PTT 1. LİG 24. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Torku Konyaspor

Başlatan berusa55, 24 February 2013, 18:10:58

« önceki - sonraki »

sersa

Alıntı yapılan: lato - 03 March 2013, 18:01:16
Bu konuda çok ciddiyim besim durmuşu çekelim takımın üstünden yeter. Takım canavar gibi oynuyor iki tane el freni var. Bir Roberts İki Besim Durmuş

samsunmania

Bu gol Allah'ın bir lutfudur. Bu oyuna 1 puan çok çok iyi. Konya da bizimkileri güzel kilitledi. Ahmet Arı'ya kocaman bir oha demek lazım diye düşünüyorum.
Sahaya giren arkadaş için ne söylemek lazım bilemiyorum. Bakalım kaç maç ceza olarak bize geri dönecek.

deado

o sahaya giren öküz ne kazandı arkadaş bir sormak lazım böyle bir hainlik olabilir mi Trabzonlu mu lan bunlar yoksa? yani insanlar dişinden tırnağından artırıyor bir sürü emek harcanıyor maddi manevi takımı buralarda tutmak için senin ne hakkın var bunları çalmaya yazık yani zar zor yazıyorum sinirden..

Shane_Falco

Valla son dakika golü çok sevindik ama ucuz kurtulduk.Son 2 maçtır adam akıllı organize olamıyoruz.Düzgünce pozisyona bile giremiyoruz.Ahmet'in kaçırdığı dışında gol pozisyonumuz yok :S

kavak_55

besim durmuş yemin ederim başka bir hoca mesela erhan hoca olsa bu takım ilk 2 ye bile oynardı bu kadar iddalıyım sırf samsunlusun diye duruyorsun bilesin. ama bu takıma yazık oluyor.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: King1965 - 03 March 2013, 18:01:08
ahmet arı bunu kaçırdı !

Ahmet Arı net gol pozisyonunu kaçırıyor

Abi bu ne yaaaaa
simdi sakayi birakinda bu nedir yaaaa
yeni gördüm sayenizde
bu pozisyondan sonra TFF otomatik olarak Lisansi yirtmasi lazim
Bu daha kendine 5 sene gelemiz birileri adamcagizi takip etsinde simdi bu kendini atar barajlardan asagiya

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: kavak_55 - 03 March 2013, 18:05:16
besim durmuş yemin ederim başka bir hoca mesela erhan hoca olsa bu takım ilk 2 ye bile oynardı bu kadar iddalıyım sırf samsunlusun diye duruyorsun bilesin. ama bu takıma yazık oluyor.

altina imzami atarim hatda noterde mühürü bile basarim

alperen

O sahaya atlayanıda allah bildiği gibi yapsın,mal yaa mal mal!!!!!

atakan

kımse play off tan bahsetmıısn artık.seneye yapılanmamız lazım.hocadan başlayarak.

samuray

ya beraberliğe bu kadar sevineceğimi düşünemezdim hiç ama son dk gelen 1 puan kötük oyunumuzdan sonra iyi mal ahmet o topu gol yapamassan neyi ataan o sahaya giren mal öküz desem öküzler alınır ya bu kadar ahmaklık yapılırmı kaç maç ceza gelirmi acaba  :kafa: :kafa:

ChucKeR

şu roportajları yapan abinin maaşı ne kadar merak ediyom

senol

ne play off 'u biz can derdine düşmüşüz burda,takım her hafta kötüye gidiyor.bakalım önümüzdeki hafta ne yapacağız...

samuray

Alıntı yapılan: atakan - 03 March 2013, 18:07:02
kımse play off tan bahsetmıısn artık.seneye yapılanmamız lazım.hocadan başlayarak.
playof.mu çok uzak hala ateş çemberinin içindeyiz hele bugün oynanan oyunu gördükten sonra ligte kalalım yeter diyorum

Sol Açık

Alıntı yapılan: Sol Açık - 03 March 2013, 16:53:22
Arkadaşlar maçın ilk 15 dakikasını seyredemedik. Ama kesin olan 35.dakikaya kadar Konya harika oynadı. Bizim çok kötü olduğumuzu düşünmüyorum, Konya çok iyiydi. Ortasahada çok iyi bastılar, oyun kurmamızı engellediler ve hücumda kanatlara doğru çapraz koşularla savunmanın dengesini bozdular. Penaltı Şaban'ın dengesizliğinden oldu, ama gol geliyorum diyordu. Başka da yiyebilirdik.

