PTT 1. LİG 19. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Göztepe

Başlatan berusa55, 20 January 2013, 16:31:47

« önceki - sonraki »

lucarelli

kavak_55

jean

allaha sukur yendik en sonunda 17 hafta olmus dilek olay trt ye ne kadar sovsek azdir 90 dakika dondu nerdeyse yine yicez sandim son dakikada artik haftaya yenmekte farz oldu takim guzel bence nazar degmesin

seckin55

Hepsinin yüreğine sağlık, özellikle yeni transferlerin...

target_t.t.b

davidsavage

Dört buçuk aylık zamandan sonra gelen 3 puan,teşekkürler Samsunsporumm

55(tuncay)55

Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun.

55(tuncay)55

55(tuncay)55

55.hakan

Allah'a şükür aylardır çektiğimiz eziyetten sonra nihayet.Biraz sakinleşince maçla ilgili konuşmak daha mantıklı

target_t.t.b

midemden öküz kalktı aylardır süren mutsuzluğumun sebebide belli oldu.bilinçaltımsın samsunsporum:)

Karabudun

Ulan gıcık oluyorum falan ama iyi varsın be Göztepe!  ;D

twitter

2 sıra atlayarak 15. olduk.

haftaya bu göztepe yenemez bolu'yu falan onlarıda alırız alta.

samuray

oh be nihayet şükürler olsun yüyzümüz güldü birinci yarı farklı ikinci yarı farklı bi samsunpor izledikk bugün ilk yarı orta saha agğırlıklı pozisyonu olmayan bi 45 dk ikinci yarı hele de ilk onbeş dk süer top oynadık kaçan pozisyonlar falan 4,5 lik olurdu göztepe ya bizim beceriksizliğimiz ya şanssızlğımız ya da gö.tepenin şansı artık ne dersek diyelim sahanın yıldıı geleceğin yıldız adayı tabiki canberk sahad basmadık yer bırakmadı helal olsun tebrikler stoperde oynayan genç ercan ve cemil hiç sırıtmadı bi tekk roberts.ı beğenmedim hoca ne buluyor bu adamda anlamadım neyse şeytanın bacağını kırdık hem psikolojik baskıyı kırdık bir galibiyetle 15 .liğe yükseldik ksırada kartal maçı var 3 puan da oradan alıp orta sıralara doğru yükseleceğiz inşallah  ;D samsunspor_x ;D

fanatik samsunsporlu

içimin yağları eridi.internette söven gö.tepelilere armağan olsun