PTT 1. LİG 27. HAFTA | Karşıyaka - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 18 March 2013, 22:21:06

« önceki - sonraki »

olcay

Alıntı yapılan: samsuni - 23 March 2013, 18:46:04
Ben de gidemedim İzmir'e. Kazanalım da, statta olmayalım, fark etmez...

Abi, kazanırsak süper olur tabi ama, benim gibi senede bi iki maçını canlı seyredebilen, tv.de maçı verince sevinen gurbetçiler için, 90 dakika 11 tane Samsunspor formasının sahada koştuğunu görmek bile yetiyo. yenmiş yenilmiş, t. direktör falan kötüymüş, eleştri yapcak adam çok nasılsa.
keşke seyirci girebiseydi. bi iyi niyet affı da karşıyakaya gelseydi :)

King1965

seyf55

linyin urfada 0 0 devam ediyor inşallah böyle biter bizde 3 puan alırız

seyf55

linyit urfada 0 0 devam ediyor inşallah böyle biter bizde 3 puan alırız

King1965

seyf55

seyf55

red_white

aksini bile düşünmek istemiyorum öyle yada böyle 3 puan!!!

HoliganSamSunLu

Shane_Falco

Yarın kazandığımız zaman Denizli ve Urfa içinde çanlar çalmaya başlar.Bu kaosa mümkün oldukça çok takımı sokmak gerekli.Hadi artık yüzümüz gülsün...

King1965

ATİLLA CEBECİ ;  :ok

AlıntıSUAN IZMIRDEYIZ YAKLASIK 10 SAATTIR SAMSUNSPORLU FUTBOLCULARLA BIRLIKTEYIZ.GOZTEPENIN YENMESIYLE PUAN CETVELINDE NERDE OLDUKLARINI CIZEREK GOSTERDIK.EVET OZELLIKLE YAZDIK CIZDIK TEKRAR GOSTERDIK.ANLAYANA TABIKI.ANLAYANLAR ANLADI.SAYET KARSIYAKA MACINI KAZANAMADIGIMIZ TAKTIRDE UCAGA BINMEMELERINI ISTEDIK.CUNKI SAMSUN TARAFTARI 3 PUANIN HARICINDEKI HICBIR NETICEYI KABUL ETMEYECEKTIR.BIZ GOREVIMIZI YAPTIK.SIRA YARIN SAAT 15 TE SKOR TABELASINI GOSTERECEGI SONUCA BAKIYORUM

yirmiuc

Aliaga Belediye , kume dusmez gibi gorunuyor.
3. takim olmamak icin deplasmanda da kazanmamiz gerekiyor...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

King1965

mehmet yılmaz

Göztepe ve Tavşanlı yenilse de yarınki maç için aynı şeyleri konuşacaktık. Üç puan çok çok önemli. Ancak özellikle Göztepe'nin sürpriz galibiyetinden sonra üç puandan başkası anlamsız demek. Eğer kazanırsak üstte bir arkadaşın da dediği gibi Urfa ve Denizli'yi de ateş çemberine çekmiş oluruz. Haftaya Göztepe - Urfa, Denizli - Erciyes ve peşine de Urfa ile bizim maçımız olduğunu da düşünürsek hesaplar iyice karışır.

fanatik samsunsporlu