Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

isa55

Samsun Basketbol-Edremit Bld.
19 Ocak 2013 Cumartesi
Saat  17:00
Yaşar Doğu S.S.

12. Samsun Basketbol 13 2 11 802   923  15
13. Edremit BLD.         13 1 12 814 1089  14
14. Beşiktaş                13 0 13 804 1088  13

puan tablosu herşeyi açıklıyor.  fazla söze gerek yok.

jean

Yenemezsse selamin aleykum

feticalik

gidecektim ama vazgeçtim yoldan döndüm. şimdi gaza gelir bağırırsam yarına ses kalmaz

jean

Maca baktim tv Den 14 sayidan veriyordu az kalsin maci kazandilar zorda olsa cok kritik Mac aldilar

King1965

AlıntıŞu ana kadar ki 13 maçta 2 galibiyet alabilen SAMSUN BASKETBOL'umuz FORZA ŞİRİNLER ayrıcalığıyla bugün maçtan 86-79 galip ayrıldı.

HER ZAMAN HER YERE GİDER BU ALEMDE FORZA ŞİRİNLER!

isa55

Maçı izledim. İlk yarı kontrolümüzde geçti. 2. yarı başında geriye düştük ama sonrasında denk bir maç oldu. Bitişi güzel yaptık.
Maç bu şekilde zora girmemeliydi. iki tane uzun oyuncumuz var, içeri top indirdiğimizde başarılı olduk. Ama uzaktan denemelerimizde kimi zaman boş döndük. Onlarda 9 numaralı oyuncu çok iyiydi. Maça kendini verdi. Çıkarken de ağladı. Netice olarak çok önemli bir galibiyet aldık. İçerdeki Beşiktaş maçı daha zor geçecektir. Kazanırsak kalma ihtimalimiz yüksek olacaktır.

jean

bu takim kapanacak her sene zar zor lige katiliyor sonradan oyuncu aliyor toparlanmasi vakit aliyor zaten ucuz oyuncu aliyorlar kendimi bildim bileli samsunun kaderi boyle parasizlik sahipsizlik almis basini gidiyor

jean

korktugum basima geldi bjk duzeldi cok oyuncu aldilar ve guclu tarsusu yenerek basladilar ikinci yariya sbk ile edremit gidici buyuk ihtimal

cgr

Hiç şaşırmadım...

Spor salonunu mezbahaya çevirdiler
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) takımlarından Samsun Basketbol Kulübü (SBK) Başkanı Ahmet Öztürk'ün Yaşar Doğu Spor Salonu'nda kurban kestirmesine soruşturma başlatıldı.

Yaşar Doğu Spor Salonu'nda 18 Ocak 2013 tarihinde sabah 08.30-09.30 saatleri arasında SBK Başkanı Ahmet Öztürk, takımın kötü gidişine "dur" demek için sahanın üzerine örtü sererek kurban kestirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, spor salonunda kurban kesilmesiyle ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yaşar Doğu Spor Salonu Salon Amiri hakkında soruşturma açıldı.

Kaynak: Milliyet

south_london

yuh arkadaş  :rulet: :holey: :deli: :ok

ali ihsan

Apron'da deve kesenleri gördük biz.Bu onun yanında hiç bir şey değil.Altı üstü koyun kesmişler canım  8)

Sioux

GS'ye istanbul'da 87-38 yenilmişler.
hiç sporcu çıkmasa, yönetici, masör, şoför oynasa bu kadar fark olurdu zaten.

jean

isa55

Bayan basketbolunda bu tip sonuçlar olabiliyor.
İşin kötü tarafı beşiktaş 2 maçını da kazandı.
SBK bu cumartesi Beşiktaşla burada oynayacak.
Kazanması şart. Kazansa bile yetmeyecek gibi görünüyor.
Canik'te Sbk ya uydu. Bizim kaderimiz bu galiba.

##kdc##

Bugün saat 17.00'de Beşiktaş'ı konuk edecekler. Kazanan tarafın ligde kalma adına önemli bir adım atacağı final maçı olacak.

Takım hafta başından beri taraftar gelsin bizi desteklesin diyor. İçerideki en son maç taraftar desteği ile Edremit Belediyesi'ni mağlup ettiler. Müsait olan tüm Samsunluların gitmesi gereken bir maç bence. Sonradan 1. ligde bir takımı zor buluruz.