Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

Şu büyük yetenek armagan yavsağı bingölde tutunamamis mi? Defolun gidin la bu kulüpten birakin Samsunspor'un yakasini artik. :kafa:

samsunum

Şehzadeler'den bir ilk

Şehzadeler Taraftar Grubu, Manisaspor maçında koreografi gösterisi yaparak bir ilki başaracak
İLK KEZ YAPILACAK
Maraton tribününde geçen sezon yapılan koreografi gösterilerinin ardından Şehzadeler Taraftar Grubu da harekete geçti. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar şehir tarafındaki kale arkası tribününde koreografi gösterisi yaparak bir ilki gerçekleştirecekler. Samsunspor'un tarihinde daha önce kale arkası tribünlerde koreografi gösterisi yapan bir taraftar grubu olmamıştı. Tek amaçlarının futbolcuların zorlu Manisaspor maçına daha iyi konsantre olmalarını sağlamak olduğunu belirten Şehzadeler Tribün Lideri Hikmet Şimşek, "Şehir tarafı kale arkasında koreografi yaparak güzel bir görüntü oluşturacağız. Bu güne kadar bu oluşumu kale arkasında ilk yapan grup biz olacağız. Tüm Samsunspor taraftarlarımızı maça davet ediyoruz" dedi.

:o :o

denge

Tufan

Ntvspor'un haber müdürlüğüne Özgür Buzbaş getirilmiş hayırlı olsun.

kalptenþimþek

brigand

boşuna 7/24 binada yatmıyor adam güzel olmuş şık olmuş :)

mehmet yılmaz

Hayirli olsun hemsehrimize. Tebrik ediyorum.

oguzhann555

Hemşerimiz olarak tebrik ederiz tabi ama kendisi Samsunsporlu mudur merak ettim.

celebi

Rahat olun başka müdür olan birisi daha var. Hem de sapına kadar SAMSUNSPORLU :)

mehmet yılmaz

Skyturk spor muduru şaban petek ss.bize uyeligi de olan sıkı ve gercek bir samsunspor taeaftaridur. Ozgur buzbasin ss dergisine verdigi röportajını okuyanlar bilirler
Samsunsporu cok seven ama meslegi acisindan tarafsiz kalmaya calisan biridir ozgur. Celebi mudurum ise kendinden bahsediyor  :P 8)

celebi

maraton

Bütün müdürler ........... Neydi la o lafın devamı  :P :-[

mehmet yılmaz

Ne kadar terbiyesiz bir insansınız kuzum
İlla KSKli delibacı gibi mi olalım?  ;D ;D ;D ;D ;D

maraton

Senin için fesat birader ne idi devamı hatırlamadım sordum kötü bişey miydi o.. Ayrıca biz samsunspor için gurbette alayına gider yaptık polis geldi sen tv başında önüne çay geldi biz deli ile uğraştık maçtan sonra saatlerce ayakta idik sen tv yi kapatıp evi süpürdün.. Samsunspor fedakarlık ister samsuni bey her ay kulüpten indirdiğin 50 milyar kesildi diye deplasmanı bırakmışsın diyorlar

babasamsunlu

maraton

Tabi bu Mersin idman yurdundan da 30 milyar Lyon dan da 15 milyar alıyor her ay