Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

harbıden benm sevıncım mutlulugum samsunspora baglı ınanın yenıldık dıye cok mutsuzum hıc bırsey yapasım gelmıyor.:-s

Furkan

Hangi deplasmana gitsek adamlar kalabalığımızdan  felan mı etkileniyor  nedir takımlarına sahip çıkar oluyor tribüncü oluyor anlamadım gitti. Tamam takımınıza sahip çıkın bu güzelde her maç çıkın o  zaman.

orhan

Büyük şehir belediyesine hiç tepki gösterilmiyor.Taraftar bu yönden sınıfta kalmıştır.Bunlar hangi şehrin belediyesi Adam nasılsa seçiliyorum diyor tepkide yok o yüzden bu şehirde rahatlıkla her şeyi yapabiliyorlar.Suç onlarda değil bizlerde.

lato

Alıntı yapılan: orhan - 11 February 2013, 19:31:58
Büyük şehir belediyesine hiç tepki gösterilmiyor.Taraftar bu yönden sınıfta kalmıştır.Bunlar hangi şehrin belediyesi Adam nasılsa seçiliyorum diyor tepkide yok o yüzden bu şehirde rahatlıkla her şeyi yapabiliyorlar.Suç onlarda değil bizlerde.

Dediğin adam nasılsa seçiliyorum diyor senin benim tepkimiz olsa da umrunda olmaz. Tek çare Samsunspor'a sahip çıkacak başka bir belediye başkanı seçmek ama o da zor bizim memlekette

King1965

keske su necattın demirtas buyuksehır beledıyesıne aday olsa aday yaptırsalar .. Bu adam secılır samsunspor'a zaten yardım ediyor b.bld baskanı olsa neler yapar nelerrr

burakbas

Sercan

Necattin Demirtaş son zamanlarda Samsunspor'a en çok ilgi gösteren belediye başkanı. Keşke Büyükşehir Belediyesi başkanı olsa ama çok zor...

burakbas

Yardımlarını göz ardı etmek yanlış olur. Allah var, helal olsun adama. Ama Büyükşehir başkanı olmak abartılı değil midir?

Sercan

Alıntı yapılan: burakbas - 11 February 2013, 22:48:23
Yardımlarını göz ardı etmek yanlış olur. Allah var, helal olsun adama. Ama Büyükşehir başkanı olmak abartılı değil midir?

Neden abartı olsun ki? Yusuf Ziya'nın Samsunspor'a vermediği desteği çok iyi verebilecek bir adam bence...

burakbas

Destek veren Yusuf Ziya gelsin abi... Adam takıma destek vermemekten başka ne yanlış yaptı, bence yapmadı. Tabi herkesin krnfine göre bir görüşürü var, saygı duyuyorum.

Sercan

Alıntı yapılan: burakbas - 11 February 2013, 23:10:03
Destek veren Yusuf Ziya gelsin abi... Adam takıma destek vermemekten başka ne yanlış yaptı, bence yapmadı. Tabi herkesin krnfine göre bir görüşürü var, saygı duyuyorum.

Samsunspor'a destek vermeyen adam ne yaparsa yapsın, zerre kadar savunmam..

lato

Alıntı yapılan: burakbas - 11 February 2013, 23:10:03

Bana göre en büyk yanlışı yapıyor zaten bu dediğinle. Bir kaç bişey daha var ama siyasete dalış olur gerek yok. Tabi sahile bakınca güzelleştirdiğini de inkar edemem ama yine de Samsunspor'u istemeyen bir başkanı kendi adıma istemem. Şu da bir gerçek Emin Kar'ın başkanlığındaki yönetime dahi destek veren Yusuf Ziya gelmiyorsa bir daha gelmesi zor malesef :(

ult55ras

tribünlerimizi fener sattığını ne çabuk unuttunuz

Sercan

Alıntı yapılan: imparatorcelil55 - 11 February 2013, 23:28:39
tribünlerimizi fener sattığını ne çabuk unuttunuz

Allah bir daha o günleri göstermesin...

burakbas

Unutmadık abim, unutmayız da... Ama haksızlık da etmeyelim. Ben fazla uzatmak istemiyorum. Siyaset öyle bir konu ki, herkesin yorumu farklı. Sabaha kadar konuşulur...