PTT 1. LİG 18. HAFTA / TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Sioux, 03 January 2013, 00:35:47

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

çok haddime değil çünkü ne içerideki nede deplasmandaki maçlara çok gidemiyorum ama geçen senelerde taraftar olarak çok daha iyiydik.maç içerisinde doğru düzgün bağırmayıp devre arasında ve maç sonunda avazı çıkana kadar reislerine tezahüratlar yapanlar olduğu sürece istersek 10.000 kişi deplasman yapalım vasatı geçemeyiz performans olarak.gene haddim olmayarak 200 kişi az olsun ama taşta Çiço olsun :(

mimar55

Beraberlikler artık can sıkmaya başladı valla playoff da olur ligtede kalabiliz allah göstermesin aklımız başımızdanda gidebilir .. Takım gol atmak için birsey yapamıyor biz 10 forvette alsak onlara topu taşıyacak adam yok kadroda ne yazık ki bekleyiip görecez yanlış anlamayın ama hakanı aradık bu macta gelen gideni aratırmış  :(

radikal-fma

ayrıca lokman bu takımda banko olmalı defansif hatamız çoktu

Shane_Falco

Maç bitiminde sinirden çıktım evden anca girdim.Daha sonra düşününce takım aslında çok kötü oynamamıştı sinirlenmem artık galibiyete olan özlemdendi.Genel olarak oyunun bizim kontrolümüzde olduğuda oldu Tavşanlının kontrolünde olduğuda.Ortada bir maçtı.Yinede en azından oyuncu kalitesi ile bu maçı kazanmamız gerekirdi.

Fatih Şen hem fiziksel olarak hemde özgüven olarak ben buradayım diyor kendini belli ediyor.İlerleyen haftalarda Dimitrov takım için daha aktif olacaktır.O sorumluluk aldıkça takım daha iyi oynayacaktır bunu 45 dk'da anlayabiliyoruz.Ayrıca bugün 1 puanı alıyorsak onu Soner'e borçluyuz diye düşünüyorum...

Hoca konusunda ise biraz daha sakin olma yanlısıyım.Yanlışları var bazen Kartalspor taraftarına hakveriyorum ama doğrularıda var.Bugün yaptığı 2 yanlış bence teki Roberts'in oyuna girmesiydi.Şahsen kendisi oyuna girince ne yaptı hangi mevkide oynadı çözebilmiş değilim.Son olarak da Musa Sinan'a nasıl dayanabildi hoca anlamak zor.Aklı başka yerlerde olsa gerek bu çocuğun...

red_white

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 20 January 2013, 22:31:22
çok haddime değil çünkü ne içerideki nede deplasmandaki maçlara çok gidemiyorum ama geçen senelerde taraftar olarak çok daha iyiydik.maç içerisinde doğru düzgün bağırmayıp devre arasında ve maç sonunda avazı çıkana kadar reislerine tezahüratlar yapanlar olduğu sürece istersek 10.000 kişi deplasman yapalım vasatı geçemeyiz performans olarak.gene haddim olmayarak 200 kişi az olsun ama taşta Çiço olsun :(

Tribünlerde sayı olarak iyi tribün olarak malesef çok kötüyüz. Çiço gittikten sonra adam gibi bir tribün yapamadık deplasmanlarda...

55.hakan

Alıntı yapılan: radikal-fma - 20 January 2013, 23:54:24
ayrıca lokman bu takımda banko olmalı defansif hatamız çoktu

Lokman ilk yarı topla alıp başını gidiyordu üstüne topu kaptırıyordu.Defans adamı topla bu kadar oynamaz.Cemil de O nun gibi olmadığı sürece Lokman yedekte olmalı bence.

samsunmania

Lokman sol bekte oynarsa daha iyi olur. Özellikle deplasmanlarda. Çok yan top pozisyonu veriyoruz. Ayrıca şaban çok yer kaybediyor.

celebi

berusa55

twitter

Kaya

Kütahya tamam şehir olarak gelişmemiş olabilir.Küçük kendi halinde şirin bir kent fakat o zemin nedir arkadaş..Birisi şu işi düzgün yapsın.Zemin böyle olacaksa oynatmasınlar maçı.Turuncu top oldu çamur,oyuncular bırakın koşmayı yürüme yürüyemiyorlar.Kurduğumuz kadro tamamiyle teknik özelliklere sahip isimler.Sahayı ilk gördüğümde içimi bir sıkıntı almıştı zaten..

