PTT 1. LİG 30. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan berusa55, 07 April 2013, 17:53:22

« önceki - sonraki »

senol

11 şerefli adam,11 ******* adamı yendi ve gitti.bir de hocanın şerefi varsa bırakır...

Gorkem

GurbetciFanatik

Hüseyin Kalpar - Erhan Hoca
neydi sizin günahiniz

Sizin kiymetini bilemediler bu Besim Hoca samsunlu diye halen tutuluyor ya su Takimda söylenecek baska söze gerek yok.

55_OrHaN_55

1-0 öndeyken bile oyuna bakarak fark yiyeceğimizi tahmin etmiştim. adamlar canlarını dişlerine takıp her yere koştular, bizimkiler seyrettiler. besim durmuştan çok onu kovmayanlara kızıyorum. biz bu duruma düşmeyi hak etmedik.

Duško Milinković

Kalecimiz vasat, defans rezil,orta saha yok, teknik heyet ölü, seneye yeni bir takım kurulacak (tabi düşmezsek) 1 sene alışma safhası 2. senede çıkmaya belki oynar.Bize süperli en az 2 sene sonra....

lato

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 14 April 2013, 16:00:36
Kalecimiz vasat, defans rezil,orta saha yok, teknik heyet ölü, seneye yeni bir takım kurulacak (tabi düşmezsek) 1 sene alışma safhası 2. senede çıkmaya belki oynar.Bize süperli en az 2 sene sonra....

Hangi süperlig koşar adım amatöre gideriz bu ruhla..

55_OrHaN_55

ligin zirvesindeki takımı 4-0 yenen de bu takım, dipteki takımdan aynı sahada 4 yiyen de bu takım. olacak şey değil.

teksas3455

İster kızın ister küfür edin ama küme düştük biz.
Bu takım bu ruhsuz köpeklerle işten zerre kadar anlamayan
BESİM ile ligde kalamaz.

Olan yine bize olacak yine biz gözyaşı dökecez Sivas maçı sonrası olduğu gibi

ugrass

Besim skte olup gitmiyoda yönetim neyi bekliyo acaba yaa onlar aynı macı izlemiyo mu bu takım kaç haftadır böyle bu sabır niye gösteriliyo. Yeter daa her hafta herhafta stres. Dünyanın neresinden görülmş ya bi gol attıktan sonra geriye çekilmek??

hacettepeli

senol

besim eğer samsunluysa,birazcık şerefi varsa bırakır...veya onu kovacak bir adam yokmu bu takımda...

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: teksas3455 - 14 April 2013, 16:03:11
İster kızın ister küfür edin ama küme düştük biz.
Bu takım bu ruhsuz köpeklerle işten zerre kadar anlamayan
BESİM ile ligde kalamaz.

Olan yine bize olacak yine biz gözyaşı dökecez Sivas maçı sonrası olduğu gibi

geçen sene aynı duygularla yazdığımda özel mesaj atıp bana küfür eden oldu. sebep, moral bozuyormuşum. sonuç; bağıra bağıra düştük. ben karşılık vermiyor, Allah'a havale ediyorum.

Furkan

Bi yere gittiğimiz yok sadece takımdaki bazı şerefsizler maç seciyor bu macları gazozuna görüyor o yuzden kosmuyor basmıyor vs. küme düsecegimizi hic sanmıyorum ama Allah yardımcımız olsun yinede cok sinir bozucu bi gün

55_OrHaN_55

işi son maça bırakmanın faturasını geçen sene çok ağır ödedik ama bazıları bunun farkında değil galiba. şu besim denilen vatandaş 5-6 hafta öncesinden tekmeyi yemeliydi. yönetim bence tüm olumlu puanlarını yok etti besim ısrarıyla... ankaragücünün başındaki güreş hocası kılıklı vatandaş bile tıfıl çocuklara nasıl oyun oynatıyor gıpta etmemek elde değil.

samsunmania

Tavşanlı'nın performansı bizim durumumuzu belli edecek. ipimiz diğer düşme adaylarının elinde.Yarın Buca göztepe'yi yenmeli. Bu takım düşmeyecek ama burun farkıyla kalacağız ligde. Hem de bu kadroyla.