Teknik Direktör | Besim Durmuş

Başlatan berusa55, 19 November 2012, 23:06:24

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

Fatih Şen'le aranda sorun varsa bunu takımı sabote etmek için kullanmana gerek yok Besim Hoca. Takımda tek top yapabilen adamı alıyosun oyundan, yerine soktuğun adamda Erdem :o Erdem halısaha oynayamaz senin gibi futbol katilleri yüzünden bu ligde top oynuyor.

55.hakan

Bu maçı senin yüzünden kaybettik.Şöyle bir takıma yenildik.Geri çekil sen geri çekil devam et.

alperen

Bugün ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlayamadım hoca!

teksas3455

Hocam Allah rızası için git!

55.hakan

Şu takımda cesaretli bir hoca ne zaman gelecek merak ediyorum.Bu takım kapandığı zaman gol yiyor.İlerde oynadığı zaman gol atıyor.30 maçtır bunu göremediler.Cesaretli futbol oynatmak parayla mı?Sadece iyi para alan hocalar mı oynatabiliyor yoksa.Cesaret artık.Kaybedeceksek de oynayarak kaybedelim.

binikalamadım

hocam şu erdem şen'i topçu diye alıp taaa urfa'ya kadar götürdün yaa başka da bir şey diyemiyorum...

seyf55

Hoca takıma geri çekil demiyor da kaç tane maçı biz böyle kaybettik hoca futbolcularına söz geçiremiyor mu neden geri çekildiniz diye kaç hafta böyle geçti kendi demiyor madem bu oyunculara neden müdahale etmiyorsun lannnnn yetti lan canımıza 3 günlük yakımlara madara olduk dünkü takım üstümüzde bitrcek ligi yazık ulan yazık

seyf55

şu taş musanın yerinede koy canberki de atak oynayalım canberk zaten hücum oyuncusu yeter

King1965

http://www.samsunsportv.net/2013/04/suprize-izin-yok.html

SÜRPRİZE İZİN YOK

Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik patronu Besim Durmuş, Ankaragücü maçında sürpriz bir sonuca izin vermeyeceklerini belirterek, "Rakibimizi son derece ciddiye alıyoruz. Hazırlıklarımızı da bu doğrultuda sürdüreceğiz" dedi

SametYılmaz55

oynatacağın topunda hazırlayacağın takımında ...........defol git terket Samsunu

Theofanis Gekas

bu herifi kovmazlarsa yönetimede yazıklar olsun...

yirmiuc

bu maglubiyet biraz agir oldu...
defol git hoca.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

lato

Ne diyim Allah hepinizin belasını versin madem bi bka yaramayacaktın bu kadar borç varken niye milleti zora soktun transfer diye biz öyle de düşerdik :kafa:

MeL_55

besim hoca  :redcard:

baska söze gerek yok

SametYılmaz55

Ahmet Arı bir tarafına girsin.ayarsız herif kazanacağımız maçlarda genç çocukları soktun sıçtın batırdın geriye düştüğümüz maçlarda Ahmet malına bel bağladın gene sıçtın.bundan daha kötü kadroyla 3 yenilgimiz vardı.çok daha iyi takım kurdular verdiler 6 mağlubiyet aldın.bu yenilginin izahı yok hoca istifa et defol git