Futbolcu Abi Dersimize Geldi!

Başlatan mehmet yılmaz, 19 September 2012, 18:55:47

« önceki - sonraki »

##kdc##

Geçen sene stajımı orada yapmıştım, ana sınıfında bilgisayar derslerine girmiştim.
bugün de bir iş için gittim foto çekimine, benim geçen seneki öğrenciler 1. sınıfa başlamışlar, inanmayacaksın ama duygulandım benim minikleri görünce  :'(
haftaya da gidersem büyük ihtimal kpss çalışmaya başlıcam   :)

Sioux

Bolulu gerzekler hadi çalmışsınız bari adını değiştirin be...  :kafa: :kafa: :redcard: :redcard: ;D ;D

http://www.bolutakip.com/haber.asp?Kimlik=9939

Sioux

Yalnız geleneksel kampanya sadece 1 ( yazıyla bir ) yapılabilmiş.
Çalıntı 10
Devamlılık 0 :) :)

Bir de Boluspor sevgisi aşılnırken bir tane Bolu formalı yok ama BJK formalılar da kuyrukta. Samsunsporluluğun farkı da bu olsa gerek.  8) :D

mehmet yılmaz

Bugun saat 13.30'da özel ezgililer ilköğretim okulunda olacak futbolcu abiler. 

babasamsunlu

o futbolcu abilerde şu ütülenecek eşyalarını getirseler ya hafta içi bir gün saat 13,30 da...  :evet: :evet:
Ulan yönetimin adamıyız batııkça batıyoruz arkadaş.. yok böyle birşey...  :x(( :x(( :x((

Uğur Yıldız

Abi şu okullara Erdem Şen'i götürmezseniz çocuklara Samsunspor sevgisi daha kolay aşılanır gibime geliyor.  :D

ult55ras

bugün organizasyon Atatürk İlköğretim okulundaydı. bende okulun yakınlarında oturuyorum, gözlerimi kırmızı beyaz en büyük Samsun ve trabzon kümeye sesleriyle açtım bugün :)

berusa55

Atatürk'te Samsunspor coşkusu

Samsunspor Başkan Emin Kar, Teknik Direktör Besim Durmuş ve futbolcular Atatürk Ortaokulu'nda büyük coşkuyla karşılandı

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Teknik Direktör Besim Durmuş, futbolcular Turgay, Roberts, Ercan, Dimitrov ve Canberk Aydın, Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret etti.

ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLARA ÖZEL
Okulun 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Dilara Gül'ün, aynı okulda okuyan 2. sınıf  öğrencisi akrabası 9 yaşındaki Alparslan Kürşat Çakır için topladığı mavi kapaklarla aldığı tekerlekli sandalyenin teslim törenine katılan Samsunspor heyeti, öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Çarşamba günlerini okullara ziyarete ayırdıklarını söyleyen Başkan Emin Kar, "Atatürk Ortaokulu'nun anlamlı davetini alınca büyük bir mutlulukla geldik. Dilara Gül'ün bu davranışı hepimizi duygulandırdı. Ailesine ve kendine teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Emin Kar, Teknik Direktör Besim Durmuş ve oyuncular öğrencilerle bol  bol hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı. Bu arada Teknik Direktör Besim Durmuş aynı  okulda öğretmen olan kardeşi Bayram ile hasret giderdi. Okul Müdürü İsmail Fıçıcı, Başkan Emin Kar'a günün anısına plaket vererek Manisaspor maçında başarı diledi.

Kaynak

samsunum

Şu  son fotoğraf herşeyi anlatıyor bence. bu şehirde ki samsunspor sevgisini

mehmet yılmaz

kalptenþimþek

Büyük takımız  samsunspor_x

cembaba

Mağazada çalışırken, bir çok kişi forma almak için geldi babasının kolundan tutarak. Çok güzel bir şey ve çok hoşuma gitti. Ömrü hayatı boyunca o çocuklar bunu unutmaz. Etkinlik gerçekten çok güzel. Şu görüntüyü hangi galibiyete değişir insan?

Bunların dışında, merkez okullarda Samsunsporluluk oranı bayağı fazla. İstiklal de bu şekilde coşkuluydu. Harika gerçekten. Giderek bu coşku yaygınlaşmalı.

mehmet yılmaz

Futbolcu Abi, Dersimize Geldi projesinin bu sezonki son ayağında Çarşamba'dan misafirlrimiz vardı. Yarın da şehit ve gazi çocuklarını misafir edeceğiz nasipse...

AlıntıÖğrenciler Samsunspor'u Ziyaret Etti
"Futbolcu Abi Dersimize Geldi" etkinliği çerçevesinde Çarşamba 75. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Samsunspor'u ziyaret etti.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

"Futbolcu Abi Dersimize Geldi" etkinliği kapsamında Çarşamba 75. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmen ve okul yöneticileri Nuri Asan Tesisleri'nde Samsunsporlu öğrencileri ziyaret etti.

Futbolcularla uzun süre sohbet eden öğrenciler daha sonra Samsunspor'un kazandığı kupalar hakkında Samsunspor Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz'dan bilgi aldılar. Mehmet Yılmaz daha sonra günün anısına Okul Müdür Yardımcısına okula hediye olması için bir adet imzalı Samsunspor forması hediye ederken öğrenciler kupalar önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Daha sonra Kulüp Müdürü Metin Koçer öğrencilere tesisleri gezdirirken tesisler hakkında bilgi verdi. Misafirler yanlarında getirdikleri baklavayı idmana çıkan futbolcu abilerine takdim ederken bir süre de idman izleyerek tesislerden ayrıldılar.

mehmet yılmaz

Bugün çok anlamlı misafirlerimiz vardı. Şehit ve gazi çocukları ile gazilerimiz Samsunspor'umuzu ziyaret ettiler. Onlar bize teşekkür ettiler ama esas biz onlara teşekkür ederiz. Şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum; yetimleri ise onların bizlere emanetleri :(

Alıntıhttp://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1039

Şehit ve Gazi Çocukları Samsunspor'da..

10.05.2013 18:05:06 

Samsunspor'umuzun çok özel ziyaretçileri vardı. Şehit ve gazi çocukları Samsunspor?umuzu ziyaret ettiler.

OMÜ öğrencileri Mine Akçamur, Hilal Neslihan Çağlayan ve Yıldız Bayrak'ın tez konusu çalışmaları kapsamında Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi üyeleri ve çocukları Nuri Asan Tesislerimizi ziyaret ettiler. Başkanımız Emin Kar, 'sezon boyunca bu gibi etkinlikleri düzenlediklerini ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını söylerken çocuklarımıza Samsunspor dergisi ve atkısı hediye etti. Çocukları karşılayan futbolcularımıza olan ilgi büyüktü. Dernek başkanı İrfan Öztürk, 'bu ziyaretin çocuklarımızın dünyalarındaki yansımasını tahmin edemezsiniz. Günlerdir Samsunspor'la yatıp kalkıyorlar. Eminim bundan sonra da hep bugünü anlatacaklardır' dedi. Daha sonra antrenman sahasına geçen çocuklar önce kendi aralarında sonra ise futbolcu ağabeyleriyle futbol oynamanın keyfini yaşadılar. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren dernek üyeleri ve çocukların memnuniyetleri yüzlerinden okunuyordu.