PTT 1. LİG 27. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 18 March 2013, 22:21:06

« önceki - sonraki »

King1965

Deplasmanda oynuyoruz biliyorum ama bu maçtan mutlak 3 puan almamız gerekiyor mutlak 3 PUAN . inşallah takımımız 3 puan alır.

5trawberry

Futbolculara 1 puan alacaksınız, İzmir'e gidiş yok deseler. Ceplerinden para verirler gitmezler...
Galibiyet adına hiç bir düşünceleri yok.

ibo055

kafana göre  samsunspor_x artık diyecek birşey yok çünkü  :deli:  ettin bizi

usare

seyf55

bizim herhangi bir takımı yenmemiz için 3-0 öne geçmemiz lazım sonra 2 tane kesin yiyoruz zaten besim hocanın mantalitesine göre ancak bu durumda 3 puan bizim olur

teksas3455

Besim Hoca ve oyuncularımızda bu inanılmaz hırs(!) varken biz hiçbir deplasman maçını kazanamayız...

samuray

hoça bozuntusu yine yanlışlıklar zincirine bi halka daha eklemesse inşallah alırız 3 puanı  :kafa:

ramcQ_55

canberk kadro dışı kaldı sanırım 3 hafta sonra oynar dediler hala haber yok yada benmi duymadım ne

lato

Çok saçma puanlar kaybettik ama 1 puanı da küçümsememek gerekir kalan maçlardan 4 galibiyet ya da 3 galibiyet iki beraberlik yeterli gibi geliyor bu sene için

HoliganSamSunLu

ismail

herkes karamsarlığa düştü haklı olarak ama takımımızın da bir kalitesi var..en kötü bir puan

beşnumara

seyf55

her hafta 3 puan bizim deyip duruyoruz bu futbol mantığıyla oynadığımız oyunla 3 puan falan alamayız diyorum ben, belki işe yarar da bizi şaşırtır takım aklımca totem yapıyorum her hafta önce ki hafta ne yapıyorsam değiştiriyorum maç alalım diye , maçı izlediğim koltuktan tutun da maç başlamadan önce ki düşüncelerime kadar hepsini değiştiriyorum uğur gelsin diye paranoyak  oldum geçen hafta elimde tesbih salavatı şerif çekerek izledim maçı, biraz da futbolcular mücadele etsin

beşnumara

Levent ÖCAL