Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

usare

Onlar deplasmanda da içeride de deplasmandalar zaten mantık olarak. bok atmasınlar sağa sola, doğru düzgün toplarını oynasınlar.

samsun 55

Denizlispor teknik direktör Selahattin Derventle yollarını ayırmış.

hala kızı

Kendilerini deplasmanda hissetmişlermiş la deplasmanda olsanız ne olacak rakibinizin yaş ortalaması 17-19 bre reziller :suslen:
utanmayıp çamuru taraftara atmasınlar bişeyi beceremedik desinler başımızın ustune,taraftar daha ne yapsın..
EN BÜYÜK TARAFTAR GERİSİ SAHTEKAR.!!!

King1965

baskanımızda bızım taraftarımıza kızıyor spor55 ' e konusuyor sımdı gol atıyoruz taraftarımız karsı tarafa destek verıyorlar dedı.

Başkan bile bunu diyor işte.. 33 yıldır Samsunspor'un içindeyim böyle birşey görmedim dedi

cembaba

Benim kişisel görüşüm, suç %25 taraftarın anlamsız Ankaragücü sevgisi. %75 de futbolcularımızın. Kötü futbol oynayabilirsin. Fakat kötü koşamaz, kötü pas atamazsın. Herkes kahraman olma peşinde. Takımdaşlık duygusu 0. Ankaragücü'nü alkışlarken tribündekiler o oyuncularda bunları gördükleri için alkışladılar.

emre__ss

Bir tek dileğim var şu lig bitsin yeter.

yirmiuc

Kartal deplasmanını da taraftar yüzünden kaybetmiştik.

samsunmania

Bu Ramazan sal harbi ruh hastası. Bucalılara daldı yetmedi kendi kalecisine de saldırdı. Hakem de bir ikili mücadelede rakip oyuncuya tekme tokat girdiği halde atmadı dışarı. Ayarı bozuk.

lato

Kaybetmemiz taraftarın suçu değil. Taraftarın a gücü yalakalığı saçmalaıktan başka bi b..k değildi ama kaybettiysek besim hoca ve g ..tünü kaldırıp koşmayan topçular yüzünden kaybettik. Önce Kere'yi kesti yerine Ercan'ı aldı savunmaya Ercan aslan gibi top oynarken bi baktık stoperde Turgay oynamaya başladı. Adamlar o kadar rahat goller attılar ki hayatlarında böyle ikramı başka kimse yapmaz heralde. Serkan Çalık oynasın dedik hep kahramanlık peşinde her topu ezdi. Mustafa Fatih desen topa girmekten aciz. Dün Roberts'i takdir ettim sadece kaptırsa da gitti pres yaptı bunalttı adamları. Emin Kaptan taraftara kızmasın bence besim hocayı yollasın bir an önce kalan maçları ya hocasız ya da Erhan hocayla oynayalım..

King1965

beyaztv de adanaspor baskanı Bayram akgül tff aleyhinde konusuyordu . Samsunspor - Kartalspor maçına  samsunlu hakem verildi . Konya ile bir macdı unuttum sımdı o macada Konyalı hakem verildi dedi.

Samsun maçında benim oyuncuma kırmızı kart gösterıldı . o maçta kırmızı kart yoktu dedi.

ben baktım ılk macda hakem yasar kemal ugurlu ankara bölgesı hakemı Samsun - Kartal macında hakem ali palabıyık bu adamda ankara bölgesi  sımdı ne dıyor ya  bu başkan bozuntusu

seyf55

kim ne derse desin futbolcular yanlış yaptığında eleştiriyorsak kızıyorsak yeri geliyor sövüyorsak A.gücü maçı taraftarımızın görünümü açısından tam bir rezillikti hiç yakışmadı Samsunspor a ,futbolculardan doğru işler yapmalarını bekliyoruz Samsunspor u herkesten fazla düşünüyoruz çünkü ama bu maçta en büyük yanlışı taraftar yaptı keza Samsunspor u düşünen bir insan bunu yapmazdı

SametYılmaz55

Kanal 24'te Konuşan Ekonomi programında Samsunumuzdan bahsediliyor

babasamsunlu

madem taraftar yüzünden kaybettiğimizi düşünüyor herkes taraftar sayesinde kazandıklarımıza saysınlar...

Hiç bir mazeret son iki haftada ki rezilliğin bahanesi değildir..

taraftarın tepkisi oynanan rezil oyunadır... abartmışmış bilmem ne yapmışmış.. geçelim abi bu işleri..

ortada büyük sıkıntı var... onu bunu suçlayacağımıza çözüm üretelim..

artık yeter daaa. zıvanadan çıkacak millet....

Sercan

16 April 2013, 09:15:26 #36403 Son düzenlenme: 16 April 2013, 09:21:16 Sercan
Haydi bu maçı taraftar yüzünden kaybettik, ya bundan öncekiler? Sıçıp, sıvama dedikleri bu olsa gerek. Zamanında dimitrov'u çıkarıp, yerine kemal'i taraftar mı aldı? Önce kendilerine bakacaklar. Sağda solda sürtüp, maçta götlerini kaldıramıyorlar, sonra taraftara sallıyorlar. Ulan yavşaklar; daha düne kadar böyle taraftarı hayatımda görmedim diyen siz değil miydiniz? Şimdi ne oldu da taraftara sallamaya başladınız? Sanki ligin zirvesindeyiz de taraftar bunu engelledi. Yanlış anlaşılmasın, bu hafta tribünlerde yapılanları ben de onaylamıyorum ama bu şerefsizlerin hiç mi kabahati yok? Bence kesinlikle var..

lato

Topçular deplasmanda gibi oynadık demişler. Deplasmanda oynadıkları Kartal Denizli Erciyes 1461 maçlarında taraftar kendine ayrılan tribünü full doldurdu hangisini kazanmışlar?? Bıraksınlar bu işleri evet biz taraftara kızıyoruz hakkımız da var çünkü 90 dk kardeş ayağına yalakalık yapılmaz. Ama maçı taraftar kaybettirdi diyen topçu da s.. gitsin kumda oynasın bu satten sonra. Ercan Doğan Canberk bu adamlar Mus Turgay Fatih ya da Mustafa'nın yerine sahada olmalı bu saatten sonra..