Teknik Direktör | Besim Durmuş

Başlatan berusa55, 19 November 2012, 23:06:24

« önceki - sonraki »

binikalamadım

lato

4 Hafta kaldı teknik direktör değişmez demeyelim çünkü 4 haftada küme düşülebiliyorsa hoca da değişir. Son 4 maç için Erhan hoca çıksın takımla ya da hoca olmadan çıkalım ama artık besimin biletini keselim gerçekten nefret ettim şu adamdan

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: MeL_55 - 14 April 2013, 18:16:29
Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, 4-2 yenildikleri Ankaragücü maçına ilişkin, "Maalesef kazanamadık" dedi.

Durmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Ankaragücü maçının sezonun en zor maçı olacağı konusunda futbolcularını uyardığını söyledi.

Ankaragücü'nün genç bir ekip olduğu için çok koşan ve mücadele eden bir yapısı olduğunu belirten Durmuş, şunları kaydetti:

"Ankaragücü karşısında çok iyi oynadığımızı söyleyemem. Maça golle başladık ama tempomuz yüksek değildi. Maalesef kazanamadık. Bugün alacağımız 3 puan inanılmaz önemliydi. Ligde altımızdaki takımlarla aramızda 4 puan fark oluşacaktı. Daha rahat edeceğimiz bir dönemde inanılmaz bir mağlubiyet aldık. Çok üzüntülüyüz. Seyircimizden, camiamızdan herkesten özür diliyoruz. Bize yakışmayan bir oyun oynadık, inanılmaz ihtiyacımız olan 3 puanı da kaybettik."
Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, 4-2 yenildikleri Ankaragücü maçına ilişkin, "Maalesef kazanamadık" dedi.

http://www.haberexen.com/maalesef-kazanamadik-280964h.htm

bizden başka herkez mücadele ediyor zaten. geçen hafta urfa da bu hafta kendi sahamızda bize basmadık yer bırakmadılar. biz çok iyi biliyozya bu işi durduğumuz yerde top oynayarak puan almaya çalışıyoruz. la koştur la şu takımıııııııı...şakası yok bu işin valla bi düşersek bidaha kimse doğrultamaz bu takımı. laa bi sit.ir gittt sene ayrıyetten yaaaa, ay allahımmm delircemmmmm yaaaaaaa :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

s_uzunkaya

la bi gittttt lannnnnnnn bi giiittttttt bi gittttttttttttttttttttttt...... bırakın antrönörü mantrönörü başkanım. gönderin şu sığırı. topcuları konsantire edin salın sağaya. savaşıp alsınlar puanları. la sığır besimmmmmmmmmmmmmmmmmm. la düşürcen koskoca samsunuuuuuuuu lannn gitttttttttttttttttttttttttttttttttt  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

orhan

Hocam ikinci yarının başlamasıyla iyi giden takımın tekerine çomak soktun kendi kendine macera aradın kahraman olmak istedin ondan sonra ortada ne takım kaldı nede sen Pleyof oynayacak takımın içine ettin takımda ne ruh kaldı nede istek hep beraber ruhsuzlar topluluğuna dönüştünüz.Bakıyorum her takım içerde dışarda mücadele ederken biz kız gibi oynuyoruz.Bizim haricimizdeki bütün takımlar kapasitelerini ortaya koyarken bizler senin sayende kapasitesinin altında  vasata bile yaklaşamıyoruz Artık bu işin şakası kalmadı(Hani bir zamanlar şaka gibi diyordunya....)Sen ve futbolcular hatta yönetim şapkasını önüne koyup düşünmeli gerekli önlemler hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmadan alınmalıdır..Çünkü bu iş böyle gitmez.

Özcan İNAN

Birisi Besim hocaya sölesin basketbol maçında değiliz el kol hareketleriyle kendini yırtarak oyuna müdahale etmeye çalışmasın maçtan önce yapsın ne yapıyorsa maçta iken oyunu izlesin kim nasıl oynuyor değişikliklerini de ona göre doğru zamanlarda yapmaya çalışsın...

ugrass

samuray

erhan hoca gibi onurlu davran becermedim ben de çek git ya gitgit git git git defol :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

samsunmania

Hocam, masaya yumruğunu vursan bu iş olacak. Artık bu iş futbolcuları suçlamakla olmuyor. Defansımızda sorun var demek için biraz geç kalmadın mı? Bunu haftalar önce çözmen gerekmiyor mu? Futbolcuların kız gibi değil de Samsunsporlu futbolcu gibi oynamaları gerektiğini sen anlatacaksın hocam. Yoksa bilimsel demeçler vermekle hocalık yapılsaydı sen bir numara olurdun. Tıpkı Ömer Üründül'ün bilimsel yorumlarla en iyi yorumcu olamaması gibi bir olay seninkisi.

cembaba

Hocaya ben de çok kızıyorum. Fakat, bir şeyler yanlış gidiyor. Ama bu alınan mağlubiyetlerin %5'i hocanın, %95'inin futbolcular kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Musa Sinan sarı kart cezalısı, Canberk sakat solda kim oynar? Tabii ki Serkan Çalık. Bizi deli etti mi etti. Düşme korkusu yaşayan bir takımız. Defansta eli ayağına dolaşır diye Ercan'a güvenemedi. Tecrübeli Turgay'a güvendi. Ne yapsın hoca? Azıcık yürekli olarak, Ercan, Doğan, Pekşen ile başlasa belki utanır ağabeyleri.

cgr

Karakter olarak cok iyi insan olmak, cok iyi bir teknik direktor olacagi anlamina gelmiyor...

Turk futbolunda ki en onemli ozellik motivasyon bence. Bizim Turk futbolculari gaza getirecek, onu maca hazirlayacak hocalar basarili oluyor ya da olmaya calisiyor. Hatta gecen sene Mesut Bakkal bi roportajinda, "Sadece oyunculari mental olarak hazirlayacagiz, beyinlerini yikayacagiz" tarzinda aciklamalarda bulunmustu.

Iste Besim Hoca'da bu eksik. Bu tarz maclarda, bu tarz hocalarin farki ortaya cikiyor. Malzemeci Orhan abi kadroyu kursaydi bu takim yine bu kadar oynardi yani.

Benim dusuncem ve istegim, kalan 4 macta Besim Hoca'nin takimi iyi motive etmesi ve verdigi emekler icin tesekkur edilmesi...

seyf55

besim hoca dövüyor mu oyuncuları sövüyor mu ne yaparsa yapsın oynatsın şunları

ult55ras

adam kendine hayrı yok. pısırığın teki.

ercan0655

18 April 2013, 20:58:07 #418 Son düzenlenme: 26 April 2013, 22:50:11 ercan0655
Hocam yeter artık bir çözüm bul ahanda lig bitti hala ne oynadığımızı anlayamadık. Hadi biraz ara gazı yoksa gümleyeceğiz gene,  oyuncuları  döver misin sahaya çıkıp sen mi oynarsın,
 hoca ne çektirdin bize bee, geçen sene ki gibi rezillik oolmasın. Yoksa sen de yiyeceksin zılgıtı bizlerden         ne çekti bu taraftar be hocam!!!!

ngonge

Maalesef gerçekten çok vasat bir t.direktörümüz var, hiçbir kararından emin değil. Bu oyunculara da yansıyor aynen, sahada ne yaptıklarının farkında değil çoğu.

Gençleri oynatıyordu yok efendim yenilsek de oynayacaklar dedi sonra bir daha göremedik onları.