SAMSUNSPOR umuza Kaynak Yaratacak Fikirler?

Başlatan seyf55, 23 January 2013, 18:47:14

« önceki - sonraki »

seyf55

latonun dediğine katılıyorum liste profil çıkartacaksın bizden olmayandan bir şey almayacaksın adam ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidecek böyle olmalı

oguzhann555

Bugün Samsunsporumuza için yapılacak veya yapılabilmesi mümkün olan tüm yardım ve yatırımların önümde Y.Ziya Yılmaz var. Bunu tüm Samsun halkı biliyor. Ama biz buna karşı ne yapıyoruz diye bir düşünmek lazım. Bugün Türkiyenin en yüksek makamlarından biri sayılabilcek Spor Bakanı olan Suat Kılıç bu takım için elinden geleni yapıyor; İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş Samsunspor için tüm imkanları seferber ediyor, kendine göre bir derebeylik oluşturan Yusuf Ziya Samsunspor'umuza 1 milyonluk koca şehir Samsundan bir otopark bir halısaha vermekten; yapmaktan aciz.(Suat Kılıç'la ilgili herkesin düşüncesi farklı olabilir)
Bana göre Samsunspor'umuzun kurtuluşu gerçek bir Samsunsporlu bir Belediye Başkanı seçmekten geçiyor. Biz ufak bir anadolu şehri olsak tamam belki bu takımı kurtuluşa başarıya taşıma ama biz büyük şehiriz ! Bu takıma Büyükşehir sahip çıkarsa ozaman tüm şehrin Samsunsporumuza bakışı değişecek; şehrine ve takımına daha da sahip çıkacaktır.

Belki Büyükşehir Belediyesinden ekmek yiyenler yada AKP'liler bana kızacaktır ama konu Samsunsporsa herşey bir tarafa arkadaş !  Bana göre bu görevi üstlenebilecek; layığıyla yerine getirebilecek ve Samsunsporumuza en iyi şekilde destek çıkabilecek kişi NECATTİN DEMİRTAŞ'dır.

sadece55

Bu dediğin gereksiz ve tamamen siyaset muhabbetidir...

oguzhann555

Sen bu klubün borçlarını sadece storedan ve Suat Kılıçtan gelen paralarla kapanacağını sanıyorsun galiba. Bize köklü çözümler lazım günü kurtaracak şeyler değil. Benim amacım siyaset yapmak değil ama kim ne derse desin bu şehir bu takıma sahip çıkmadıkça güzel günler çok uzak. Bu şehirdeki iş adamlarını, esnafı, işçiyi ateşleyecek bu klübe en büyük desteği sağlayacak kurum BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİDİR.

sadece55

Arkadaş biz senin kadar zeki değiliz sen söyleyince fark ettim kutluyorum seni ancak burada siyaset yapma

oguzhann555

Benim o yazım belki siyasi olarak algılanabilir ama benim için hangi partiymiş önemli değil benim davam kişisel. Bu takımın ilerlemesinin önünde duracak kişi, kurum, kuruluş ne; kim olduğu benim için önemli değil. Burada siyasi konulardan bahsetmemek gerekli aslında haklısın ama biz bunun farkında olup da seyirci kalırsak daha çok ''Bu takımın hali ne olacak ?'' sözlerini söyleriz; işitiriz.

lato

Herşeyi siyaset gözüyle bakmayın adam çok haklı bir konuyu açıklamış. Herkes neyin ne oluğunu anlasa hala bu şahıs başta olmazdı. Particilik yapmamak adına farklı partilerden bir kaç isim yazılsa uygun olabilirmiş sadece. Necaattin Demirtaş Fuat Köktaş ya da İhsan Kalkavan(Bildiğim kadarıyla maçlara geliyor yanlışsa düzeltin) üç ayrı partiden belediye başkanı olması için desteklenebilecek isimler. Samsunspor'a bakışı önemli olsun da hangi parti olduğu umrumda bile değil kendi adıma

emre

Geçen hafta sahaya atlayan gereksizler de tribünlerden kaldırılsa Samsunspor'a da kaynak olur.

samuray

oğuzhan 555 aynen katılıyorum söylediklerine bizim büyük şehir belediye başk y.z.yılmaz samsunspor düşmanlığı nedir anlayan varsa bana bi izah etsin y.z.yılmazın samsunspora ne katkısı olmutur koc bir hiç altyapı tk.larımıza destek için yakıt parası istendiğinde çıkıp ya bu takım için bizi aramayın diyen zihniyet te bunlar değilmidir doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali hemen siyaset yapa demek doğru değil samsunsporu seven samsunsporu destekleyecek büyük şehir belediye bşk.nı seçmek iztemesinden daha doğal ne olabilirki

seyf55

samsunspora yüzünü dönene bizde samsunsporlular olarak yüzümüzü dönmeliyiz belediyeci olur siyasetçi olur esnaf olur her kimse

ugrass

A takım hariç bütün alt yapı kapatılsın ve amatör yüzlerce kulup var samsunda hepsinle konusulup samsunspor için futbolcu yetiştirilmesi istensin. zaten amator takımdaki futbolcularda samsunspor hayaliyle oynamıyorlar mı? her sene kampa en az 4 topcu A takım ayarında , sırıtmadan oynayabilecek..

oguzhann555

Alıntı yapılan: seyf55 - 09 March 2013, 06:34:19
samsunspora yüzünü dönene bizde samsunsporlular olarak yüzümüzü dönmeliyiz belediyeci olur siyasetçi olur esnaf olur her kimse

Aynen öyle yıllardır Samsunspor için kılını kıpırdatmıyor ama her dönem başkan seçiliyor ve biz Samsunsporlular olarak hiçbirşey yapmıyoruz. En basitinden sanal alemde bir kamoyu oluşturmalıyız. Benim hiçbir partiden hiç bir çıkarım yok. Bu takıma yardım edecek kim olursa başımızın üstünde yeri var.

seyf55

1989 anısına forma yapabiliriz ve her sezon o forma sabit kalır yani her sene kullanılır klasik forma gibi, storede satılabilir

oguzhann555

27 March 2013, 22:20:56 #43 Son düzenlenme: 27 March 2013, 22:25:39 oguzhann555
Samsun Towers olarak yapılacak 5 kuleden birinin en üst katı Samsunspor'a destek ve Samsun Towers ın reklamı olarak istenebilir meselaa.. Ki Samsun Towers'a eski Başkan Sezgin Gümüş'ünde desteği varmış.Bir yardımı dokuna bilir.Reklamlarda da Orhan Gencebay'ı oynatacaklarmış yani tam bir Samsunluluk ortamı var.Bukadar Samsun'un değerlerini bu projede kullanıp da Samsunspor'u dışarıda bırakmak olmaz herhalde. 8)

lato

Dün Piazza'nı balkondan tesislere bakıp kuzenle muhabbeti ediyorduk. İstanbul'dan geldi tatile ben de direk takımdan muhabbete girdim. Tesisleri izlerken sahil tarafında kafeterya tarzı bir işletme var mı dedi. Yoktur herhalde kulübe ait değil büyük ihtimalle tesisler dedim. Ruhsat vs. çıkarıp sahil tarafına öyle bir işletme açsalar fena olmaz millet de deniz kenarı diye gider dedi. Mantıklı geldi ama uygulanabilir mi bilmem.