Futbolcu Abi Dersimize Geldi!

Başlatan mehmet yılmaz, 19 September 2012, 18:55:47

« önceki - sonraki »

Ajan

13 March 2013, 20:27:16 #120 Son düzenlenme: 13 March 2013, 20:51:03 Ajan
Davetimizi kırmayan Mehmet Abi'ye çok teşekkür ederiz.Elimizden geldiğince iyi karşılamaya çalıştık eksiğimiz kusurumuz olduysa affola. Engin abiye sopalı pankartlar için buradan da çok teşekkür ederiz. Önümüzde Mehmet Abi,,Engin abi,Erdem abi ve ismini yazamadığım birçok abimiz oldukça biz genç kuşakların Başka? diye bir soru ile karşılaşma imkanı yoktur herhalde.

samsunmania

Sercan

Alıntı yapılan: Ajan - 13 March 2013, 20:27:16
Davetimizi kırmayan Mehmet Abi'ye çok teşekkür ederiz.Elimizden geldiğince iyi karşılamaya çalıştık eksiğimiz kusurumuz olduysa affola. Engin abiye sopalı pankartlar için buradan da çok teşekkür ederiz. Önümüzde Mehmet Abi,,Engin abi,Erdem abi ve ismini yazamadığım birçok abimiz oldukça biz genç kuşakların Başka? diye bir soru ile karşılaşma imkanı yoktur herhalde.

Çorbadan bahset genç ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ajan - 13 March 2013, 20:27:16

Muhteşem ve mükemmel oldu Eren. Bir Samsunsporlu olarak o an gurur duydum. Harikulade bir iş başarmışsınız. Futbolcular da çok şaşırıp, mutlu oldular. Açıkçası biz sıradan bir panel olur ( yine iyi olurdu ama sıradan bir panel olurdu) diye düşünüyorduk. Ama birşeyi ıskalamışım... Seni :) Helal olsun sizlere, Hürkan'a ve sana en başta...  >l< >l< >l<

Ajan

Alıntı yapılan: Sercan - 13 March 2013, 21:11:20
Çorbadan bahset genç ;)

Kardeşine sor hocam, :-*

Alıntı yapılan: samsuni - 13 March 2013, 21:13:42
Muhteşem ve mükemmel oldu Eren. Bir Samsunsporlu olarak o an gurur duydum. Harikulade bir iş başarmışsınız. Futbolcular da çok şaşırıp, mutlu oldular. Açıkçası biz sıradan bir panel olur ( yine iyi olurdu ama sıradan bir panel olurdu) diye düşünüyorduk. Ama birşeyi ıskalamışım... Seni :) Helal olsun sizlere, Hürkan'a ve sana en başta...  >l< >l< >l<

Eyvallah abi Hürcan ve diğer arkadaşlar olmasaydı olmazdı bu iş onlar sağolsun biz aracı olduk bir nevi

doðan

Ben ne diyeyim çocuk size ... Başrollerde eren (ajan) ve çetesi oduktan sonra az bile olmuş ..
Yıllardır ekilen tohumlar ne güzel yeşeriyor .. Bir sevda böyle böyle büyüyor .. Gurur duydum o gençlerle .. Keşke dünyaya onlarla gelebilecek kadar küçük olup o atmosferi yaşasaydım ..çok yazacak şeyim var ama kelimeler düğümleniyor artık .. Varolun ..o taşıdığınız yüreğin yüceliği kadar büyük yaşayın sevdanızı ...
Başka diye soranlara inat ...

CurvaSs

helal size gençler:)) eren ve hürcan'dan beklenen bir karşılama, beklenen bir şov olmuş :)

oguzhann555

Gençlik temelden yetişiyor helal olsun sizlere  >l<

alperen

Helal olsun size gençler  >l<

Burak

Laaa Müzikçi hala okulda mı adam ilk senesinde bizimle başlamıştı öğretmenliğe :) Mpal başkadır helal olsun Eren bravo

mehmet yılmaz

Nasip olursa önümüzdeki hafta Özel Ezgililer İlköğretim Okuluna gideceğiz.

##kdc##

Arkadaş şu ezgililerden bi kurtulamadım. öğrencilerinden daha sık gidiyorum okula...

mehmet yılmaz

Kantin mi işletiyorsun orada, hayırdır Cüno?  ;D