PTT 1.LİG 22.HAFTA | Samsunspor'umuz - Çaykurrizespor

Başlatan King1965, 10 February 2013, 15:57:07

« önceki - sonraki »

ngonge

1 devre Ozan oynadı orada, merak etmeyin Turgay onun kadar oynar en azından.

Rize maçı zor maç, biz iddiasız ama tehlikeden uzaklaşmak için oynuyor olacağız. Kimse bu saatten sonra playoff diyeümit bağlamasın. Dmitrov'dan, Abdülkadir'den keyif almaya bakalım.

lato

Ya hep Rize'nin hücum hattı iyi diyoruz da düşününce bizim hücum da farklı sayılmaz Dimitrov ,Mustafa, Abdülkadir ve oynamaları durumunda Serkan Çalık ve Haluk. Bolu maçını saymazsak son 3 maçta 4 gol atıp 1 gol yiyen ve dünyaları kaçıran bir takımımız var. Savunmadan iki oyuncu eksik olmasına rağmen yerlerini tecrübeli adamlarla doldurabiliyoruz. Bana öyle geliyor ki Rize'ye basar geçeriz :evet:

özkan

Hata yapmayan defans maçı kazandıracaktır gibi duruyor maç..Her iki takımında hücumu iyi.

Bana göre maçı cernat & kere+ercan boğuşmalarının sonucu tayin edecektir.Cernatı tutarsak rizeyi yeriz her türlü  ;)

beşnumara

Baya uzun bi şeyler yazmistim ama yazı güme gitti.
Bu sezon oynayacagimiz en kritik maç bence.
Rize macini kazanmaliyiz çünkü bu macin sonucu sonraki kolay iki maci etkiler.
Rizr macini kazanmaliyiz cünkü rize haftaya icerde bolu ile oynayacak. haftaya adana takimlari birbiriyle karsilasacak. cok kritik mac coookk..

berusa55

Samsunspor'da MR'ı çekilen savunma oyuncusu Lokman'ın oynayacak olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

PTT 1′nci Lig'in 22′nci haftasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek Samsunspor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Takımının antrenman performansından son derece memnun olan Teknik Direktör Besim Durmuş, oyuncuları kritik sınava en iyi şekilde hazırlayabilmek için elinden geleni yapıyor. Stoper Cemil Adıcan'ın kart cezalısı, sağ bek Canberk Aydın'ın da sakat olması camiada keyifleri kaçırırken, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan ve MR'ı çekilen Lokman Gör'den oynayabilecek durumda olması moralleri biraz olsun düzeltti.

OYNAYANLAR EKSİKLERİ ARATMAZ
Lokman'ın çekilen MR'ının temiz çıktığını ifade eden Teknik Direktör Besim Durmuş, "Lokman savunmamızın önemli isimlerinden. Kendisinden gelen iyi haberler bizleri mutlu etti. Cemil ve Canberk takımdaki yerlerini alamayacak. Ama inanıyorum ki onların yerine forma giyecek isimler de onları aratmayacaklardır" dedi.

Kaynak

beşnumara

Kötü haber  :( sahada görmeye dayanamiyorum bu adami.

berusa55

Hafta sonu Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Samsunspor bu maçın taktik hazırlıklarını sürdürüyor.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Ptt 1. Lig'in 22. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Samsunspor bu maçın taktik hazırlıklarını sürdürüyor. Saat 15.00'de Nuri Asan Tesisleri'nde başlayan idman taraftar gruplarından Şirinler'in ziyaretiyle 20 dakika geç başlarken Teknik Direktör Besim Durmuş oyuncularına 5'e 2 pas çalışması yaptırdı.

Daha sonra tek kalede hücum - savunma çalışması yapan Kırmızı Beyazlı ekipte Teknik Direktör Besim Durmuş oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

Sakatlığı bulunan Lokman Gör'ün de katıldığı idman çift kale maç ile son bulurken Besim Durmuş ve yardımcıları idman sonrasında kısa süreli bir toplantı yaptılar.

Kaynak

samuray

lokmanın oynayacak olması iyi oldu öyle bolu macçındaki gii basit goller yemessek ü puan bizim inşallah aksini düşünmek bile istemiyorum

samsunsporlu1994

Lokman oynamasa daha yararlı olur herhalde. Adam o fizikle sol bek oynuyor,üstüne üstelik ağır bir oyuncu. İnşallah Besim Hoca Ç.Rizespor maçında sol bek oynatmaz.   :( :( :(

ondestan_11

lato

Haber gazetesindeki Samsunspor haberlerine göre Atilla kalede sağ bekte Ercan stoperde Turgay ve Kere oynayacakmış. Tabi bu sadece haber doğruluk payı yüzde yüz değil

samuray

tavanlı bile bunlara ikik gol attı ama attığından fazlasını yiyerek üç puan kaybetti bizim defansımız hata yapmassa biz goller buluuruz üç puanı alırız tek endişem uzun süredir oynyamayan turgay ve kerenin performansı inşallah hatasız oynarlar

55.hakan

Şaban sol bek Kere ve Ercan stoperde Turgay'ın da sağ bek oynaması mantıklı geldi bana.

berusa55

Biletlere Yoğun İlgi

Samsunspor'un yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçı öncesinde biletlere yoğun olduğu açıklandı.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Yarın evinde ligin güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Samsunspor'da taraftarlar bu mücadelenin biletlerine geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine yoğun ilgi gösterdi. Biletix gişelerinden alınan bilgiye göre Maraton ve kale arkalarının büyük bir kısmının biletlerinin tükendiği belirtilirken, bu hızla giderse tüm biletlerin maç saatine kadar tükeneceği açıklandı.

SATIŞ GİŞELERDEN DEVAM EDECEK

Maç günü sadece 19 Mayıs Stadyumu'ndaki gişelerden bilet satışı yapılacak olup, Biletix bayileri ve Samsunspor Store mağazaları bilet satışı yapmayacak.

Samsunspor'un evinde oynadığı Göztepe maçında 14 bin biletli taraftar takımına destek verirken, Kartalspor mücadelesinde ise tüm biletler tükenmişti. Samsunspor - Çaykur Rizespor mücadelesi yarın saat 14.00'de oynanacak.

Kaynak

King1965