Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

south_london

bilgileri dahilinde ne la  :rulet: :suslen: :deli:

Karabudun

Ne kadar ayağa düşmüşüz! Koskoca Samsunspor yol geçen hanına dönmüş. İsteyen istediği gibi ahkam kesiyor. Ne bereketmiş be!  :kafa:

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar bırakın herşeye bir kulp takmayı şu yapılması düşünülen toplantının nesini beğenmediniz? görüyoruz ki kimse çıkmıyor ve yapılması gereken en doğru şey toplumun her kesiminin mütabakatında bir aday çıkarılması ve bence en doğrusu bu.

maviay55

AlıntıEmin Kar: ''Destek varsa ben de varım''

PTT 1. Lig ekibi Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulması konusunda destek bulunması halinde olağanüstü genel kurulda yeniden aday olabileceğini söyledi.

Samsunspor'da 15 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde başkanlığa kimsenin aday olmardığı bildirilirken daha önce göreve devam edip etmeme konusunda kararsızlıkları olduğunu ifade eden Başkan Emin Kar, şunları söyledi:
"Kümede kalma mücadelesi verecek bir takım yaratılacaksa aday olmam. Fakat, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulması konusunda tüm şehir el ele verip birlikte hareket edilirse yeniden aday olurum. Çünkü ben de herkes gibi artık kümede kalma mücadelesi veren değil, zirveyi hesaplayan, şampiyonluğu kovalayan bir Samsunspor izlemek istiyorum."

kaynak: ajansspor

lato

En doğrusu söylemiş Emin Başkan cefasını sürüp vefasızlığa uğramaktansa sefa sürmek onun da hakkı

yirmiuc

Galip ozturk , suat kilic veya cemal yesilyurt para verirse kulube baskan olmak isteyen cok kisi cikacaktir. Bu isimlere yakin biri aday olmasi daha faydali olur.
insallah galip ozturk - erkut tutu tekrar kulubun  basina gecer. 

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

samuray

keşke bu yapılacak zirveden tutu.ya değilde emin başkana detek verilse

80lerden

Ben bu kisilerin böyle bir buluşmada Samsunspor'un S'sini konustuklarina inanmiyorum.

Shane_Falco

Bir kıpırdanma var gibi görülüyor. Bu kadar yıkıcı olmakta bir fayda görmüyorum. Fuat Köktaş'ın gerçekten dürüstçe uğraştığını düşünüyorum. Zaten tek yapmaları gereken şey Emin başkan'a destek olmak.Güzel şeyler olacaktır umarım...

seyf55

Mert

Herkes sanal ortamda (ajansspor,fotomaç,fanatik vb.) yorumlarında başkan Emin Kar'ın takımı ayakta tutamadın sen olmasaydın play off oynardık,takımı batırdın,takımı soydun gibisinden sözler sarf ediyor malesef.Oysa ki olayın gerçek yüzünü kimse bilmiyor.Takım kayyuma gittiği zaman paralar aksa yine de kurtuluşun olmayacağını bilmiyor.Gerçekten üzülüyorum çünkü bu adam çıktı takımı ipten aldı ve daha da kötüye gitmesini engelledi.Peki soruyorum neden o zaman kalkıp demediniz helal olsun bu adama kimse yokken o vardı y ada kendi yağında kavrulmasını bildi gibisinden neden kimse konuşmuyor.Erkut TUTU aday hayırlı olsun.Şimdi bu erkuta destek yağacak ve takım iyi yerlere gelecek belki o zaman Erkut TUTU kahraman olacak öyle mi? Ya da vaayy bee erkuta bak takımı yeniden süper lige çıkarmasını bildi denilecek. Gerçekten yazıklar olsun.Ben Emin başkanın yerinde olsam alın kardeşim ne halt yerseniz yiyin benden bu kadar der bırakırım.En azından derim ki kimse yokken ben vardım kaptan olarak takıma sahip çıktım der göğsümü gere gere gezerim.
Sanal ortamda atıp tutan arkadaşlara diyorum herşey parayla olmuyor.Geçen sene süperligteydik para vardı ne oldu?
İşin özeti şu para değil yürek lazım yürek.O yürekliliği Emin KAR ve ekibi fazlasıyla gösterdi helal olsun.

Ertuğrul Sağlam

Sanaldan sallıyorlar, fazla önemsememek gerekli diyerek gaflete düşmeyelim. Emin Kar ne şartlarda geldi ve neler yaptı hepsini iyi analiz edip sanaldan sallayanlara cevap vermek gerekli. Bugün birileri sallarken birileri susarsa bu kez onların haklı olduğu gibi bir kanı oluşur o yüzden bunları önemsemek gerekli, boşvermemek lazım.

Karabudun

29 May 2013, 11:19:42 #102 Son düzenlenme: 29 May 2013, 11:27:21 sener.eren
Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 28 May 2013, 18:49:38
Arkadaşlar bırakın herşeye bir kulp takmayı şu yapılması düşünülen toplantının nesini beğenmediniz? görüyoruz ki kimse çıkmıyor ve yapılması gereken en doğru şey toplumun her kesiminin mütabakatında bir aday çıkarılması ve bence en doğrusu bu.

Toplumun her kesiminin mutakabatı? Biz mi yanlış görüyoruz? Her kesim derken? Aslında söylenecek çok şey var da akabinde siyaset yapmakla suçlanıyoruz. Bizim camiada siyaseti bir taraftar yapar zaten. ;D Kapıkulları ne derse doğrudur, kanundur söyledikleri. :kafa: Onlar istedikleri yerde toplanır ve istedikleri karara hükmederler. Bankada hesabı yüklü olanlar piyangolar tertipleyip başkan çıkartır başımıza koyarlar. "Tebaa mıyız biz?" diye sormaya çok yakında lüzum kalmayacak. Emin Başkan' da gitsin de bak sen sonraki tiyatroya!

