Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

oguzhann555

Dün rüyamda küme düşmüşüz Pendikspola falan maç yapıyoruz birde yeniliyoruz. Bir kalktım bi sıkıntı bastı bi bunalmışım anlatamam.Cidden küme düşşek (Allah korusun) ben kaldıramam herhalde.Ya kendimi yakarım meydanda yada topçuları.  al_sana

Sioux

bunların ikinci takımı gs'dir derken boşuna demiyorlarmış demek ki..

http://www.skorer.tv/video-izle/Madr...duhzrsBIz.html

5trawberry

Star'daki yemek programı Samsun'a gelmiş. Samsun'u gezdi, övgüyle bahsetti. Sonra konuk olduğu bayanın evine girdi, her yer Kırmızı-Beyaz dizayn edilmiş, kadın da Samsun Samsunspor aşığıyız o yüzden kırmızı beyaz dizayn ettik dedi. Sanırım mimar, yaptığımız inşaatlarda da bu renkleri kullanmaya özen gösteriyorum dedi.

Hani bi spor salon yapılmıştı bize zeka küpü gibi, ona kapak olsun bu kadının yüreği

King1965

cembaba

mehmet yılmaz

Melo Bey ne kadar da beyefendi bir futbolcu öyle?
Maşallah...Maşallah...  8) >l<

5trawberry

Yalnız şu Sneijder ve Amrabat, Türk futboluna atılmış gelmiş geçmiş en büyük kazıklardan

mehmet yılmaz

Her ne kadar Bayern'li olsak da büyüksün dortmund  >l< >l< >l< >l<

feticalik

Kaya

Bundan çok daha zorlarını yaptı Dortmundlular..Bu makara sistemini uzun zamandır kullanıyorlar..Benim de Engin abiye söylediğim,hayalini kurduğumuz tuzlu sistem  :hnk: Şunu bizim tribünde yapmak çok zor değil..Ki artık bizim de bir kademe ötesini yapmamızın zamanı geldi..

feticalik

Alıntı yapılan: Kaya - 10 April 2013, 00:11:25
   Bundan çok daha zorlarını yaptı Dortmundlular..Bu makara sistemini uzun zamandır kullanıyorlar..Benim de Engin abiye söylediğim,hayalini kurduğumuz tuzlu sistem  :hnk: Şunu bizim tribünde yapmak çok zor değil..Ki artık bizim de bir kademe ötesini yapmamızın zamanı geldi..

bu cafcalı sistemin maaliyeti nedir ki ?

teksas3455

Abiler inceden inceden sloganlarımız çalınıyor dikkat etmemiz gerekiyor hırsız dolu piyasa   :o :o :o

teksas3455

Yakında Bu Aşkın Romanı Yarım Kalmayacak demezler İnşallah :)

5trawberry

Alıntı yapılan: teksas3455 - 10 April 2013, 01:08:49
Yakında Bu Aşkın Romanı Yarım Kalmayacak demezler İnşallah :)

derlerse ispat var.

Levent ÖCAL

ACEMİ BİRLİĞİ: 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA

USTA BİRLİĞİ: 95'inci Zh. Tug. K. Yrd. Top. Tb. 3'üncü 155/52 mm K/M Ob. Bt. K.lığı HAYRABOLU TEKİRDAĞ

Abilerim, kardeşlerim askere gidiyorum. Sağlıcakla kalın, Vatan bize Samsunspor size emanet  :)