Futbolcu Abi Dersimize Geldi!

Başlatan mehmet yılmaz, 19 September 2012, 18:55:47

« önceki - sonraki »

##kdc##

yalnız son ziyareti yapan futbolculardan Furkan Köse haricinde takımda kimse kalmamış   :hnk:

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ##kdc## - 18 February 2013, 18:11:27
yalnız son ziyareti yapan futbolculardan Furkan Köse haricinde takımda kimse kalmamış   :hnk:

Ziyarete gidenlerin toplu halde gönderdik  :P 8)
İlginç bir tesadüf de N'sumbu, İlyas, Uğur Tülümen, Burak, Gurur gibi oyuncularla dergi için röportaj yapamadan onlar da gittiler.

##kdc##

Bu tehlikeyi farkedip, artık öğrencileri tesislere getirmeye karar vermişsiniz abi  :P

mehmet yılmaz

20 February 2013, 19:13:57 #93 Son düzenlenme: 20 February 2013, 19:17:20 samsuni

Lokman, çocuklardan daha çocuk :)

Bugün Alaçam Yatılı Bölge Orta Okulundan 20 öğrencimiz geldi ziyaretimize. Biz onlara gidemedik ama onlar bize geldiler. Çok güzel bir hatıra oldu onlar için. Başkanımızla tanıştılar, tesislerimizi gezdiler, hocamızla ve futbolcu ağabeyleriyle tanışıp, sohbet ettiler. Samsunspor forması hediye edildi kendilerine. Her biri Alaçam'da değil aslında, alaçam'ın dağ köylerinden pırıl pırıl çocuklar ve bizim hemşehrilerimizi onlar. Samsunlular... Ve söz verdiler, bugünden sonra sadece Samsunsporlular...

lato

İyi ki yönetime siz gelmişsiniz abi çok güzel görüntüler

brigand

Bu çocuklara bu duyguları yaşatmak çok büyük birşey benim gözümde. Helal olsun  >l<

Desiqner

Bu çocuklarımız Mehmet Abinin söylediği gibi Alaçam'ın dağ köylerinden çocuklar.Çoğu Samsun'a bile belli bir yaşa gelmeden ayak basmıyorlardır... Alaçam bile Samsunspor'a bu kadar uzakken bu kardeşlerimize uzaklığını tahmin etmek zor değil...
Sözün özü bu kardeşlerimize kapılarını açan ve onlara hayatlarında unutamayacakları birgün yaşatan,memleketlerinin takımını hatırlatanlara sonsuz teşekkürler... :)

Furkan

Emeği geçenlerden Allah razı olsun. :)

mehmet yılmaz

Perşembe günü oldukça minik ve sağlıklı bir organizasyonumuz olacak inşallah :)
Öbür hafta ise çok daha ciddi ve kapsamlı...

Shane_Falco

Mehmet Abi'nin 20 Şubatda paylaştığı resimleri konuda görmemiştim daha önce şimdi farkettim.İnsan çok duygulanıyor gerçekten.Emeği geçenlerden Allah razı olsun...

mehmet yılmaz

Yarın saat 15.00'te Özel FezaBerk Reyhan Mutlu Anaokulunun minik öğrencileri Futbolcu abileriyle birlikte süt içmek için tesislerimizde olacaklar.

Futbolcu Abiler De Süt İçiyor :)

Haftaya ise bir aksilik olmazsa eski MPAL yeni Onur Ateş Anadolu Lisesinde bir panelde olunacak.

AllydeenleaR

mehmet abi Baba Kolej SAL' a da gidilebilir, Baş müdür yardımcısı Eski Samsunspor futbolcusu İsmail Durmuşoğlu. Bir organizasyona sıcak bakar diye düşünüyorum, tabi sizin için de uygun bir seçenekse.

Bakican55

Abi Yeşilkent anadolu lisesine gelsinler 2 sene önce gelmişlerdi yine gelsinler

mehmet yılmaz

SAL, Yeşilkent, MimarSinan, Gülsüm Sami, İlyasköy, Canik, Atakent, Tekkeköy... Elbette hepsine gidilebilir, gidilmeli. Samsun'daki her okul gidilmeyi hak ediyor. Ancak bu mümkün olmuyor maalesef. Bazen sportif sonuçlar bazen başka sorunlar giriyor araya. Bu sezon gidebileceğimiz ya da misafir edebileceğimiz okullar aşağı yukarı belli oldu. 3-4 okul daha kaldı geriye. Şimdilik bunlara da şükür demek lazım, sonrası biz olsak da olmasak da devam eder inşallah...

celebi

siz olmaya devam edim efenim :evet: