PTT 1. LİG 24. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Torku Konyaspor

Başlatan berusa55, 24 February 2013, 18:10:58

« önceki - sonraki »

5trawberry

Alıntı yapılan: ChucKeR - 03 March 2013, 18:10:51
şu roportajları yapan abinin maaşı ne kadar merak ediyom

;D ;D ;D yeminle aynı şeyi bende düşündüm

RT55

maçın en büyük kazancı oyuna giren genç kemal..çok beğendim..

senol

her hafta biz oyuncumuz bizi yakıyor,geçen hafta mal erdem,bu hafta şaban oğlu saban...

5trawberry

lato

Bence de takım kötü oynamadı. Evet çok organize ataklar yapamadık ama Konya'nın bütün çabalarına rağmen ikinci yarı neredyse tek kale maç oynadık. Hocanın değişikliklerinden sonra Konya sahamıza gelmeye başladı. Konya iyi mücadele etti hakem de iyi maç yönetti. Hatta taraftar baskısıyla sonlara doğru hakem ve Konya maçı saldı desek yeridir.

5trawberry

Shane_Falco

Bu sahaya atlayan dallamanın elinde bıçak mı vardı arkadaşlar ???

samsun 55

5trawberry

kavak_55

sahay giren öküzün kimliğine bakmak lazım travzonlumu acaba son dakka beraberliği en azından kimyamızı bozan hakem ve konyaspora iyi oldu bu gol onlara ders olsun hakem çok kötü  idi bence besim hoca her zaman ki gibi ne yaptığını bilmiyor ligin ilk devresinde takımın en iyisi olan kere yi ısrarla oynatmamasının nedeni ni çıkıp adam gibi açıklamalı hiç oynamayan oyuncuyu bir anda oyuna sokuyor bir hafta onbirde oynattığını diğer hafta kadroya almıyor sorsak ne yapmaya çalıştığını anlatamaz çünkü bu kadro bu kadar kötü kullanılır. allah bizlere ve emin başkana kolaylıklar sabırlıklar versin. bu sene kalırız seneyenin alt yapısını şimdiden yapmalıyız hocadan başlayarak birileri destek yapmalı. samsunspor için bizleri aramayın diyen büyükşehir belediye başkanı ve ekibinden hesap sorulmalı yusuf ziya yılmaza tkat vurmanın zamanı geldi geçiyor bile çok yazık koskoca samsun ne hallerde .

ChucKeR

RT55

2. yarıda hakemin dönmesinin tek nedeni taraftar..

GençKozluklu

Sahaya girenin elinde bir şey yoktu gördüğüm kadarıyla .Ben para cezasıyla yırtacağımızı düşünüyorum. YEtersiz güvenlik tedbiri nedeniyle .15 000 kişi va r orada bir tane densiz sahaya girmş. Kulübün yapacak fazla bir şey yok Güvenlik zaafiyeti olmuş.

Bir dengesiz resiz yüzünden takım ceza almamalı. O gengesize versinler iy ibir para cezası.

maviay55

konyalılar maç sonu röportajlarda hocaya verdi veriştirdi..biri sahaya girenin hakemi bıçaklamak istediğini söyledi  ???
besim hoca 2 puan kaybettik dedi.. 75. dakikaya kadar oyuna müdahele etmeyerek büyük iş başardın hoca. son yarım saat oyunu yıktık konyada geri çekilme psikolojisi vardı.Allah dualarımızı kabul etti son dakikada abdül yazdı.

bu kadar diri bi konyadan son dakikada alınan 1 puan + olarak yazılır hanemize.

ChucKeR

Alıntı yapılan: RT55 - 03 March 2013, 18:22:29
2. yarıda hakemin dönmesinin tek nedeni taraftar..

kardeş bak açık söylüyom, geçen sene tribunler çok şahaneydi eyvallah da bu sene pek numara yok malesef. taraftar saolsun kalabalık , ama o kadar kalabalık nerde olursa olsun aynı etkiyi yapar. ekstra bi etki olmuyo şu an tribunden.

şimdi tribun sayesinde aldık maçı dersek o atlayan at kafası, sahaya madde atanlar haklı durumuna düşecek. bu adamları ve ergen zihinleri heveslendirmemeliyiz şu hareketlere diye düşünüyorum.