PTT 1. LİG 19. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Göztepe

Başlatan berusa55, 20 January 2013, 16:31:47

« önceki - sonraki »

King1965

mehmet yılmaz

King1965

ALtı cızılı yazıya bak yok böyle adamlar ya .. sonra da td ' de o besteyı yapanları tum göztepeye mal etmeyın derler
ulan gelene kadar konustular derslerını verdık sımdı buca ve karsıyaka deplesmanlarımızı beklıyorlarmıs :D

yirmiuc

Uğur Yıldız

Çok iyi oyun,iyi galibiyet ama ben tribünleri yine beğenmedim.Bu potansiyele çok az ses çıkardık.

lato

Alıntı yapılan: lato - 26 January 2013, 17:18:08
Dün sabaha doğru zor uyudum rüyamda 1-0 veriyorduk maçı. Allah büyüktür, rüyaların tersi çıkar der büyükler inşallah 1-0 olsun bizim olsun. Yarın o stad Samsun sesleriyle 90 dk inlemeli. Maraton o kıvılcımı bir alırsa göztepe top felan oynayamaz..

Dartagnan

Taraftar sayı olarak ıyı idi ama devamlılık ve beste konusunda yıne sınıfta kaldık...

55(tuncay)55

ruh geldi takıma bu herseyden önemli :_nazar >l<

celebi

Ben galibiyetten fazla oynanan oyuna cok sevindim kartalida gecereek insaallah serimizi devam ettirelim.

Sioux

fark yapıp paket edecektik 1-0'la paket ettik.
rezil bir camia göztepe, ama kocaeli gibiler, ilaç ilaç :)

orhan

sahada verilen mücadele ve oyun üst düzeydeydi.Emeği gecen herkesi kutluyorum.Aynı hırs ve istekle  yeni başlamış gibi devam edip önümüze bakmalıyız.

King1965

Stoper

Ankaragücü tribünlerinde Samsunspor'u ipleyen sayısı çok azdır ama bizde Ankaragüce yalanma durumu çok fazla.Bugün Ankaragücü,Karşıyaka atkısını kapan maça gelmiş.

Henüz ilk yarı bitmemiş,koyduk mu diye bağırıyorlar.Son dakika yediğimiz goller ders olmamış anlaşılan. Ciddi anlamda zeka problemi olan insanlar var.

Şehzadeler,bir ara Kaf kaf diye bağırdı.Onlarda kaybolup giderler umarım.

Bizim tribünlerden ses olarak bir cacık olmaz.Bazı güzellikler zamanında yaşanmış,bitmiş.

celebi

Hddef super lig programinda buzim naci gosterip yorumladilar mi

King1965