6- Erdem Şen

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:55:31

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Maç boyunca takımın ağzına sıçmak için elinden geleni yaptın ve son dakikalarda bunu başardın.

kumköylü ahmet

cok guvendigim bir futbolcuydun..sana guvenmekle nekadar hataali oldugumu ogrettin bu mac.sirf sana birseyler yazim diye girdim su sayfaya..okadar emegin hakkini nasil odeyeceksin erdem agzima geleni soyleseyim var ama deymezsin.yaziklar olsun.teknik direktor neyapsin erdemin mal oldugu kimliginde yazmiyorki..gercekden yaziklar olsun sana..en kolay macimizi sayende kaybettik otur simdi asaga yaziklar olsun mallllll

SametYılmaz55

defansın temel kurallarından biridir arkanı göremiyorsan topa çıkıp uzaklaştıracaksın.adam sanki film izliyor mal mal bakıyor topa.şaka gibi yemin ederim ya

fanatik samsunsporlu

red_white

özkan

klasık erdem ltd..sezon sonu bitiyodur ınsallah sözleşmesi.

burada aslında düşününce ercan niye oynamaz orada merak konusu..karsısında ben macın basından berı ısmaıl haktan oynar dıye dusundum ama ıyıkı macın basında gırmedı ısmaıl,yoksa kevgır olurdu kanat.oyuna gırdı ısmaıl gol olur bu adam her turlu atar dememe kalmadı yardı erdemi.

erhan altının çöpleri işte.

55.hakan

Dimitrov'un çevirmeni ol sen.

özkan

kesinlikle söylenmeden geçilmemeli saçların..on numara  ;)

berusa55

Sen futbolcusun di mi şimdi?

k3ukEr

Erdem, sen hep pozisyon aldığın yerde bekle. Samsuna gelme, futbol yoksunu, aptal.

kuzey55

mağlubiyetin mimarı armut gibi baktın topa futbolcu müsveddesi

özkan

senin yerinde olsam takımla geri dönemem utancımdan..

lato

Ulan hocan sana güvenmiş forma vermiş hakkını versene be adam seni bundan sonra değil onbire onsekize alacak hocanın aklına....

samsunmania

Ekigho ve Bance ne ise benim için osun şu andan itibaren. Böyle bir hata nasıl yapılır?

55_OrHaN_55

Bance neyse de Ekigho yine bundan iyiydi.