Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

atakan

hayel kırıklığı.sürekliliği olmayan bişeyin anlamı yok.

jean

red_white

Sadece Samsunspor

Bu ne 550 bin icinmi bu kadar adam bir araya geldi. Fuat koktasin bi sirketi zaten 10 trilyon

Sadece Samsunspor

Ulan o masanin hesabi zaten kim bilir ne kdr yaziklar olsun tum samsunu yonetenlere

55.hakan

alperen

''Sabit gelir'' sonucu çıkmadıktan sonra ne kadar para toplansada bu toplantılar boş..

emre__ss

Açıkçası Facebook'da dönen iddialara inanmak istemiyorum.Bir açıklama lütfederler inşallah.

Ellibeş Numara

Koca Samsundan 550 Milyar Mı Çıktı.. Sahipsiz Şehirin, Sahipsiz Takımı.. SAMSUNSPOR.. Diğer şehirlerin belediyeleri her sene trilyonlar aktırıyor şehrinin takımına.. Bizim samsun büyükşehir belediyesi bırak her seneyi, 10 yılda bir 300 milyar aktarıyor şehrinin takımı olan Samsunspor'a.. YAZIKLAR OLSUN !  :kafa: :rulet:

SametYılmaz55

şimdi diyecekler ki biz elimizin altına taşı koyduk şimdi söz Samsun halkı ve Samsunspor taraftarında.başarısız olursak ihale gene taraftara kalacak.biz üstümüze düşeni yaptık taraftar yapmadı diyerek işin içinden sıyrılacaklar

5trawberry

Emin Başkan'a laf eden kimliksiz yavşaklar nerde şimdi hadi bakalım onları da görelim

Ollivanders

Shane_Falco

Kimseyi savunmak gibi bir niyetim yok ama ilk ağızdan yapılacak bir açıklamayı beklemekte fayda olduğunu düşünüyorum...

cany

insanda az utanma olur be. Trilyonlarla oynuyosunuz bunun için miydi toplantı. Amasyasporun bile otopark geliri var. Bunu bari halletseydiniz

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 31 May 2013, 00:17:02
Emin Başkan'a laf eden kimliksiz yavşaklar nerde şimdi hadi bakalım onları da görelim

abileriyle birlikte kafa çekiyorlar şimdi.dertleri Samsunspor değil ki zaten hiç birinin.beleşçilik peşinde hepsi.Emin başkan göreve devam etse sonrasında alın size bedava bilet dese övdükleri adamlara kaydırmaya başlarlar hep bir ağızdan