Teknik Direktör | Besim Durmuş

Başlatan berusa55, 19 November 2012, 23:06:24

« önceki - sonraki »

orucreis

musa sinana nasıl katlanıyon yaa allhını seversen besim hoca...bide şu korkat futbolun yokmu öldürüyo beni adamlar mecbur gelecekler ustune sen bu sefer cesaretlı oynatıp3-4 bulacaksınya

özkan

rakip taç atıyor,bizimkiler ileri çıkıyor,önde basmaya çalışmak için defans çizgisini ileri çekmeye çakışıyor hoca bas bas bağırıyor geriii gerii diye..tövbe bismillah yavvv

mehmet yılmaz

Daha önce de yazdım, hocaya getirilen eleştirilere anlam verebilirim ama şu 'takımı geri çekiyor' eleştirisine hiç katılmıyorum. Takımı geri çekecek adam, oyuna 3. stoperi sokar, temel kaide budur. Oyuncularla da konuşuyoruz, bugüne kadar hiç geri yaslanın diye bir talimat almadıklarını söylüyorlar. Bugün 2. golden sonra geriye yaslanmak futbol oynatyan herkesin bileceği bir futbolcu refleksinden ibaret. Bence bugün de doğru değişiklikler yaptı. Belki Serkan Çalık daha önce alınabilirdi, o kadar. Tebrikler Besim Hoca...

sadece55

mehmet yılmaz

İyileşti, kadrodaydı zaten. Ancak Musa Aydın'ı tercih ediyor hocamız.

Furkan

Gol olup yağmamız gereken maçlarda takımı öndeyken geriye yaslamaya devam ediyorsun bu yüzden kaç 3 puan gitti ben sayısını unuttum.

babasamsunlu

bence bu geri çekilme denen şey hocadan ziyada topçuların kendine olan güvensizliğinden kaynaklanıyor..
ben sadece şunu söyleyebilirim. bu musa sinan  haftalardı kötü oynuyor arkadaş..
bu adama nasıl buı kadar sabredebiliyor..
yeter da artık dinden imandan çıktık maçta.
her topu öldürdü her topu...

brigand

Haftaya Musa Sinan'ın yerine Serkan ya da Canberk tercihini yaparsa doğru ve etkili bir hamle yapmış olacak. Umarım bu kararı verebilir hafta içi.

beşnumara

Hocam şaşırttin beni musa sinanı 90 dakika oyunda tutmadın :)

seyf55

bir kere şu musanın yerine canberki koyda ilerde onu izleyelim

cembaba

Bence Dimitrov'u sola çekip, Musa Aydın - Canberk ikilisini deneyebilir. Besim Hoca'ya homurdanmalardan sonra, 2 haftadır doğru değişiklikler yapıyor. Hoca'nın takımı yasladığını düşünmüyorum.

Kaya

Cem,Dimitrov özellikle sağ tarafta oynamak istiyor.Oynadığı her takımda milli takım da dahil sağ açık oynadı bu zamana kadar.Vazgeç artık şu adamın yerini değiştirme sevdandan  :D ;D :holey:

özkan

cezayir55

hoca değilde o yüzden geri çekilmeler musa sinan ve dimotrova haftalarca tahammül ediyor ne diyelim

s_uzunkaya

Çekilecek kahrımız varmış.... besim sana nasıl tahamül ediliyor anlayabilmiş değilim. cezamız ne zaman bitiyor bi bilsek?!?!?!!!!!