Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

14 April 2013, 18:19:06 #36375 Son düzenlenme: 15 April 2013, 09:43:24 Ertuðrul Saðlam
YZY'ın trübünleri Fener'e vermesi gibi bir tramvadır bugün gerçek Samsunspor taraftarı için.  Lanet olsun içimizdeki angaralılara.........

Desiqner

Bu şampiyon olan Kadıköyspor U-15 takımından genç kardeşlerimizden Samsunspor'a oyuncu kazandıramazmıyız ? Yoksa yine büyütülmüş takımların elimizden alıp götürmesinimi izleyeceğiz ?

ult55ras

Alıntı yapılan: Desiqner - 14 April 2013, 21:09:35
Bu şampiyon olan Kadıköyspor U-15 takımından genç kardeşlerimizden Samsunspor'a oyuncu kazandıramazmıyız ? Yoksa yine büyütülmüş takımların elimizden alıp götürmesinimi izleyeceğiz ?

eminimki kulubümüzde gözlemci görevini yerine getiren kişiler yakın takibe almışlardır. (mıki ?)

Furkan

Taraftarın Ankaragücüne sevgi  göstermesine nasıl bağlıyosunuz hezimetimizi anlamıyorum. 15-20 yaş arasındaki  cocuklara karşı ezile ezile yenildik çünkü bazı yavşaklar maç seciyor rakibi kucumsuyor vs. Hatayı kendimizde arıyalım Ankaragücünde değil

King1965

Ercan Koloğlu, Tekmeye Kafa Sokardı.. Vural Korkmaz, Kanattan Bindirirdi Bir Türlü İyi Orta Açamazdı Ama Yürekten Oynadığını Herkes Bilirdi.. Serkan Aykut, KRAL'dı.. Celil Sağır, İMPARATOR'du..

King1965

Sadece Samsunspor

http://www.trtspor.com.tr/Video.aspx?id=9660&cid=-1 Şu maçın özetini izleyin ve özellikle gollere iyi bakın hepsi defans hatası. 1.golde adam paylaşımı yok turgay 2 oyuncuyu tutmaya çalışıyor. 2.golde şaban yerinde yok sonradan geliyor.  3.golde resmen roberts defansta, stoperler ortada yok. 4.golde cemil öyle bakıyor.

seyf55

Alıntı yapılan: King1965 - 15 April 2013, 13:15:29
19 MAYIS STADYUMUNUN ORKESTRA ŞEFİNİ ÖZLEDİKKK !!

Lig TV - Futbol Aşkı - Orkestra şefi
Ne yapıp ne edip çiço tribüne girmeli kimse de kusura bakmasın Samsun spor için kim daha iyi işler yapıyorsa o görevinde bulunmalı

5trawberry

Ezik pskilojisi ile sempati toplamaya çalışan Ankaragücü var, bizde de buna dünden razı olan Samsunsporlu taraftarlar var. Samsunspor için gırtlak yırmayan taraftar Ankaragücü için yırtmış. Maça geç kaldım beş dakika, şeref tribünün önünden maratona geçiyorum gol atmışız, ama sanırsın top yan ağlara gitti de taraftarda yalandan sevindi, hemen peşinden Ankaragücü diye bağırmalar. Tam kale arkasına doğru yaklaştım, Samsunspor'umuzun golü diye başladı. İçimden saydırmadım değil. Takımın gol atıyor sevinmeden Ankaragücü diye bağırıyorsun, bu sözüm Şehzadeler ve Şirinler grubuna.

Ankaragücü dediğin takım, daha üç sene önce milyonlar harcayıp biz büyük olacağız derken Anadoluya kafa tutan. Şampiyon olacağız diyen. Sonra tıpa yemeyince, Anadoluya sarılan.. Ondan önceki sezonlarda ise, düşmeme mücadelesi veren ülke futboluna hiç katkısı olmayan, küfürden başka meziyet bilmeyen taraftara sahip takım. Nesine bu yalaklık arkadaş?

King1965

Göztepe   Bucaspor 1-1 dakika
40

Sercan

Furkan

Bucada Efe kırmızı gördü stoper sanırsam bizim  maçta yok

Furkan

1-1 bitti fena değil bizim için

teksas3455

Rakipler de olmasa işimiz zor. Puan durumu çok kritik oldu yine de...

Stoper

AKS TV'de ki taraftarın sesi programında da haklı olarak taraftarı eleştirdiler.. Bazı futbolcular kendimizi deplasmanda gibi hissettik demiş. Özenti,yalaka,çorbacı taraftarımız nesli en kısa sürede tükenir umarım.