35- Fatih Şen

Başlatan berusa55, 11 January 2013, 19:02:48

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 25 February 2013, 00:23:37
Ha zaten tüm topcularimiz messi... Birakin arkadas, tum takim istikrar abidesi gibi sallamayi... PTT 1. Lig'de oyle her mac catir cutur oynayan adam nerde gordunuz... Bos bos konusmayin simdi, neymis 2 macta bir oynuyomus adam gibi, ha herkes oynuyo, bu ligde oyle bir adam olsaydi eger (ki super ligde bile yokken) bu ulkede futbol bu kadar sığ olmazdi...

Genelleme yapıp işin içinden çıkarsan saçmalarsın. Keyiflerine göre takılsınlar o zaman öyle mi? Git Rize gibi takıma fark at, sonra Denizli gibi gudubet takıma yenil. Sen hazmediyorsundur ama çoğumuz hazmedemiyoruz. Ankaragücünde oynayan tıfıl bebeler bile daha azimli oynuyorlar. Onca imkansızlıklara rağmen.

55JNR55

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 25 February 2013, 00:36:49
Genelleme yapıp işin içinden çıkarsan saçmalarsın. Keyiflerine göre takılsınlar o zaman öyle mi? Git Rize gibi takıma fark at, sonra Denizli gibi gudubet takıma yenil. Sen hazmediyorsundur ama çoğumuz hazmedemiyoruz. Ankaragücünde oynayan tıfıl bebeler bile daha azimli oynuyorlar. Onca imkansızlıklara rağmen.

tamam sen PTT 1. Lig'deki adamları La Liga seviyesinde değerlendirip, ona göre saldır adamlara.. Bu yönetimde ne biçim iş yapıyor o kadar varlığın içinde bize Fatih Şen'i falan layık görüyorlar... Uyanın olum bu takımın hedefi ligde kalmaktır, sezon başlamadan, ortada yönetim yokken herkes düşmeyiz inşallah diyip duruyordu. Benim hazmedip etmemem konusunda, takım 3-4 net pozisyona girip değerlendirememiş, ne yapalım şimdi taşa mı tutalım takımı, bunun kötü oynamayla alakası kalmıyor pek bu futbolda olağan bişe, maç günü can sıkıntısıyla oynanan oyunun futbol olduğunu unutuyorsanız, maç günü yazı yazmayın şuraya... Rize'ye karşı en olmadık golleri attık Loria sağolsun onlardan bahseden yok bakıyorum ama azıcık konsantrasyon eksikliği, bir kaç kötü maç adama sallamaya yetiyor.. Hemen konuyu kişiselleştirme triplerine de girme.

55_OrHaN_55

25 February 2013, 01:27:13 #107 Son düzenlenme: 25 February 2013, 01:45:58 55_OrHaN_55
Tamam kardeşim artık ben yazmıyorum, buyrun siz yazın, siz çalın siz oynayın. Her şey yolunda, herkes memnun, futbolcular çatır çatır oynuyor, puanlar üçer üçer geliyor, çok mutluyuz. Buyrun toz pembe şeyler yazın da her şey düzelsin. İnsanları fikirlerini yazdıklarına pişman ediyorsunuz, hemen seviyeyi düşürüyorsunuz. Site sizin nasılsa. Hakaret gırla gidiyor. Sinirlerim yeterince bozuk zaten. Olum molum diyorsun. Kim bilir yaşın kaç.

Dartagnan

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 25 February 2013, 00:23:37
Ha zaten tüm topcularimiz messi... Birakin arkadas, tum takim istikrar abidesi gibi sallamayi... PTT 1. Lig'de oyle her mac catir cutur oynayan adam nerde gordunuz... Bos bos konusmayin simdi, neymis 2 macta bir oynuyomus adam gibi, ha herkes oynuyo, bu ligde oyle bir adam olsaydi eger (ki super ligde bile yokken) bu ulkede futbol bu kadar sığ olmazdi...

Tüm topcularımız messi demiyoruz kardesım burda.Tek istediğimiz mücadele etmesi .Heee diyeceksın kı edıyor zaten.Sana göre ediyor bana göre etmiyor.Tekrar söylüyorum Deplasmanlarda  farklı bı fatıh sen var ortada...Etliye sütlüye karısmayan,ortadakı topa saglam girmeyen.Bunu da yapmayacaksa ne diyelim kardesım bu yorumlardan başka ?

##kdc##

Bu adam Çarşamba gününün haricinde hafta boyunca sakatlığından dolayı idmanlara çıkmadı, son gün de dinlendirildi. Turgay da keza o şekilde..

Ha Turgay'ın yerine Kere veya Ercan tercih edilebilirdi ama Fatih oynamasaydı yerine Doğan'ı oynatacaktı hoca yine sövecektiniz adama..

Bu hafta her açıdan bizim için şanssızdı. Dua edelim önümüzdeki hafa sakatlarımız düzelsin, Abdulkadir de gelince tekrar başlarız play off muhabbetine.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: uçarlı - 25 February 2013, 15:13:54
serkan çalık neden oynatılmıyor.
aldıysan bunlarıda oynatacaksın
yedekte bulundurmak içinmi aldın

Fatih Şen ile ne alakası var ki bunun?

SametYılmaz55

karı gibi çene yarıştırma top oyna biraz

RT55

saymadım ama bidahakine kesin sayıcam..ileri daha çok pas yapıyor, bizim kaleyemi..

isa55

Düşük formunda rakibin etkisi büyüktü.

5trawberry

Birisi şu adama, Gerrard olmadığını hatırlatsın...
Bu kadar ciddiyetsiz bir oyun olamaz, iki metreye pas atamıyor, otuz beş kırk metre pas deniyor..

babasamsunlu

vay ***. adamlar 3 hafta öncesine akdar kraldı şimdi o. çocuğu oldu..

sıçayım böyle taraftarlığıda böyle zihniyetede...

5trawberry

Sözün bana ise abi, ben hiç bi zaman kral demedim Fatih'e..
O.çocuğu diyecek kadar da, aşağılık taraftar değilim.

Ama insan az düşünür, kaç kere heba etti orta alanda topu. Yapamıyorsan basit oyna.

babasamsunlu

sözüm 3 gün önce bu takımı play oflarda görüpte bu çocukları yerlere göklere sığdıramayıp üç gün sonra itin g.tüne sokanlara...

kim üstüne alınırsa alınsın.

Sadece Samsunspor

çok abattığınızı söylemiştim ilk günden beri

Uğur Yıldız

Fatih Şen'i ben çok beğeniyorum, topu aldığında ayağa oynama düşüncesi var her zaman ne olursa olsun. Diğer oyuncular rakibin arkasına saklanmasa pas yapmaya çalışsa formu artıyor. Bu adam geçen sene bizde olsa ligde kalırdık.