Samsunspor ürünleri satışta !!

Başlatan MeL_55, 25 October 2007, 13:57:15

« önceki - sonraki »

lucapicola

Gerçekten beklentileri karşılayacak ürünler yapılmış. Bravo valla. Şimdiden gözüme kestirdiğim birçok ürün var. Fiyatlarda makul.

Sadece Samsunspor

ben 3 sene o değişen bardaktan almıştım halada kullanıyorum - bardağın özelliği ise: normal kara renk bi bardak içi falan gözükmüyor yani ama sıcak suyu koyduğunuz zaman yavaşça samsunspor arması çıkıyor - çok güzel birşey bide anahtarlığı var bende

Harun55

Ozaman o bardaktan bende alim.:P
Bu arada Celebi o dedigin formayi bi göstersene bana yaw.
Msn'den yolla.

samet

Sempatik Bengülü

valla ben bardakla top yastık almayı düşünüyorum bardak güzel :D  :D

Harun55

Çaylarimizi içerken sicak sicak Samsunspor Logosu otomatikmen çikacakmis ben daha ne isterim samsunumdan. :D

Bu arada Top nasil bisey...kalitelidir umarim.

celebi

Alıntı yapılan: "Harun55"Ozaman o bardaktan bende alim.:P
Bu arada Celebi o dedigin formayi bi göstersene bana yaw.
Msn'den yolla.

fotoğrafını çektikten sonra sana yollarım  harun kardeşim inşaallah. :wink:

celebi

samsuna malatya maçına gidebilirsek alacağız allahı izniyel birşeyler bakalım. :wink:

Harun55

Alıntı yapılan: "Celebi"
fotoğrafını çektikten sonra sana yollarım  harun kardeşim inşaallah. :wink:

Ok olur hocam, bekleriz. ;)

Lazoli

ya abiler ordan alipta bize göndere bilen veya internetten temin edebilecegimiz yetkililerin adresini bilen arkadaslar var mi yardimci olursaniz cok süper olacak abiler. nolursunuz

@ mel55

melih seni bilirsin belki internetten ala bilecekmiyiz????

timofte

Mecidiye'deki Koçlar Konfeksiyon'da ürünler var. Gelmesi bir haftayı bulur denilmişti o yüzden pek umudum olmayarak sordum ama vardı. Birer tane rozet, kupa bardak ve anahtarlık aldım. Oldukça kaliteli ürünler, fiyatları da öyle fazla abartı sayılmaz. Zaten geliri Samsunspor'a gideceği için insanın içi rahat oluyor. İnternetten satış konusunu ise sormak aklıma gelmedi.

MeL_55

Alıntı yapılan: "KOS"ya abiler ordan alipta bize göndere bilen veya internetten temin edebilecegimiz yetkililerin adresini bilen arkadaslar var mi yardimci olursaniz cok süper olacak abiler. nolursunuz

@ mel55

melih seni bilirsin belki internetten ala bilecekmiyiz????

bu ürünler metsde de satiliyor.
vallah ben tahsin kosif beylen konustum dediki kargo ile yollariz anlasma yapmislar kargolan. metse mail yazin istiyorsaniz forma veya diger ürünler onlar sizlen ilgilenir...mail adresleri
mets@mets.com.tr

mehmet yılmaz

Aldığım ürünleri paylaşayım istedim. Koçlar Giyim'den aldım, diğer yerlerde de vardır herhalde. Kapşonlu poların ceplerinin olmaması bir dezavantaj bence. Bardak da düz beyaz üzerine logo olabilirdi. Atkılar henüz gelmemiş, güzel şeyler olacağı kesin. Satış yapan firmalar tek kuruş bile kar almıyorlarmış; gelir olduğu gibi kulübe kalacak yani.  

Sempatik Bengülü

Öncelikle samsuniye bizimle bunları paylaştığı için çok teşekkür ederim.ürünler gerçekten çok güzel şahsen ben çok beğendim.Ama samsuni'nin bardaklar için yaptığı yorumada katılıyorum.bencede düz beyaz bardağın üzerine samsunspor logosu daha iyi dururdu diye düşünüyorum.ama böylede güzel.en kısa zamanda bende alıcam.

Sadece Samsunspor

bardağı neden düz yapmışlar ya benim 3 sene aldığımki ne güzeldi siyah gözüküyordu sıcak su koyuncu samsunspor logosu çıkıyordu bu dandikmiş ama çorapla anahatarlığı beğendim