Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

arkadaş stadyumdan 77 plakalı arabayla çıktık bir de iyi mi..nereden aklımıza geldiyse artık uğurun araba zannetmesinler diye de dikiz aynasına atkı astık.. :D 

Ertuğrul Sağlam

04 February 2013, 13:56:36 #35371 Son düzenlenme: 04 February 2013, 17:00:26 Ertuðrul Saðlam
Maç başlamadan en az 7-8 defa takım tribüne çağrıldı
Dk 44 takim pas yapıyor taraftar oley, oley diyor
Dk 50 Meksico yapılıyor
Dk 60 şak şak şak koydukmu!

Ne oluyor arkadaş bizim tribünlere? semt takimi bebeleri gibi davranılmaya başlandı, ne yeni bir tezahürat nede atmosfere uygun hareket var rezalet bir tribün olmaya başladık vallahi bu gidişattan utanmaya başladım bugün yarin sanal alemde bizimle t..... geçmeye başlarlar artık.

Daha sezonun ilk yarısında kaç tane maçı öne geçip berabere ya da malup bitirdiğimizi unutmayın takımın motivasyonun bozacak işlerden kaçınmamız gerekli.

Desiqner

Biz sadece kalabalıkla övünebiliyoruz maalesef.
Ne kendimize ait bir bestemiz ne de oturmuş bir tezahüratımız var.40 yıllık besteleri bile zor yapıyoruz :)
Neyse ben burada bunları yazınca yine eleştirenler olur susayım...

55.hakan

Şu puan durumunda ve maç özellikle 1-0 ken oley çekme meksika yapmasak ben daha başka bir şey istemiyorum.

Ekrem

iş gruplarda bitiyor onlar yönlendirmeden millet bağırmıyor zaten 1-0 ken koydukmu diyoruz   ...

Desiqner

Tribünlerdeki bazı tipleri görünce bu tezahüratlarda normal geliyor bana.5-6 besteyi net biliyorsa bunların birisi "futbol adam bıçaklamaktır" diğerleride uyuşturucu , extasy vs :)
Ben heryere anlamsız şekilde mevzu için değil efendilikle , delikanlılıkla hareket eden bir kitle isterdim.
Tabi bu benim düşüncem.

city ultras

Adamlar neyapzin!!futbolcular bile nereye kosucaklarini sasirdilar her kösede taraftar gruplari ;D ;D

King1965

valla 1 taraftar grubu olmalı bunu sonuna kadar söyluyorum dün maca gelip de neden böyle dedigimi anlarsınız

özkan

Samsunspor facebook sayfasının adminini tanıyan varsa ilaç versin.Adam gitmiş Emin Kar mı ? Tarık Menteşoğlumu ? Yorumlarınızı Bekliyoruz ... yazmış..

Sioux

Alıntı yapılan: özkan - 04 February 2013, 17:59:16
Samsunspor facebook sayfasının adminini tanıyan varsa ilaç versin.Adam gitmiş Emin Kar mı ? Tarık Menteşoğlumu ? Yorumlarınızı Bekliyoruz ... yazmış..

başka bir sayfa olmasın, samsunspor face sayfasında yok öyle bir başlık.

ErkÇay55

Samsunsporumuzun başarısını çekemeyen itoş sevdalıları dha ajansı muhabirlerinin dün akşam maç çıkışı suratlarından düşen bin parçaydı.İsimlerini zaten birçoğunuz biliyor.Bunları tanımayan yanımdaki arkadaşım bile suratlarından memnun olmadıklarının farkına vardılar.Samsunsporun galibiyeti bunları belliki rahatsız etmiş bundan böylede Allahın izniyle rahatsız etmeye devam edecektir.İnatına SAMSUNSPOR samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

samuray

arkadaşlar hedef süper lig programı saat kaçta ben 21 biliyorum trt 3 spor yayın akışında göremedim de

samsunmania

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 February 2013, 02:51:51
it oğlu it önce hareket yapıyordu ..
sonra ne yapıyon la sen iyi aile çocuğu diye bağırdım ve koca göbeğim ile üstüne doğru koşmaya başladım..
nasıl yetişeceksem artık :):)
beni görünce topuklaması vitesi artırması güzeldi.
böyle sahneleri sahalarımızda görmeyeli epey olmuştu :)

Akan, o tipi kaçırdıysan sana söylenecek bir şey yok. Takdiri hak ediyorsun. Bir de Orhan'a bağırdığın gibi bağırsan futbolu birakırdı.

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 February 2013, 02:51:51
it oğlu it önce hareket yapıyordu ..
sonra ne yapıyon la sen iyi aile çocuğu diye bağırdım ve koca göbeğim ile üstüne doğru koşmaya başladım..
nasıl yetişeceksem artık :):)
beni görünce topuklaması vitesi artırması güzeldi.
böyle sahneleri sahalarımızda görmeyeli epey olmuştu :)

Futbolun kirli yüzü.babasamsunlu değil kabasamsunlu  :holey: :holey:

King1965

Alıntı yapılan: samuray - 04 February 2013, 20:24:31
arkadaşlar hedef süper lig programı saat kaçta ben 21 biliyorum trt 3 spor yayın akışında göremedim de

dun 9 da ızledım en sona bızı koydular cok az konustular