Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

mehmet yılmaz

Oldu olacak Gaziantepspor'dan aldığım 30.000'i de yaz.  :rulet:
Biz senin her ay aldığın 175.000 euro ile Bitlisspor'dan aldığın 5 Minareyi ulu orta yazıyor muyuz? Dediğim gibi bana laf yetiştireceğine KSK'li delibacıya cevap verecektin Alsancak'ta. Geçti gitti o iş...
Cillopütü, bir ara sana mevzunun aslını anlatırım ama söz ver, Maratonton'la arkadaşlığını kesmeyeceksin. :) :)

maraton

5 minareyi birden mi alıyorum sıra sıra mı.. İyi ki sitede küfür yok ve yüksek seviyeli bir site politikamız var

mehmet yılmaz

İçin fesat, için...  8)
Tamam, kinayeden, argodan anlarım da minareyi o işe alet edecek değilim.
Bir saniye İzmir'den arıyorlar
- Efendim...
- Erdem bey mi? Vereyim numarasını :) :)

berkay55

2- SAMSUNSPOR Kulübü sporcusu ABDÜLKADİR ÖZGEN'in, 24.03.2013 tarihinde oynanan KARŞIYAKA - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, slogan içeren tişört giymesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Böyle saçma PFDK kararları bi tek bizim ülkede olur galiba

maviay55

"Büşra" slogan olmuş bizim memlekette  :x((

Kais

maclara bayrak sokabılıyormuyuz

King1965

Alıntı yapılan: Kais - 28 March 2013, 21:13:54

Yüzyılın sorusu her zaman her sene sordugum soruydu cok sacma dımı maca bayrak sokabılırmyıız? bu soruyu sormak bıle hata. Taraftar olarak bız maca bayrak sokamıyorsak baska takım taraftarı buyuk sopalı bayrak sokuyorsa maca bu ısın ıcınde bır ıs yokmudur ??

Samsunspor taraftarına hersey yasak bu ulkede

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Kais - 28 March 2013, 21:13:54
Samsn 19 Mayıs stadyumu hariç her stadyuma sokabilirsin...

Kais

King1965

Alıntı yapılan: Kais - 29 March 2013, 00:04:56
sonuç yasak mı

bellı olmuyor kapıdakı polısın kafasına göre.. Bır gun ben soktum o bayragı dıger maca getıremedım almadı boruyu attı.

ıcerı su ıle gıremedım bır macda dıger macda kola sısesı ıle gırdım ..

harbıden bunlar......................... Allah belalarını versın de geç .

maviay55

facebook Samsunspor admini kimdir? 1 haftadır avm reklamı yapıyor arkadaş  :rulet:

red_white

Alıntı yapılan: maviay55 - 29 March 2013, 00:37:09
facebook Samsunspor admini kimdir? 1 haftadır avm reklamı yapıyor arkadaş  :rulet:

100 tane Samsunspor sayfası var sanırım karıştıyorsun ;)

seyf55

gecen sene evimizdeki eskişehir maçına foto makinesi var diye polis içeri almadı beni 15 dakika uğraştırdı beni üniversiteden geldim bu maç için bafradan geliyorum diyorum adam dioki atarsın sahaya 400 tllik makinayı niye atayım dedim atıyorlar dedi tamam al makinayı sende dursun çıkışta alırım dedim çıkışta bulamazsın beni dedi bırakabileceğin bir yer var mı dedi bafra dan geliyorum maç başlayacak kime bırakacağım bırakacağım yer yok dedim millet şampiyonlar ligine sokuyor biz neden giremiyoruz dedim yönetmelik var alamam seni dedi yönetmelik yönetmelik adam resmen yalvarttı beni en sonunda al senin olsun öğrenciyiz senede 3 4 tane maç anca izliyorum onda da içeri almıyorsun makina kalsın sende  dedim durdu düşündü tamam geç en ufak bi taşkınlık yaptığını görürsem kameradan bulurum seni dedi istersen kimliğimi vereyim öyle gireyim dedim yok dedi bunların alayı bize düşman

erkutdem55

Samsun'un Samsundan başka dostu olmadığı gibi,her Samsunlu da maalesef Samsun dostu değil.