Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seyf55

hakem çok kötüydü bugün yediğimiz gol de Soner e faul vardı ikili mücadelelerde kararlarını hep Manisa nın lehine kullandı, bir tane pozisyonda ceza sahası için de manisalı futbolcunun eline geldi top peanltı verebilirdi vermeyebilirdi de ama aynı pozisyon bize olsaydı eminim manisa penaltı kullanırdı, kırmızı kart pozisyonunu görmedi hakemler 2 haftadır bizi bitirmeye çalışıyor

özkan

seyf55

yokmuydu adam dirsekle müdahalede bulundu kafaya çıkarken

babasamsunlu

Levent ÖCAL

Benim gördüğüm kadarıyla da Sonerin yüzüne dirsekle müdahale var.

brigand

O pozisyona her maç faul çalınıyor. Buna da çalınabilirdi. Ancak golden çok Soner'i ağır eleştiren arkadaşlar var. Gerçekten ayıptır. İnanarak oynayan ve iyi de performans gösteren bir oyuncuyu böylesine şuursuzca eleştirmemek gerek. Eşeltirdiğiniz adam geçen hafta penaltı kurtardı. Net pozisyonları da çıkardı. Yese kimse nasıl yer demezdi.

Karabudun

Takımın haline bakınca Soner' i eleştirmek pek insaf sınırları içerisinde değil. Şikayetçi olunacak bir oyuncu değil.

hakan55

% 10000000000000000  Fauldü hemde kralıydı..

hakan55

normalde böyle şeyler yazmam ama çok pis ayar oldum.. 184 bin kişilik samsunspor sayfasında kareografı resmının altına erhan kamat diye bir SAMSUNLU SAMSUNSPORumuza küfr ediyor. Bu nasıl samsunluluk aklım fikrim almıyor gerçekten

samuray

sonere yapılan net bi faüldü ama soner de çıkmakta gecikti soneri  eleştirmek için değil gördüğümü yazıyorum soner bu sezon inanılmaz işler yapıyor bu pozisyonda zamanlama hatası yaptı

brigand

01 April 2013, 20:18:00 #36265 Son düzenlenme: 01 April 2013, 20:54:15 brigand
AdanaDemirSpor 4 - 3 Bucaspor Dk.60 fenalar fenası maç.

Edit : Dk.79 Ads 5 - 4 Buca : )

Edit : Dk.87 Ads 5 - 5 Buca : )

Maç plakada bitti. İlginç olan baş başlarken, pazartesi maçı berabere bitsin dedik 5-5 bitti : ) Bizim Ordu maçını hatırladım.

oguzhann555

Uploaded with ImageShack.us

Geçen gün Alanyada bir kermese gittim baya büyük ve kalabalıktı.Standları gezerken giyim standına gelmişiz bi taraftada formalar falan vardı tabi yine 3 tane İstanbul A.Ş'nin formalarını eşofmanlarını koymuşlardır diye arkadaşa hadi gel soğuk bişeler alalım dedim sonra gözüme o kırmızı şanlı forma ilişmez mi :) Havalara uçtum resmen.Sesli bişekilde ''Vayy be olum bak işte arma aşkı bu görüyor musun heryerdeyiz'' felan diye saydırmaya başladım sesli sesli tabi herkes dönmüş bana bakıyor  :D Sonra baktım ki cincon eşofmanları jimnastikspor formaları hepsi çakma bizim forma orjinal baskılı falan. Bide öyle dalgaya aldım elemanları. HERYERDEYİZ  >l<

5trawberry

Şu renklerin çarşı pazarlığına bak, bir de Samsunsporumun kırmızı beyazına... Asalet yeminle.

GökhanÇağlar

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde Samsun Fatih Ortaokulu Kız Basketbol Takımı oyuncularını taşıyan minibüs devrildi.Minibüş şoförü hayatını kaybederken 12 öğrencide yaralandı.

Böyle bir haber gördüm facebookda  :(

Karabudun

Alıntı yapılan: 5trawberry - 02 April 2013, 14:41:37
Şu renklerin çarşı pazarlığına bak, bir de Samsunsporumun kırmızı beyazına... Asalet yeminle.

Taşı gediğine oturtmuşsun kardeş.