Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

Samsunspor'umuzun U16 takımında oynayan Kemal Bayraktar ve Enes Keleş U16 Milli takımına çağrıldı.  >l< >l<

hakan55

Kazada sürücü Yaşar Sözen, olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan 10 sporcu ve 2 öğretmen yaralandı.

Düzce'deki basketbol müsabakalarına katılmak üzere yola çıkan Samsun Fatih Ortaokulu Kız Basketbol Takımı, 55 BR 423 plakalı minibüs sürücüsü Yaşar Sözen'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi.

Kazada sürücü Sözen hayatını kaybederken, yaralı sporcular ve öğretmenler Gümüşhacıköy ve Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Sporcular ile öğretmenlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

20 Ocak 1989 günü Samsunspor kafilesini taşıyan otobüs, ligin 2. devresinin ilk maçı için Malatyaspor deplasmanına giderken Havza ilçesinde kamyonla çarpışmıştı. Kazada teknik direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve otobüs şoförü Asım Özkan olay yerinde, futbolcu Zoran Tomic ise Yugoslavya'da hastanede hayatını kaybetmişti. Birçok futbolcu da ağır sakatlıklardan dolayı futbola veda etmek zorunda kalmıştı.

Kazadan sonra Samsunspor maçlara çıkamayınca özel statü ile ligde kalmış, şampiyonluğa oynayan günlerine bir daha geri dönememişti.

Furkan

Arkadaşlar Urfaya deplasman yapılacak mı site olarak veya taraftar grupları olarak haberi olan var mı?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Furkan - 03 April 2013, 15:55:23
Arkadaşlar Urfaya deplasman yapılacak mı site olarak veya taraftar grupları olarak haberi olan var mı?
Şehzadeler 25 tl gidiş dönüş deplasman yapıyorlar onlarla itibata geçersen yardımcı olurlar sanırım. (Yalnız taraftar gurubu ile deplasmana giderken iki defa düşün ;)

5trawberry

Furkan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 03 April 2013, 16:34:23
Şehzadeler 25 tl gidiş dönüş deplasman yapıyorlar onlarla itibata geçersen yardımcı olurlar sanırım. (Yalnız taraftar gurubu ile deplasmana giderken iki defa düşün ;)

Yok kardeş ben şehir dısındayım direk kendim geçecem bireysel olarak da uzak olduğu icin gelen olur mu acaba diye merak ettim ondan sordum.

Serkan

TRT bundan sonra tepki almalı stadyumda bu nasıl o.ç lu

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serkan - 03 April 2013, 22:50:24
TRT bundan sonra tepki almalı stadyumda bu nasıl o.ç lu

Hayırdır Serkan, kaçırdığım birşey mi oldu?

Serkan

Bugün için koreo gosterılecek dedıler göstermediler macı yorumlamak yerine gs ataklarını anlattılar ayar oldum

mehmet yılmaz

İyi ki beklememişim. Sinir bozucu oluyor gerçekten de...

cembaba

Üstüne üstlük;  'taraftarları bu saatten sonra övmeye gerek yok. Her takımın taraftarı aynı dediler.' O herife kıl oluyorum zaten. Lisedeki matematik hocama benziyor. Ağzını burnunu kırasım geliyor.

binikalamadım

PETKOPİÇ SAMSUNSPORUMUZA HAKARET ETTİ

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22961319.asp?mnID=22961319

Samsunspor küçük bir takımdı diyor...

fb taraftar gruplarıyla görüşülüp petkopiçe cevap niteliğinde pankart asabilsek maçta ama vakitte dar...

King1965

Levent ÖCAL

Kendisi çok büyük td ya. godumunun şerefsizi.  :x((