35'ten sonra ise bizimkilerin agresifleşmesi ile de beraber daha etkili olmaya başladık. Daha önceki maçlarda da demiştim. Bizim takım top rakip ceza sahası çevresinde olduğunda etkili oynuyor, baskı ile topu oralarda tuttuğumuzda rakibi boğuyoruz. 35'ten sonra bir ölçüde bunu yapmaya başladık ve çok net olmasa da pozisyonlar bulmaya başladık.

Bizim takım hırslandığında daha etkili oluyor ve bence Konya'nın etkili oyunu bizimkileri hırslandırdı.

Konya son 3 maçta 7 puan aldı ve iddialı konuma geldi. İyi bir takım oldukları her hallerinden belli. Erdal ve Ars çok iyi oyuncular olduklarını ilk yarıda da gösterdiler. Maçın zor olacağı belliydi, ama 2.yarıdan ümitliyim. Oyunu rakip yarı alana yıkarsak, maçı alabiliriz.

Arkadaşlar, bazılarınız bana kızabilir, ama maç içerisinde de yazdım, şimdi de yineliyorum, kötü oynamadık! Beraberlik golümüz gelmeseydi de aynı şeyi yazacaktım: "çok kaliteli değil ama çok heyecanlı ve keyifli bir maçtı".

İlk 15 dakikayı seyredemedik. İlk yarı ile ilgili yorumum yukarıda.  2.yarıda da yukarıda yazdığım gibi, oyunu rakip yarı alana yıkmaya çalıştık, belirli ölçülerde de başardık. Golü 90+4'te bulduk, ama çok daha önce de bulabilirdik.

Bizim takımdan çok organize oyunlar beklemeyelim. Besim hoca öncesi ayrı, ama Besim hocanın kurgusunda organize oyun ve hücum yok. Topu rakip alana indirelim, rakibe orada basalım, kapalım ve kaotik bir oyunla rakibi boğalım. Hücum stratejimiz bu! Ama Konya çok mücadele etti. Yiğidi öldürelim, hakkını verelim, gerçekten saygı duyulacak bir mücadele verdiler. Bu, bizim takım kötü mücadele etti veya istemedi anlamına kesinlikle gelmiyor. Rakibin hırslı oyunu bizimkileri de hırslandırdı ama diri bir rakibe karşı organizasyon gücün yoksa ancak bu kadar olur. Konya bizden iyi oynadı, ama kötü oynamadık.

Son 20 dakikada çok üstündük, çok kaçırdık, özellikle Ahmet Arı'nın kaçırdığı pozisyona yazık oldu.

Abdülkadir, Cemil, Musa Aydın, Soner bence takımın en iyileriydi. Kemal Sabri Bayraktar'ı ilk kez seyrettim ve kumaşı çok iyi, çok beğendim. Mutlaka süre almalı. Hatta Fatih Şen değişikliğinin doğru olduğunu düşünüyorum. Buna karşın, ben olsam Dimitrov'u değil (kötü gününde olmasına rağmen), Musa Sinan'ı oyundan alırdım. Abdülkadir gerçekten çok iyi oyuncu ve çok çabaladı, golünü de attı. Musa Aydın'ı ben çok beğendim. Savunmada (doğal olarak) mükemmel değil, ama hücumda çok etkili, bitirici toplar yolluyor.

Hakemin çok iyi bir yönetim gösterdiğini düşünüyorum. Sahaya giren kişinin ise takımı ateşe attığını düşünüyorum. Seyirci sahaya girecekse bile (ki asla böyle şey olmamalı), en azından "haklı" olsun! Tekrar söylüyorum, hakem iyi maç yönetti.

doðan

son dakikada da olsa yenilmemek güzel..
futbolun adaleti varmı diyenlere cevap tı bu gol ...
bu sahaya girme olayı nedir arkkadaş yaa .. anlıyorum sinir tepesinden fışkırabilir , gerçektende fanatik ve büyük bir SAMSUNSPOR lu da olabilir , hatta çok yakından tanıdığımız bizden biri bile olabilir .. ama şimdi takıma verdiği zararı bu arkadaşa yansıtsak yüzünün halini merak etmekteyim ...belki şimdi dahi büyük pişmanlık içinde olabilir ama arkadaş hakemi katletsen ne olacak .. maçımı alacağız .. bu kadar cehalet te fazla .. biz bir meşle atılmasın 3 kuruş daha az ceza ileatlatalım derken .. cezanın babası gelecek şimdi ...