Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

lucarelli

oguzhann555

Yenilgimizin acısını dindirmez ama görünce bende çok sevindim.Gekas hamsiye dayanamıyor  :D
Süper ligde kalsak ne canlar yakacaktık be Gekas  :'(

fanatik samsunsporlu

Kaya

sadece55

Dün Trt Spikeri Gekas Sakatlanmasa Büyük ihtimal Samsunspor Süper Ligte olacaktı dedi.

Dartagnan

Burak

brigand

çökmüş lan adam :'( neyse kardeşim sen gel de bi rejenerasyon çalışmasına sokalım seni  : )

5trawberry

Bursaspor alt yapı futbolcusu Osman Talha Kotaran'ın "Beşiktaşlı üstat Fernandes'i izlemeye gidiyorum, gol atarsa VİP'te bağırmam inşallah'" tweeti, yeşil beyazlı kulüpten gönderilmesine sebep oldu.

Furkan

Tribunde daha kalabalık görünüyoduk aslında resimde baya azmısız demekki. İlk defa kaydebipde üzülmeden bi deplasmandan dönüyorum gidenlerin coğunun görüsüde bu sekilde zaten. Bu kadar misafirperver bi şehir görmemiştim.Teşekkürler urfa insallah yeniden gitmek nasip olur

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: 5trawberry - 08 April 2013, 17:16:25
Bursaspor alt yapı futbolcusu Osman Talha Kotaran'ın "Beşiktaşlı üstat Fernandes'i izlemeye gidiyorum, gol atarsa VİP'te bağırmam inşallah'" tweeti, yeşil beyazlı kulüpten gönderilmesine sebep oldu.
Bugünler bizim için inşallah uzak değildir...

maviay55

adana_x 1 - 0  denizli_x DK 49

böyle bitsin inşallah

Sercan

teksas3455

Çok şükür Denizli Yenildi. Onlar yeniliyoz, biz de yeniliyoruz, onlar kazanıyor biz de kazanıyoruz.
Ama ne olursa olsun haftaya içerde Ankaragücü ile oynuyoruz ve kesinlikle almamız gereken bir maç.
Aldığımız taktirde biraz olsun rahatlarız.