Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

jean

Su galip ozturkte almadi gitti bir turlu su takimi

Özcan İNAN

Galip Öztürk'ün başkanlığa aday olacağını sanmıyorum keza olmasında Emin Başkana mevcut yönetime destek çıksın kafidir.Süper lige çıktığımız sezon örnek.
Bir de bu seçimlerin olduğu vakti kendi lehimize çevirebilirsek çok daha güzel bir dönem geçirebiliriz ve bu güzel dönemi ben bu zor günde yönetimi devralan mevcut yönetim ile görmeyi ümit ediyorum...
Her ne kadar cefasını çektiler ise sefasını da sürmeyi hakediyorlar...

feticalik

Ben birinci sayfadan itibaren tekrar okuyayım dedim. Kendimce yapılması gereken önemli şeyleri bir yazdım.

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 August 2012, 17:26:46
Abicim her şeyi düşünen yönetimimiz onu da düşündü. Bir gezici store olacak. Deplasmana takımla beraber gidecek. :)

Alıntı yapılan: samsunum - 14 February 2013, 12:49:59
Kesinlikle misafir tribünün yeri değişmesi    :evet:
[/b]

Misafir tribün konusuna Doğan abi açıklama yapmıştı ama bir çözüm yolu olmalı :)

Ayrıca;

Bir de bir basket takımı muhabbeti dönmüştü. Alıntı yapamadım onu. Ben twitterdan Osman Genç'e Canik Basket'in Samsunspor olarak değiştirilip faaliyete geçmesini istedim kendisi kestirip attı doğal olarak. SBK'da sallantı da zaten ligden düştü o dahi bünyeye katılabilir. Bu bayan basket kısmı.

Erkek basket kısmı da tekrar faaliyete geçirilse fena olmaz.

Bunlar sadece öneridir, ne bir istek ne de bir taleptir :)

teksas3455

Benim ilk istediğim sonucu ne olursa olsun bildirinin siteden kaldırılması
emrinin kim tarafından geldiğinin açıklanması.

kalptenþimþek

..nelerle mücadeleyi bırakmasınlar..

Ertuğrul Sağlam

08 May 2013, 13:38:51 #425 Son düzenlenme: 08 May 2013, 13:52:57 Ertuðrul Saðlam
Bu yönetim Samsunspor'u kendilerinden daha iyi yönetebilecek birileri çıktığında zaten bırakır. Benim gönlüm  maddi kaynaklar bulup yönetimin devam etmesinden yana.

Yönetimin hataları acemilikleri elbet olacak önemli olan hatalardan ders alıp kazandığı tecrübeyi en azından bir sezon daha takıma kullanması gerektiğine inanıyorum ve bu tecrübe ile çok güzel işler başaracaklar.

Az çok futbol bilgime dayanarak söylüyorum her söylenene her tepkiye ve olumsuz eleştiriye kulak asmamak gerekli onlara kulak asarsan zaten bu işi yarım sezon bile yapmak mucize olur. Biz burada sizle birlikte zamanında Erkut Tutu yönetimine neler söyledik, nasıl tepkiler gösterdik ama adamlar birçok şeye kulak tıkayıp mücadele edip takımı şampiyon yaptılar.

Tüm taraftarlar, işadamları, Siyasiler, Bürokratlar,Gazeteciler arkamda durup maddi manevi destek verse bende yönetirim Samsunspor'u. O yüzden olumlu olumsuz her davranışa ve görüşe cevap vermemeli.

Birçoğumuz size inanıyor ve güveniyoruz tecrübe kazanmış halinizle takımı daha iyi yerlere getireceğinizi düşünüyoruz İnşallah daha iyi bir yönetim yapılanması ile devam edersiniz.

Yanlız takımda iki şey (Dobi Hasan,  Besim Durmuş) var olup, bir şey (Para) olmadığı sürece Allah size akabinde bize kolaylık versin...  

King Of The North

Besim Durmuş, Dobi Hasan, sahada gezen topçuların alayı gönderilsin.

jurista

Bu takıma zor zamanında sahip çıkıp en zor anlarında yanında olup en azından ligde kalmasını sağlayan Yönetime teşekkür etmek bir borç olmalı aslında ...

Yeni sezon için Emin Kar Başkanlığındaki yönetimin devam etmesi Samsunspor için hayırlı olacaktır .

Birçok arkadaşın da söylediği gibi tek isteğimiz var Dobi Hasan ve Besim Hoca olmadan ...

kalptenþimþek

bir de Engin Sever'e törenle plaket takdim edilmesi...

Burak

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 08 May 2013, 22:07:07
bir de Engin Sever'e törenle plaket takdim edilmesi...

yılın taraftarı ödülünün tartışmasız adayı olur Engin Abi'nin çabaları

yirmiuc

Besim hoca gibi suanki yonetim de yapabileceginin en iyisini yapti. Kalmalari halinde  bu sezonkinden daha iyi olacagini dusunmuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

lato

Bu yönetimden sonra kim gelirse gelsin Kemal , Doğan , Canberk ve niceleri elimizden kayıp gidecektir. Parasal yönden destek bulursanız ve besim durmuştan kurtulursanız sizden daa iyisinin geleceğini düşünmüyorum

yirmiuc

Digerlerini bilemiyecegim ama Canberkin takimda kalmasi konusunda sadece Suat Kilicin katkisi oldu.
Canberki kaciran Cenk islere tepki gosterilmedi bile.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Özcan İNAN

Her takım taraftarının hayali olan yönetimde gerçek Samsunsporlular vs.vs. olsun düşüncesine biz ulaşabilmişken neden sahip çıkmıyoruz bazıları kabullenmiş bile mevcut yönetimin gideceğini bu yönetimdir bizim kayyumdan kurtulmamızı sağlayan unutmayın yine herşeyi çok çabuk unutmaya başlamış bazıları mevcut yönetim ile cefa çektiysek mevcut yönetim ile sefasını süreceğiz ben biliyorumki yönetimdeki abilerimiz canla başla mücadele etti ellerinden gelenlerin fazlasını yaptılar.Umarım her şeye inat kalırlar birlikte yeniden ayağa kalkıyoruz deriz...

beşnumara

Bursaspor'un transfer dönemini hareketli geçireceğini düşünüyorum. Murat Yıldırım'ı oynatmazlar. Bursadan kiralasak nasıl olur?
Teşekkürler sevgiler.. :)