PTT 1. LİG 27. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 18 March 2013, 22:21:06

« önceki - sonraki »

ChucKeR

55.hakan

Allah'ım sana şükürler olsun ya rabbim.Kuddusi yine yakıyodun bizi Kuddusi.

emre__ss

Desiqner

Besim hoca sen bu takımın sırtındaki kambursun o kadar diyorum.Her maç böyle bizi kanser edeceksen hocasız oynayalım...

diocid

kuzey55

jean

ilk mactada biz penalti kacirmistik odestik cok onemli bir galibiyet aldik goztepenin son iki haftada olaganustu galibiyetleri olmasa dahada rahat edecektik allahaina kole soner

binikalamadım

sağolasın Büşra sen olmasaydın bu maçı alamayacaktık...

King1965

Alıntıhttp://www.samsunsportv.net/2013/03/yine-izmir-deplasman-yine-3-puan.html

Samsunspor'umuz ptt 1. lig de şuana kadar 2 deplasmandan 3 puan aldı 1. si Göztepeden 0-1 ' lik skorla 2. si Karşıyakada 'dan 0-1'lik skorla ..

Ayrıca ilginç nokta İzmir deplasmanı 3 puan - izmir deplasmanı 0-1 ' lık skor - izmir deplasmanı siyah forma..

Yine 3 puan yine 0-1 yine siyah forma

Helal Olsun Çocuklar!!

maviay55

Alıntı yapılan: maviay55 - 24 March 2013, 01:23:10
ateş hattından kurtulmak için 3 puan şart.eksik ksk karsısında besim hoca korkak oynatmazsa abdulün golleriyle kazanacağımızı düşünüyorum

bu futbolla 3 puan ??? teşekkürler abdül..Allahım sana şükürler olsun yarabbii

samsunmania

Bir gün kalpten gideceğim bu takım yüzünden. Allahım şükür sana. Çok kritik bir galibiyet aldık çok.

mehmet yılmaz

Cok sukur allahim cok şükür.  Zor olacagi belliydi ama abdulkadir ve sonerin öne çıktığı yeni bir izmir zaferi oldu

europe_55

Allahim sana sükürler olsun.
Cok zor bir macti ama bu saatten sonra önemli olan kazanmak...  samsunspor_x

jean

son uc yilimiz cok stresli 3 yil once cikmak stresi vardi super lige gecen sene dusme bu sene yine ayni harbiden hastalik kapacaz bu takimin yuzunden

King1965

son olusan puan durumu lıgın altı ıyıce kızıstı bence 35 puan yetmez lıg de kalmak ıcın