Futbolcu Abi Dersimize Geldi!

Başlatan mehmet yılmaz, 19 September 2012, 18:55:47

« önceki - sonraki »

buonanotte

Benim yeğenimde bu okulda.Hatta Erdemden güneş gözlüğünü istemiş Erdemde kırmamış vermiş gözlüğünü.Eve geldiğinde heyecandan yerinde duramıyordu.İlk iş Bilgisayarına arka plan olarak Erdemle çekindiği fotoğrafı koymuş :)Aklıma çocukluğumda tesislerin önünde futbolculardan imzalı resim almak için beklediğim günler geldi.O günkü heyecanımı yeğenimde gördüm.Yeni nesil gerçektende çok sağlam geliyor.Binlerce teşekkürler bu olayı düşünen uygulayan insanlara. >l<

Stoper

mehmet yılmaz

Nasipse yarın saat 13.30'da Atakum Denizevleri İlköğretim Okulundayız...

mehmet yılmaz

Samsunspor'umuzun başlattığı,"Futbolcu Abi, Dersimize geldi" etkinliğinin bu haftaki okulu Denizevleri İlköğretim Okulu'ydu. Dördüncüsü gerçekleşen etkinliğe Basın Sözcümüz Mehmet Yılmaz ve futbolcularımızdan kaptanımız Turgay Gölbaşı, N'sumbu, Ahmet Arı ve Canberk Aydın katıldı. Futbolcularımız okul girişinde büyük bir coşku ile karşılandı. Öğrenciler  futbolcularımızdan bol bol imza alıp, fotoğraf çektirdiler. Futbolcularımız kulübümüzün resmi dergisini öğrencilere  dağıtırken, okul müdürü Mehmet Memuşoğlu'na ise imzalı forma hediye etti. Okulun bir başka özelliği ise Canberk Aydın'ın bu okuldan mezun olmasıydı. Canberk eski günlerini tekrar yaşarken, öğretmenleriyle de hasret giderdi. Canberk Aydın okul yıllarında kazandığı kupaları Samsnspor'umuzun U14 takım kaptanı Kaan Berk ve spor öğretmeni Volkan Kemal Sezer ise birlikte büyük bir merakla inceledi. Canberk Aydın ve Ahmet Arı ana sınıfına da giderek beslenme saatinde olan minik öğrencilerle süt içti. Kaptanımız Turgay Gölbaşı engelli öğrenci Seyfullah Ali Kocaoğlu'na forma hediye etti.  Futbolcularımız ve öğrenciler güzel bir gün geçirmenin keyfini çıkarırken Okul Müdürü Mehmet Memuşoğlu,"Bu etkinliği düzenleyen Samsunspor kulübümüze teşekkür ediyoruz. Samsunspor bu kendin önemli markasıdır. Sahip çıkmak, taraftarı olmak ise hepimizin görevidir" dedi.

Futbolcu Abi Eski Okulunda

Canberk Aydın'ın mezun olduğu okul olan Denizevleri Ortaokulu'nda genç yeteneğe yoğun ilgi vardı.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Samsunsporlu oyuncuların Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki okulları ziyareti kapsamında düzenlenen "Futbolcu Abi Dersimize Geldi" etkinliğinin bu haftaki adresi Denizevleri Ortaokulu idi. Ahmet Arı, Turgay Gölbaşı, Nsumbu ve Canberk Aydın'ın katıldığı programda öğrenciler yine imza alabilmek için birbirleriyle yarıştılar. Öğrencilerin yoğun ilgisi karşısında zor anlar yaşayan futbolcular, miniklerin herbirine imza vermeye çalışarak onları mutlu ettiler.

Canberk'e Özel İlgi

Kırmızı Beyazlı futbolcu Canberk Aydın'ın mezun olduğu okul olan Denizevleri Ortaokulu'nda başarılı oyuncuya özel bir ilgi vardı. Eski öğretmenleriyle hasret gideren Canberk, okul takımındaki hocası ve sınıf öğretmeniyle uzun süre sohbet etti. Öğrencilik zamanlarında okul takımıyla aldığı kupaları gören genç yetenek, hocası ve okul takımının şu andaki kaptanlığını yapan minik arkadaşıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaptandan Anlamlı Hareket

Öğrencilere imza verirken engelli bir öğrenciyle karşılaşan Samsunspor Kaptanı Turgay Gölbaşı, minik öğrencinin yanına giderek uzun süre sohbet etti. Daha sonra minik çocuğa forma vermek isteyen kaptan Samsunspor Store'dan gelen nostalji formayı öğrenciye hediye etti.

ibrakadabra55

Gittiğiniz okullarda minik takımdaki futbolcular da bulunuyor bu da güzel bir şey ben de merak ediyorum trabzon felan ne zaman çalıp hemen sahiplenicek diye :).

mehmet yılmaz

mehmet yılmaz

12 November 2012, 11:21:15 #81 Son düzenlenme: 12 November 2012, 15:43:34 samsuni
Bir aksilik olmaz ise önümüzdeki çarşamba, Özel Feza İlköğretim Okulunda olacak futbolcu abiler...

kumköylü ahmet

mehmet yılmaz

İnşallah yarın 12'de Feza İlköğretim Okulundayız...

_SoN_

Bunlar ne güzel görüntüler böyle,emeği geçenlere çok teşekkürler.

Ertuğrul Sağlam

ts'li mudure inat Catalarmut ilkogretime de bekliyoruz!.... hatta bir iyilik yapalimda bir kampanya ile okul takimina kirmizi beyaz formalar alalim okul takiminin formasi o malum renkler.

mehmet yılmaz

Okullar açılınca program da devam ediyor.
Yalnız bu sefer Futbolcu Abiler Derse Gitmeyecek; Gençler Abilerini Ziyarete Gelecek...
Çarşamba günü saat 14.00'te Alaçam Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda okuyan 20 öğrenci Samsunspor'umuzu ziyaret edecek.

Desiqner

Alıntı yapılan: samsuni - 18 February 2013, 17:50:36
Okullar açılınca program da devam ediyor.
Yalnız bu sefer Futbolcu Abiler Derse Gitmeyecek; Gençler Abilerini Ziyarete Gelecek...
Çarşamba günü saat 14.00'te Alaçam Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda okuyan 20 öğrenci Samsunspor'umuzu ziyaret edecek.

Alaçam'dan böyle bir etkinlik yapılmasına çok sevindim  >l<