6- Erdem Şen

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:55:31

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Sözleşmesi sürüyor. Kötü oynadığı, saç baş yoldurduğu (özellikle Denizli deplasmanı) maçlar oldu. Ama mücadele etmediğini hatırlamıyorum. Bunun yanında iyi maçları da yok değildi.

Bence kadro derinliği açısından tutulması gerek. Ortasaha oynuyor, sağ kanat oynuyor. İyi bir yedek olur.

55.hakan

Bir iki maç iyi oynadı onda da sağ bekti.Orta sahada oynadığı maçlardan iyi oynadığı maç hatırlamıyorum ben.Aldığı her topu geri verdi geriye döndü.Eğer şampiyonluğa oynayacaksak böyle adamların takımda yeri yok.

Sadece Samsunspor

iyi bir kadro kurulacak maximum yedek olabilir

Özcan İNAN

Bu adam oyuna girince bir tedirginlik geliyor açıkcası bana bilmiyorum kalmasının yararı olurmu acaba ?

ali ihsan

Bugün çok iyiydi.Böyle oynarsa formayı bırakmaz

SametYılmaz55

hayatının pasını attı Ekigho'ya.ama Turgay'la beraber ikisinin olduğu orta sahada üretkenliğimiz çok az olur

cembaba

Golü at da kahraman olsana be evladım!! Bugün çok iyi oynadı.

cgr

Orduspor ile oynanan hazırlık maçında iyi olduğunu söylemişlerdi.

Gerçekten doğru söylemişler. Ben bugün çok beğendim. Kesici görevini çok iyi yaptı. Pas dağıtımında da topu ilk kendisi aldı.

Son dakika da çektiği şut gol olsa maçın oyuncusu olacaktı bence...

Sol Açık

Defansif olarak çok iyiydi. Çok da mücadele etti. Bence hücuma da destek verdi. Neredeyse bir gol atıp, bir tane de attırıyordu. Bir ortasaha oyuncusundan daha ne istenir ki?!  :ok

emre__ss

İnşallah böyle gider dün akşamın iyisiydi.

feticalik

Daha önce demiştim, futbolunun üstüne kampta bişeyler katmış. Alternatif olarak da kullanılabilir as olarak da. Gelecek haftalardaki performansı önemli. Şut çekerken kontrol edip bir fake yapsaydı belki bişeyler olurdu. Nasip artık.

beşnumara

Dünkü oyununla beni mahcup ettin. Tebrikler. O oyununu oynarsan formayi vermezsin.

GökhanÇağlar

Büyük gelişme var Erdem'de o vurduğu da girseydi keşke.

cakir55

Geçen seneki hantal görüntüsü yoktu bu sene iş yapacak gibi gözüküyor birde o vurduğu girseydi.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Furkan

Geçen sene de ortasahada oynarken bi kaç iyi ara topunu hatırlıyorum hücum hattına. Ekighoya attığın topda iyiydi ama biraz daha cok denesen bunları keşke