Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Furkan

Alıntı yapılan: sener.eren - 18 May 2013, 13:23:34
Bizi Karagümrük' le mi kıyaslıyorsun kardeş? ???

Bi gün tribünlerinde olursan anlarsın demek istediğimi kardeşim. Ben SADECE  sürekli kesintisiz tezahürat ve destek anlamında söyledim bu konudada kıyaslamıyorum adamlar bizden çok öndeler zaten onu söyledim şahsi fikrim.

Özcan İNAN

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 May 2013, 00:24:21

''Ben Samsun'u ve Samsun Halkını gördüğüm zaman, memlekete ve millete ait bütün düşünce ve kararlarımın yerine getirilebileceğine dair bir defa daha kuvvetle inanmıştım. Samsunluların hal ve durumlarında gördüğüm gözlerinden okuduğum vatanseverlik ve fedakarlık ; ümit ve tasavvurlarımı olumlu bir inanca götürmeye yetmişti..."

"19 Mayıs 1919 İşte benim doğum günüm"

Mustafa Kemal ATATÜRK

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun.

55_OrHaN_55

19 May 2013, 13:56:08 #36873 Son düzenlenme: 19 May 2013, 14:08:44 55_OrHaN_55

Hani "Adamın Dibi" derler ya, öyle bir adam işte Marciel Rodger Back...

cany

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Özcan İNAN - 18 May 2013, 23:40:47
Bakalım zenke - doka-holmen ne olacak ?

Holmen beşiktaş ile daha lig bitmeden anlaşmış olsa gerek...

Furkan

Murat Yıldırım müthiş bi gol atmış bugun. İzlemek isteyen olursa http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2012-2013/34/bursaspor/ferhat-kiraz-11577 sayfanın az altında murat yıldırım ismine tıklasın izlesin. Çok sevindim sezonu böyle bi golle kapatmasına

Özcan İNAN

Beşiktaşa attığı gol aklıma geldi inanılmazdı...  >l<

twitter

Özcan İNAN

Evet samsunspor.biz'in resmi facebook sayfasında yazdılar...

cembaba

Samsunsporbiz'de samsungol.com'dan almış. Sanırım Ercüment Gül, başkan ile konuşmuş. O da ona dayanarak yazmış.

berusa55

Atatürk Bulvarı'nda facia: 3 ölü 6 yaralı

Samsun İlkadIm ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi öldü 6 kişi de yaralandı. Yaralılardan durumu ağır 2 kişinin 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.
Atatürk Bulvarında orta refüjü aşarak karşı yöne geçen aracın neden olduğu kazada 2 kişi olay yerinde 1 kişi ise hastanede yaşamını yitirdi. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Yaralıların ikisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ikisi Gazi Hastanesi'ne durumu ağır iki kişi de Tip Fakültesi Hastanesi'ne kaydırıldı.

Görgü tanıklarının çektiği fotoğraf ve olay yeri ile ilgili anlattıkları faciayı tarif ediyor. Kazanını hemen ardından çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi.

Kazan ile ilgili ayrıntılar netleştikçe aktarmaya devam edeceğiz....

http://www.haberexen.com/ataturk-bulvarinda-facia-3-olu-6-yarali-310858h.htm

Shane_Falco

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 May 2013, 23:02:48
Samsunsporbiz'de samsungol.com'dan almış. Sanırım Ercüment Gül, başkan ile konuşmuş. O da ona dayanarak yazmış.

Umarım Emin başkan devam eder kongre kararına bile gerek yoktu bence bir bildikleri vardır herhalde.

Direk kendi hesabımı bilmiyorum ama bey amcamız bu gun şöyle bir resim paylaşmış https://twitter.com/Galip_Ozturk/status/336034084822327296/photo/1

kalptenþimþek

yazık yitip giden canlara...

Karabudun

20 May 2013, 00:31:54 #36884 Son düzenlenme: 20 May 2013, 02:15:00 sener.eren
Alıntı yapılan: Furkan - 19 May 2013, 04:00:11
Bi gün tribünlerinde olursan anlarsın demek istediğimi kardeşim. Ben SADECE  sürekli kesintisiz tezahürat ve destek anlamında söyledim bu konudada kıyaslamıyorum adamlar bizden çok öndeler zaten onu söyledim şahsi fikrim.

" Şahsi fikrim "  böylesi daha doğru olurdu.