PTT 1. LİG 31. HAFTA | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 14 April 2013, 20:05:37

« önceki - sonraki »

Gorkem

Stoper

Alıntı yapılan: ercan0655 - 21 April 2013, 15:51:59
yemeyin lan sizin *** dimitrovu çıkarıyor serkan giriyor tuh

Serkan maç başına oynuyor ya.. Para kazandırmak için son dakikalarda oyuna sokuyor. 

Forvetim

hoca efendiye şunu demeden geçemeyeceğim, bırak artık şu basket koçu havalarını, taktiğini ver çekil kenara oyunu izle ve oku. gerektiği yerde hareketini müdahaleni yaparsın.

berusa55

Tavşanlı'nın yenilmesi ve Göztepe'nin de berabere kalmasıyla bir puana sevindim açıkçası. Kartal'ın, Tavşanlı'nın fikstürüne baktığımızda baya şanslıyız. Hayırlısıyla şu ligi bitirelim artık sağsağlim.

senol

son maça kadar rahat yok,bu futbolla bu hocayla bu kadar...sonuç olarak a.gü

emre__ss

Bence ""takım olarak" o kadar da kötü oynamadık deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadık fakat her zamanki gibi üretkenliğimiz olmadığı için 1 puana razı olduk.

55ertan

21 April 2013, 16:00:49 #231 Son düzenlenme: 21 April 2013, 16:05:29 55ertan
Kayip ettseydik futbolcular özgüvenini kayip edecekdi. Bidaki hafta dahada stresli gececekdi.
Deplasmanda 1 Puan aldik
Rakiplerimiz Denizli haric puan kayip etti ben memnunum.

Kartalspor´u düsdü saymisdim, yenmesi cok kötü oldu.

isa55

buca da ligdeki yerini hakedecek top oynamadı.
bu futbola 1 puan giderdi ve öyle oldu.

Shane_Falco

Diğer skorları ve oynadığımız oyunu görünce 1 puana kötü diyemiyorum.Son dakikalarda gelen Antep golü çok işimize yaradı.Denizli artık kendini kurtardı sayılır.Hayırlısı ile yakında bu stresli günlerden kurtulacağız...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 April 2013, 15:58:42
Tavşanlı'nın yenilmesi ve Göztepe'nin de berabere kalmasıyla bir puana sevindim açıkçası. Kartal'ın, Tavşanlı'nın fikstürüne baktığımızda baya şanslıyız. Hayırlısıyla şu ligi bitirelim artık sağsağlim.

ersin dostum bizim fikstürümüz inan hepsinden zor..
1461 köpek gibi oynayacak burada..
antep belediye bugün çaktı rahatladı amaçsız kaldı..
belki oradan bir 3 puan..
ama içerde a.demir maçı var..
bizimkide çok fena.. a. gücü maçının kaybı çok şeyler kaybettirdi bize..
normal şartlarda fikstüre baktğında bucaya 1 puan yazarsın..
ama şartlar normal değil maalesef

babasamsunlu

bir de yarın a.gücü boluyu yenerse -ki bence yenecek- ligde kalmanın en idaalı takımı olur demedi demeyin..
çünkü geri kalan maçlarıda kazanırlar..
ve 38 puan olurlar..
ve 38 puan ligde kalır..
çünkü bu düşmeye oynayan takımların alayı dandik futbol oynuyor..
hiç biri 39 u göremez..

berusa55

Ne bilim Akan dostum biz bir şekilde sıyrılırız burdan gibime geliyor. Antep'in de bugün Tavşanlı'yı yenip rahatlamaları iyi oldu. Rahat bir Antep Bld ile oynamak çok daha iyidir deplasmanda.

Olay Tavşanlı Göztepe arasına kalacak; piyango kime vuracak bakalım. Son hafta birbirleriyle oynamaları da cabası.

brigand

O piyangonun bize vurma ihtimali daha çok bence. Sahadakilerin düşünceleri sen,ben gibi değil. Hırsı, direnci, refleksi olmayan oyuncular ve görüp görebileceğimiz en basiretsiz hocalardan biri varken, son düdüğü duymadan ne hesaba ne de kitaba gerek var.

kalptenþimþek

trabzonu yenelim belediyeden de bir puan alıp son haftaya kalmadan ligde kalırız diye ümit ediyorum..

berusa55

O piyangoyu bize vurdurursak oturup kına yakarız o zaman. O'nu da yapmasınlar bu saatten sonra. İşin şakasının kalmadığının farkındalardır diye umuyoruz.