesimin desteğini alarak Emin Kar devam eder.

Karabudun

ALLAH umutlarınızı boşa çıkarmasın arkadaşlar. İnşallah gördüklerini yanlış yorumlamış olan ben olurum. Nasipse yaşayıp göreceğiz.  ;)

King1965

Alıntıhttp://www.samsunsportv.net/2013/05/baskan-olursam-hedef-super-lig.html

Yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesinde suskunluğunu bozan Başkan Emin Kar, "Seçimlerde başkan seçilmemiz halinde Samsunspor'un hedefi ligde kalmak değil Süper Lig olacaktır" dedi

SUSKUNLUĞUNU BOZDU
Samsunspor Başkanı Emin Kar, yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesinde suskunluğunu bozdu. Kongre kararını açıklarken şu anda aday olmayacağını dile getiren Kar, "Eğer ilerleyen günlerde şartlar oluşur ve şehirden destek sözü almamız durumunda göreve geldiğimizde Samsunspor'un tek bir hedefi olacak o da; şampiyonluk" diye konuştu.

HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM
Şampiyonluğa oynayan bir ekip oluşturmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini dile getiren Başkan Kar, "Sezon devam ederken ekibimiz yüzlerce müsabaka izledi. Bizler yönetimde devam edecekmişcesine planlı ve programlı bir çalışma yürüttük. Şu anda elimizde bizi ligde hedefe taşıyacak oyuncu portföyümüz hazır" dedi.

BEKLEMEDEYİZ
Kongre sürecinin ne getireceğinin bilinmediğini de sözlerine ekleyen Kar, "Şunun çok iyi bilinmesi gerekir ki Emin Kar göreve gelirse Samsunspor'un hedefi şampiyonluktur. Bunu herkes bilmeli. İlk deneyimimizde büyük sıkıntalar yaşamamıza rağmen ligde kalarak büyük bir başardık. Ama bir daha görev bize düşerse hedefimiz mutlaka Süper Lig" diye konuştu.

kavak_55

emin kar seni herzaman destekledik desteklemeye devam edeceğiz 1-2 kaç forma alma dışındada malesef maddi katkı yapamıyoruz keşke milli piyongo çıksa il yardım yapacağım yer samsunspor olacaktır. keşkeler lede olsa hayat devam etmek zorunda samsunspor ayakta durmak zorunda inşallah emin kara yeterli destek verilirse her şey eskisinden çok daha güzel olacak.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: sener.eren - 29 May 2013, 18:37:35
ALLAH umutlarınızı boşa çıkarmasın arkadaşlar. İnşallah gördüklerini yanlış yorumlamış olan ben olurum. Nasipse yaşayıp göreceğiz.  ;)
Ayrica profil remindeki Diyojen heykelini Samsun buyuksehir belediyesinde yapilip Sinop beldiyesine hediye edildi.  ;)

Ayberk

kayyum hakkında yazın kongrede hakkı tomaç gerekli açıklamayı yapmıştı, ama hala kayyumun ne olduğunu anlamayanlar var ne yazık ki