Samsunspor ürünleri satışta !!

Başlatan MeL_55, 25 October 2007, 13:57:15

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıSamsunspor ürünleri satışta

Kırmızı-Beyazlı kulübe gelir sağlamak amacıyla satışa sunulacak olan ürünler ve satış noktaları belirlendi. Basın Sözcüsü İmran Okumuş, taraftarları Malatyaspor maçında bu ürünler ile görmek istediklerini söyledi

BEKLENTİ BÜYÜK
Samsunspor, kulübe katkı sağlamak amacıyla Kırmızı-Beyazlı renkler içeren ve üzerlerinde amblem olan ürünleri satışa sundu. Samsun'da beş noktada satışların gerçekleştirileceğini bildiren Basın Sözcüsü İmran Okumuş, "Mecidiye'de Koçlar Konfeksiyon, Gazi Caddesi'nde Medz Spor, Çiftlik Caddesi'nde Buket Spor, eski Rus Pazarı girişindeki Samsunspor Satış Mağazası ve Samsunspor 19 Mayıs Stadı'ndaki satış noktasında ürünlerin satışı yapılacak. Taraftarlarımızın bu komisyon malzemelerini alarak bizlere destek vermelerini istiyoruz. Bu malzemeler Samsunspor'a çok büyük katkı gelir sağlayacak. Ürünlerden kombine satışlarına yakın bir gelir bekliyoruz. Evimizde oynayacağımız Malatyaspor maçında ise taraftarlarımızın üzerlerinde bu malzemeleri görmek istiyoruz" dedi.

UMUTSUZ DEĞİLİZ
Kırmızı-Beyazlı ekibin ligde bulunduğu durumu da değerlendiren Okumuş, "Samsunspor'un grubunda altıncı sırada olması küçümsenecek bir başarı değildir. Son iki maçta içerde kaybettiğimiz dört puan herkesi üzdüğü gibi bizlerin de canını acıtmıştır. Fakat lig uzun bir maraton ve görüldüğü gibi hangi takımın ne yapacağı hiç belli değil. Bunun için sabırlı olmak lazım. Samsunspor'un geleceği parlak. Biz hiç umutsuz değiliz ve inandığımız başarıyı elde edeceğiz. Sezon sonunda ise mutlu bir tablo ile bu ligi bitireceğiz. Ayrıca engelli bir vatandaşımızın bir isteği oldu. Stada geliş ve gidişlerde sorun yaşadıklarını söyledi. Hemen bunun tedbirini alacağız. Engelli vatandaşlarımıza Samsunspor'un tüm kapıları sonuna kadar açık" diye konuştu. Fatih TUTAR

Samsunspor'un satışa çıkardığı ürünler ve fiyatlı ise şöyle; Alt eşofman 30.00YTL, süet eşofman 45.00 YTL, kapüşonlu eşofman 55.00 YTL, klasik çorap 8.50 YTL, gri spor çorap 6.50 YTL, beyaz spor çorap 6.50 YTL, düz şapka 12.50 YTL, örgülü şapka 12.50 YTL, karnaval şapka 12.50 YTL, parçalı şapka 15.00 YTL, iplik bere 11.00 YTL, iplik atkı 12.50 YTL, logolu anahtarlık 7.50 YTL, formalı anahtarlık 8.50 YTL, renk değiştiren fincan 15.00 YTL, düz fincan 7.50 YTL, duvar saati 20.00 YTL, erkek deodorant 8.50 YTL, rozet 5.00 YTL, top yastık 20.00 YTL.

celebi

Samsuna ilk gittiğimiz maçta ilk olarak bu ürünleri alıp destek vermek olacak takımımıza :lol:  :lol:

Sempatik Bengülü

valla yazılan ürünlere bakılırsa bence çok güzel şeyler var.Çelebi abinin dediği gibi samsuna gidince alınmalı ve destek olunmalı mutlaka.peki biz samsun dışından sipariş verebilirmiyiz?samsuna gidemeyenler için yani böyle bir imkan varmı acaba.Yani bu ürünlerden alabilmemiz için samsunamı gitmemiz gerekiyor

Tribün_ali

Çeşitlerin daha cok cogalması lazım maratonun alt kadı samsunstore olmalı samsunspor polarları pantolonlar ve daha cok çeşit olması lazım ama buna da şükür her bütceye uygun ceşitler var SAMSUNSPORLUYUM diyenlerin takıma katkısı olmalı herkez almalı

mctlçy

bunların çoğundan beklenen gelir sağlanırsa ürünler çoğalır şimdilik yeter bu kadr.tam alnması gereken şeyler bunları almayn diğerlerini hiç almaz ama ben çoğğundan almayı düşünüormm....

