PTT 1.LİG 22.HAFTA | Samsunspor'umuz - Çaykurrizespor

Başlatan King1965, 10 February 2013, 15:57:07

« önceki - sonraki »

King1965

rize den 3 puan denizliden 3 puan konya torku dan 3 puan  haydı saamsunummm seriye bagla

teksas3455

Alıntı yapılan: King1965 - 13 February 2013, 15:44:16
rize den 3 puan denizliden 3 puan konya torku dan 3 puan  haydı saamsunummm seriye bagla

çok zor hocam ama İnşallah diyelim yine biz  ::)

samsunum

buonanotte

Beşiktaş maçı aklıma geldi.Beşiktaşın çocuğu Fırat Aydunus...

King1965

trtspor puanla alakalı yayın yapıyor dıyen kısılere su yayın programı gelsın

16 Şubat 2013, Cumartesi

13:00 1461 Trabzon - Karşıyaka / WEB TV
13:00 Ankaragücü - Şanlıurfaspor / WEB TV
14:00 Samsunspor - Ç.Rizespor / TRT 1 - TRT 1 HD
19:00 Göztepe - Denizlispor / TRT SPOR

17 Şubat 2013, Pazar

13:00 Gaziantep B.B.Spor - Adanaspor / TRT SPOR
13:00 Tavşanlı Linyitspor - Torku Konyaspor / WEB TV
15:00 Boluspor - Kartalspor / WEB TV
19:00 Bucaspor - Manisaspor / TRT SPOR

18 Şubat 2013, Pazartesi

20:00 Adana Demirspor - K.Erciyesspor / TRT SPOR - TRT HD

samsun 55

Cadde Taraftar Grubundan ;

Samsunspor & Çaykur Rize Maçına Organizasyon

Cumartesi Saat 11,30 Alparslan Türkeş Parkı Yanında Toplanılıp Maça Gidilecektir . Gidiş -Geliş -bilet 7 Tl Dİr. Maça Gelmek İsteyen Herkezi Bekliyoruz . Detaylı Bilgi İçin 0543 571 54 88 numaralı telefona ulasıp bilgi alabilirsiniz ...! İsim Listesi Hazırlanıyor ...! Şuan 2 Minibüs Doldu .

beşnumara

Bu ilcelerden gelen taraftarlarimiz iyi hos da yeni bir grup gibi ayri durmasalar sanki daha güzel olacak.

BEŞİKTEN_MEZARA

Arkadaşlar sizde tehlikenin farkındasınız sanırım tribünlerimiz  çok departmanlı bir kurumsal firma gibi oldu birini isteseniz 10 dahili numarayı dinlemek zorundasınız , kalabalığız ama hiçbişeyiz bunu kartal maçında bir kez daha yaşadım 1-0 a oley çeken zihniyet bize canberke hatalı geri pası vermeye sebep oldu resmen ,yemin ederim zamansız ve artık dede tribüncülüğü olan şeyleri mexico gibi nasıl halen kullanıyoruz aklım almıyor göztepe ve kartal maçında olimpiyatlara gelmiş gibi hava yarattık 20 bin kişi ,kulaklarımı tıkayım diyorum bu durumlara takımımla ilgilenim diyorum ama artık inanın ciddi ciddi yılların maratoncuus ben vipten seyredeceğim böyle giderse ,yıllardır hepimizin hayali tek tribün sesi değilmi maratondan hep bir ağızdan söylenen bir tana marşımız yok  maç öncesi veya anında saygı göster formana bestesini he seferinde samsunspor biz giriyor herkes aval aval bakıyor ,arkadaşlar benim önerim var daha öncedende küçük kağıtlar halinde bildiri bu gurup dağatttı bestelerimizi neden bastırıp tüm maratona dağatmıyoruz maç girişinde ve aynı ağızdan herkes ezberleyemiyor maç başına 1 beste yapsak 5 maçta işlem tamam zaten düşünceleriniz nedir arkadaşlar

samuray

canberk sakatlanmış en az 4 hafta yok diye yazmış haber gazetesi cemil.de cezalı sağbekte kimi oynatır hoca fazla da alternatifimiz yok orada maça gelince bu maç bizim için çok önemli mutlak yenmnemiz gereken bi maş inşallah yeneceğiz

Tribün_ali

mimar55

Şu kadro oynasın başında ben bile olsam kazanırız

BEŞİKTEN_MEZARA

arkadaşlkar turgay ilk geldiği sene sağ bekte oynadı kafanızı yormayın hemde gençmiydide ondanmıydı bilmem iyi bindirmeleri vardı kanattan

samsunmania

14 February 2013, 01:46:39 #72 Son düzenlenme: 14 February 2013, 01:57:53 samsunmania
Alıntı yapılan: BEŞİKTEN_MEZARA - 13 February 2013, 22:10:37
arkadaşlkar turgay ilk geldiği sene sağ bekte oynadı kafanızı yormayın hemde gençmiydide ondanmıydı bilmem iyi bindirmeleri vardı kanattan

Rize'nin sol açığı Turgay'ı kevgire çevirir. Canberk ne kadar pozisyon kaybetse de Eren'in karşısında hızıyla durabilirdi. Canberk'in kötü oldu sakatlandığı bence.

Maçla ilgili ne desek boş. Ofansif yönü çok kuvvetli, defansif yönü vasat bir takımla oynayacağız.Yakaladığımızı attığımız, defansif manada hatasız oynamamız gereken bir maç. İlk golü bulsak bile diğer maçlar gibi geriye yaslanmamamız lazım. Cernat'a adım attırmamamız, kanattan Sercan ve Eren'i atağa çıkartmamamız lazım. Gerçekten işimiz çok zor ama biz de zoru seviyoruz.

lato

Canberk'in olmaması kötü oldu ama ben de Turgay'a güveniyorum sağ bek için. Beklerden hücuma katkı beklemeden gol atmaya çalışırsak Turgay da çok pozisyon vermez rakibe

yilmazselcuk55