Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

##kdc##

Ayrıca Gülşah Akkaya Beşitaşta. Dünya gözüyle son bir kez görmek isteyenlere duyurulur  :P

jean

sbk buyuk ihtimal dustu en zayif edremit ile besiktasti besiktas toparladi cok oyuncu aldi artik ligde kalmasi cok zor ne yazikki

ahmetsefa55

##kdc##

Uzun süre sonra bir basket maçında bu kadar taraftar oldu. Maçın son saniyelerine önde girdiğimiz halde, basit bir top kaybından 1 farkla mağlup olduk. Bundan sonrası SBK için pek de iç açıcı değil.

isa55

top kayıpları sonumuzu getirdi.

beşnumara

Şahsen umrumda değil ne hali varsa görsünler. Geçmişi unutmadık.

King1965

sbk bıttı artık kumeye gıderler

jean

bu maglubiyetle dusmeyi garantiledi

berusa55

AlıntıAdana Botaşspor-Samsun Basketbol: 106-48

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Liginde (TKBL) mücadele eden Adana Botaşspor sahasında oynadığı maçta Samsun Basketbol'u 106-48 mağlup ederek 5 haftalık galibiyet hasretini sona erdirdi.

Samsun Basketbol için Kadınlar Basketbol Ligi serüveni bu sezon itibariyle sona eriyor. İyi bile dayandılar. Takımdaki yabancılar da şehirden ayrılmış.

http://www.haberexen.com/sbkda-sok-ayriliklar--230570h.htm

isa55

jean

sbk dustu artik sanirim tamamende kapanir seneye her sene kilpayi lige girersen sonu boyle olur tabiki anlamiyorum su samsunlu zenginleri sahip cikmiyorlar kayseri kaski kapanma asamasina geldi hemen kaski sponsor oldu adamlar az kalsin avrupa kupasi aliyordu gecen sene bu senede alma ihtimali var

ult55ras

tamam şehrimizin takımı ama ismi Samsunspor olmadıktan sonra sbk ya karşı birşey hissetmiyorum. derhal basketbol şubemiz açılmalı.

mimar55

Alıntı yapılan: imparatorcelil55 - 11 February 2013, 18:05:49
tamam şehrimizin takımı ama ismi Samsunspor olmadıktan sonra sbk ya karşı birşey hissetmiyorum. derhal basketbol şubemiz açılmalı.

O kadar paramız varki harcayacak yer kalmadı basketbol da açalım. Valla kardeşim biliyorum samsunun takımı adı ne olursa olsun canik yada atakum olsun farketmez benim için düştüğünde üzülürüm kalkmasını isterim

isa55

Mersin BŞB. -Samsun Basketbol
17 Şubat 2013 Pazar
15:00
Mersin Edip Buran S.S.
yayın : suntv

Ahmeti

Cantuğ hocadan sonra bir türlü dikiş tutturamadılar. Bence tek kurtuluş yolları 55 Geçlik ile birleşip yeniden Cantuğ hoca önderliğinde yola devam etmeleridir.