Ertuğrul Sağlam

29 May 2013, 11:55:58 #103 Son düzenlenme: 29 May 2013, 12:01:22 Ertuðrul Saðlam
AlıntıSamsun TSO'da Samsunspor zirvesi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, zor bir dönemeçten geçen Samsunspor için dün üçlü bir zirve toplantısı gerçekleştirdi.

Olağanüstü kongre sürecine giren Samsunspor'da yaşanan belirsizliğin giderilmesi ve gelecek adına yol haritası çizmek adına Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, dün Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy, Samsun Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın bilgileri dahilinde bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın bilgileri dahilinde Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda, Samsunspor'da yaşanan belirsizlik masaya yatırıldı. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Samsunspor'un geleceği ile ilgili yol haritası belirlemek adına 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'da Gülhan Restoran'da Samsun'daki mecliste grubu bulunan siyasi partilerin İl Başkanları, tüm Meslek Oda Başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin görüşlerinin alınacağı bir toplantı gerçekleştirilmesi kararı alındı.  

Toplantı sonrası kısa bir açıklamada bulunan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Kentimizin en büyük marka değerlerinden olan Samsunspor adına neler yapılabilirizi tartışmak adına Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy, Samsun Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın bilgileri dahilinde üç başkan bir araya geldik. 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'da kentimizin tüm Meslek Odası Başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve mecliste grubu bulunan siyasi partilerimizin İl Başkanlarının da katılımıyla Gülhan Restoran'da bir toplantı daha gerçekleştireceğiz ve görüş ve önerilerini alarak Samsunsporumuz için bir yol haritası belirleyeceğiz" dedi.

Alıntı yapılan: sener.eren - 29 May 2013, 11:19:42
Toplumun her kesiminin mutakabatı? Biz mi yanlış görüyoruz? Her kesim derken? Aslında söylenecek çok şey var da akabinde siyaset yapmakla suçlanıyoruz. Bizim camiada siyaseti bir taraftar yapar zaten. ;D Kapıkulları ne derse doğrudur, kanundur söyledikleri. :kafa: Onlar istedikleri yerde toplanır ve istedikleri karara hükmederler. Bankada hesabı yüklü olanlar piyangolar tertipleyip başkan çıkartır başımıza koyarlar. "Tebaa mıyız biz?" diye sormaya çok yakında lüzum kalmayacak. Emin Başkan' da gitsin de bak sen sonraki tiyatroya!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç,
Samsun Milletvekilleri (Tüm partilerin)
Vali Hüseyin Aksoy,
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu,
Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır
AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş,
Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin İl Başkanları,
Tüm Meslek Oda Başkanları,
Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri.

Tamam arkadaşım bu isimlerin bir araya gelip Samsunspor'a çare aramasını mutabakat olarak görmüyorsun eyvallah, bunları kenara koyalım bunlardan destek istemeyelimde almayalımda  Bana bunların haricinde Samsunspor'a çare olacak isim ver? birileri varda Samsunspor'a çare olacak bunlarmı engel oluyor acaba? düşüncen nedir söylede en azından onu bilelim.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: Mert - 29 May 2013, 10:46:18
Herkes sanal ortamda (ajansspor,fotomaç,fanatik vb.) yorumlarında başkan Emin Kar'ın takımı ayakta tutamadın sen olmasaydın play off oynardık,takımı batırdın,takımı soydun gibisinden sözler sarf ediyor malesef.Oysa ki olayın gerçek yüzünü kimse bilmiyor.Takım kayyuma gittiği zaman paralar aksa yine de kurtuluşun olmayacağını bilmiyor.Gerçekten üzülüyorum çünkü bu adam çıktı takımı ipten aldı ve daha da kötüye gitmesini engelledi.Peki soruyorum neden o zaman kalkıp demediniz helal olsun bu adama kimse yokken o vardı y ada kendi yağında kavrulmasını bildi gibisinden neden kimse konuşmuyor.Erkut TUTU aday hayırlı olsun.Şimdi bu erkuta destek yağacak ve takım iyi yerlere gelecek belki o zaman Erkut TUTU kahraman olacak öyle mi? Ya da vaayy bee erkuta bak takımı yeniden süper lige çıkarmasını bildi denilecek. Gerçekten yazıklar olsun.Ben Emin başkanın yerinde olsam alın kardeşim ne halt yerseniz yiyin benden bu kadar der bırakırım.En azından derim ki kimse yokken ben vardım kaptan olarak takıma sahip çıktım der göğsümü gere gere gezerim.
Sanal ortamda atıp tutan arkadaşlara diyorum herşey parayla olmuyor.Geçen sene süperligteydik para vardı ne oldu?
İşin özeti şu para değil yürek lazım yürek.O yürekliliği Emin KAR ve ekibi fazlasıyla gösterdi helal olsun.

Emin KAR  abimizi tartışmaya açanlar hizipcilerdir. gerçek samsunspor taraftarları, gerçek samsunspor sevdalıları Emin KAR hakkındaki olumsuz bir düşünce ve söylemlere kıçıyla güler geçer, tenezzül etmez. kaptanımıza,abimize, başkanımıza bu yıpratıcı söylemlere karşı gerçek samsunsporluların onu herzaman sevdiğini ve değerini bildiğini unutmayarak aldırış etmemesini  bi kardeşi olarak (cürretimi mazur görmesini isteyerek) tavsiye ediyorum... abi senin hakkında atıp tutanları asla kaale alma, kendini asla atılan iftiralarla yıpratma. gerçek samsunsporlular ne yaptıysan ve yaparsan arkandadır.