Kadir ÇELEBİ

urunlerin cıkmıs ve satısa sunulacak halde olması cok guzel insallah talepte beklenen duzeyde olur mutlaka birseyler alıcaz urunlerin bize ulastırılması pek mumkun degildir yanılmıyosam o yuzden memleketimize geldigimizde yada bir yakınımızdan rica ederek teymin edicez adı gecen satıs noktalarına yapılan ziyaretlerde samsunda bulunan arkadaslarım urunlerin kalitesi hakkında bilgi verirse sevinirim :D

maviay55

süper bi haber bu  :P  gurbette oldugumuz için pek sevinemedik ama almaya çalışacagım..topragımda olan arkadaslar storelere gidip tek tek ürünlerin fotosunu çekmeniz mümkünmü acaba? ilk alacak üyemizden isteğimdir bu gurbette olan bizler için  :wink:  

samsunsporumuz için hayırlı bi iş gerisi de bizlere düşmüş..destek olalım takımımıza hep destek tam destek

bafradan55

nihayet bee!!!
hepsinden sırayla almaya çalışıcaz tabi. artık değişim başladı.

mehmet yılmaz

işte budur...
takım yener, yenilir, şampiyon olur, orta sıralarda kalır; bunlar futbolun içinde olan şeylerdir ama bu yönetimin yaptığı önemli bir hamle var. şehit askerimiz seyfi altuntaş'ta da görüldü bu. yönetim samsunsporluluk kavramının farkında. bir öncekiler gibi samsunspor'u sosyal bir kulüp gibi görmüyorlar. düşünüyorlar, üretiyorlar, çabalıyorlar hiç değilse!

edinmek lazım ürünlerden...

King Of The North

Önümüz ay Samsun'da olacağım ben de alt ve üst eşofman almak isterim,lisanslı ürün için 75 ytl eşofman takımı çok değil bana göre ama imkanı olanlar kesinlikle almalı derim.
Ben en çok kalitelerini ve kullanışlı olup olmadıklarını ve Samsunsporu ön plana çıkarıp çıkarmadığını merak ediyorum.
Hep destek tam destek.

istanbul grubu

Klübümüze gelir getirecek projelerden sorumlu 2. Başkan Şafak Gedikoğlu Samsun dışında yaşayan taraftarımızın yeni ürünleri alabilmesi için online satış mağazamız samsunstore.com'u yakında açacağını bildirmiştir.

HoliganSamSunLu

elimizden geldiğince kulubümüze yardımcı olacağız elbette

Harun55

Burdan Safak abiye sesleniyorum.:)
Avrupa'dan nasil alabiliriz bu ürünlerden, bende bi lisansli Esofman takimi istiyorum.

Bu senenin Formalari pek güzel degil gibi.
Sanki çok kalitesiz duruyo, fotografi olan varmi bu yeni formalardan??

celebi

Alıntı yapılan: "Harun55"Burdan Safak abiye sesleniyorum.:)
Avrupa'dan nasil alabiliriz bu ürünlerden, bende bi lisansli Esofman takimi istiyorum.

Bu senenin Formalari pek güzel degil gibi.
Sanki çok kalitesiz duruyo, fotografi olan varmi bu yeni formalardan??

harun kardeş bu seneki formalar bence çok güzel ben bir tane eski çubuklu aldım ve gerçekten güzel sadece puma reklamını biraz ön plana çıkarmış yoksa güzel yani.

harbisamsunsporlu5517

sayın imran okumuş beyfendiye çok teşekkur ediyorum bizlerin staddaki sorunlarımıza care getırecegi için allah razı olsun hepsinden samsunsporumuzun urunlerınden inşaallah bende alışveriş yapacagım bu degerli yönetimimize bu çalışmalarında basarılar diliyorum