Geri dörtlüde Canberk hızı,çabukluğu dışında öylesine vurduğu toplardan vazgeçmemiş gözüktü.Kere attığı gollerden ve tavırlarından dolayı sevdiğimiz bir isim ancak ilk yarıda da olduğu gibi malesef pozisyon ve hava toplarında büyük hatalar yapıyor.Cemil bu ligin hakikaten iyi stoperlerinden. Şaban ofansif yönden iyi bir bek diye sevindiğimiz bir oyuncuyken bir kere bindirme yapmadan ve saçma sapan hayati fauller ile çok kötüydü.Lokman bir iki haftaya kalmaz bek oynar..Fatih Şen de yeni transferlerimiz içerisinde en iyi görünendi..Musa Sinan kötüydü hocanın değiştirmeme tercihi maç içindeki en büyük hatasıydı,bu zeminde Musa Sinan en fazla 45dk oynardı.Diğer ileri uç elemanları ile ilgil bir şey şuan için bence söylenemez.O zeminde teknik kapasitesi yüksek oyunculardan verim alamayacağımız aşikardı..Göztepe maçıyla galibiyetlere başlarız..

brigand

Zemin oldukça ağırdı. Ona rağmen pas yapmaya, oyunu tek paslarla kurmaya çalıştık. Ancak daha ilk resmi maçına çıkan bir kişi değil takımın yarısı. Saha içi uyum sorunu elbette olacaktır. Umarım en kısa zamanda aşarız. Tavşanlı cephesinde ise klasik iç saha maçı yaşadılar diyebiliriz. Temkinli, sağlamcı oyun; kontra ve kanatlara indirilen toplarla pozisyona girmeye çalıştılar. Girdiler de. Net pozisyonları değerlendiremediler. Özet olarak şunu belirtmek gerekir; Fatih Şen ilk resmi maçı olmasına rağmen çok olumlu bir görüntü çizdi. Ve maçın son bölümüne doğru oynadığımız oyunu tamama yayabilirsek galip gelme şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Göztepe maçı bu maçtan çok daha önemli bir maç. Belki de en keskin viraj. İnşallah haftayı iyi geçirip galip geliriz.

s_uzunkaya

tahammülsüzlüğümüz sadece tüm maçlarda 3 puanlık oyun oynama zorunda olduğumuzdandır. sabırsızlık gösterirken yıkıcı yorumlarla durumu daha da zorlaştırmanın alemi yok. yıkmak kolay yapmak zordur.  bazı arkadaşlar  "bazı arkadaşlar hala sabırlı olmaktan bahsediyor" demişler. bu arkadaşlara sadece şunu söylemek isterim; samsunsporumuzun mazisinin getirdiği büyüklükten başka gücü kalmamış bir takıma yönetimsel olarak iyi niyetlerle talip olan tarihi kaptanımızın tarihi başkanlığa aday olarak, binbir zorluklar la kurulan bu takıma, büyük gayret ve mesailer harcanarak 2. yarıda hepimizin onayını almış iyi nokta transferler yapabilmiş bu yönetimin tüm iyi niyetlerini görerek 2. yarıya başladığımızı unutmamalarıdır. ve sonuç itibariylede kütahyadaki takımımız yeni transferlerle kesinlikle ilk yarıdan daha güçlü, kondisyonlu ve teknik kapasitesi artmış bir takım ve kesinlikle ve kesinlikle, yeni transferleriyle tam bir uyumu yakalamış bir takım olarak iyi bir sahada maç yapana kadar onlara bu sabrı göstememiz gerekiyor. takımımızın içinde bulunduğu durum itibariylede bu maçın göztepe maçı olması playoff şansımız açısından çok önemli. göztepe maçına tam destek, tam konsantre olarak dönüm maçı olarak bakılmalıdır.

south_london

Yapılan transferler ve hazırlık maçlarında alınan galibiyetler milleti heyecanlandırdı kendi kafamızda hedef yükselttik. Bu sene beladan uzak rahat bir yerde ligi bitirsek seneye başladığımızda elimizde kemik ve güzel bir kadro olacak.

Ahmeti

Bu sezondan umudum kalmadı. Hayırlısıyla şu sezonu bitirebilreydik.